Hän on jokamiehen märkä unelma, amerikkalais-korealais-afrikkalainen Chanel, 20 vee!

Victoria’s Secretin mallina kuuluisuuteen pompahtanut Chanel Iman on ikuistettu upeisiin, uusiin alusvaatekuviin. Chanel on 20-vuotias amerikkalais-afrikkalais-korealainen malli, joka tuli taannoin kolmanneksi Fordin Supermodel of the World -kilpailussa. Kilpailun myötä hänet buukattiin myös useiden lehtien kansiin, muun muassa Teen Voguen, Italian Ellen, Amerikan ja Korean Voguen sekä Time Fashionin.

Tämä tumma ja tulinen mimmi perusti vastikään oman vaatekaupan nimeltä The Red Bag yhdessä äitinsä kanssa. Chanelilla pyyhkii siis hyvin, ja miksei pyyhkisi, typykkähän on jokaisen miehen märkä unelma! Märistä unelmista puheenollen, tämän kissan ei tiedetä seurustelavan kenkään kanssa! Grauuh!

Tsekkaa tämä kaunotar:

http://celebslam.celebuzz.com/2010/12/chanel-iman-bikini-model.php

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Chanel Iman

Kommentit

Meissä ihmisissä asuu niin paljon kateutta. Hyvännäkönen nainen on ja kyllä tuksun voittaa ulkonäöltään. Tuksulla hyvät muodot mut loput paksua pakkelia vaan!!

”Joka miehen märkäuni”?????? Mitä helvettiä!? Ihan liian hoikka, huono perse, rinnat ok, kasvoista ruma.

Ihan nätti tyttö kyllä, kivasti yhdistyy korealaiset kasvonpiirteet tummaan ihonväriin, mutta ei oo kyllä muistanu olla ruoka-aikaan likka kotona. Pitäs olla vähän jotain mitä katellakki.

No on mitättömän näköinen typykkä Johanna Tukiaiseen verrattuna. Johannassa on luonnetta ja seksikkyyttä vaikka muille jakaa!!

Ei ihan ole nainen meikäläisen makuun mutta makuasioistahan ei voi kiistellä..

Tummaihoinen riuku ilman tissejä??? Jonkun naisen kirjoittama tää juttu?

Oma kommentti