Hän on Suomen köyhin kansanedustaja!

Pentti OinonenKansanedustaja Pentti Oinonen, 58, käärii nyt hyvät rahat, mutta ennen kansanedustajuuttaan hän kituutti hierojana ja tienasi vain reilun kymppitonnin vuodessa. Lisäansioita piti käydä hakemassa metsästä.

-Ei tässä oo piässy rintoo röyhistelemään. Vaatimaton tausta pittää nokan matalana, vaikka ois herrojen pöydissä suanu istuakin, Pentti juttelee leppoisasti savoksi Hymy-lehden tammikuun numeron haastattelussa.

Perussuomalainen kansanedustaja elää kuten moni äänestäjänsäkin. Kun miehestä tuli kansanedustaja, alkoivat kateelliset puhua, että nyt se Oinonen varmaan ostaa Mersun. Mutta ei ostanut Pena johtotähteä, vaan Ladan.

Perus-Pena ei kuitenkaan ole ainoa parlamentaarikko, joka ennen valituksi tulemistaan tienasi alle 15 000 euroa vuodessa. Hymy listasi neljä muutakin – lue printtilehdestä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: kansanedustaja, Pentti Oinonen

Kommentit

Pentti osaa sopeutua köyhän ja vähävaraisen osaan, hän on todella lahja Suomen kansalle.
Niin vaatimaton ja rohkea!

Tämmöiset sitten päättävät miljardi asioista, kun omaa elämää ei ole edes saanut rattaille.

”vaatimattomilla älynlahjoilla”

Positiivista vai ei?

Ja mita tasta nyt pitaisi sanoa. Pitaisiko juhlia, kun on koyha. Onpa hienoa. Olisi poika lukenut koulussa vahan paremmin niin olisi alusta pitaen paremmat tulot ansainnut. Jos ei silloin kiinnostanut niin omahan on ongelmansa

Ponnistellut vaatimattomista oloista vaatimattomilla älynlahjoilla. Paikka uusiutuu vaaleissa.

Oma kommentti