Hän sai BB:stä tarpeekseen: ”Tajuttoman lapsellista touhua!”

ambKohumalli Anne-Mari Berg tylyttää Twitterissään Subilla pyörivää Big Brotheria armottomasti ja säälimättä:

-Talossa on ollut suurimmaksi osaksi vähä-älyisiä pissiksiä ja ns. miesmalleja, jotka eivät ole oikeata mieskomeutta nähneetkään. Onhan toki muutamia poikkeuksiakin ollut, mutta enempi ohjelmaa on dominoinut edellä mainittu sakki. Tänä vuonna ihmiset seuraavat taas kiintiöblondin, maahanmuuttajan, ”aikuisen” ihmisen, wannabe-miesmallin ym. täysin turhanpäiväistä kohellusta, AMB suomii.

Hänen mielestään viikkotehtävätkin ”ovat tajuttoman lapsellista touhua”.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Anne-Mari Berg

Kommentit

Sanokaa mitä sanotte, mutta AMB:llä on ainakin järki päässä. Ja on muuten tosi kaunis pää(kin).

Mikä tätä muovia nyppii?Kateus ja kokee olevansa parempi kuin BB osallistujat.Talossa on ollut monta AMB parempaa fiksua ihmistä.Ja jotka ovat verbaalisesti lahjakkaita.

pidän AMB samantasoisena julkkiksena kuin BB … olleet ja olevat ihmiset!!!

Inhoan yli kaiken BB-sontaa. En nähnyt tänä vuonna muuta ratkaisua välttää näkemästä jatkuvaa BB-mainostusta (ja itse lähetyksiä) kuin poistaa koko SubTV digi-TV:n kanavalistalta. Kunhan BB-kausi loppuu, voin harkita kyseisen kanavan uudelleenvirittämistä.

Suosittelen tätä niin Anne-Marille kuin kaikille muillekin jotka haluaa ”törmätä” BB-sontaan TV:stä mahdollisimman vähän. (MTV3 buffaa valitettavasti BB:tä myös, mutta huomattavasti vähemmän.)

Tajuttoman lapsellista touhua, sanoo Anne-Mari Berg. Onneksi sitä kommentoimaan saatiin tällainen harkitseva, sivistynyt ja omilla kyvyillään ansioitunut taho.

Ambo, olit upea viime vuoden Big Brother Extran vieraana.

AMB: ”Olen sarjan fani.” Kuluu 10 sekuntia. ”En osaa nimetä yhtään osallistujaa, en katso tuollaista sarjaa.”

Surkea esiintyjä. Nasaalinen, leikelty letukka. Taidot rajoittuvat käräjöintiin Aitolehden kanssa ja tukkanuottasilla oloon.

Amb o itekki pelkkä seiskan tähtityttö,eikä siinäkää pärjänny.oli sitte nii tavis et vanhat kuvat o poistettu amb:n pyynnöstä.

Täysin samaa mieltä. Vähä-älyiset teinin tasolla olevat nuoret vetävät sidukkaa ja valittavat jos joutuu päivän olevan ilmaan viinaa… säälittävää paskasakkia ja paska ohjelma.

Suurin pissis ja turhis on Aaämpee itse. Aina valittamassa ja kritisoimassa muita. Luulee varmaan itse olevansa jotakin erityistä. Tietääkseni mitään ei kuitenkaan elämässään tehnyt kuin kitissyt Twitterissä.

On siellä talossa kaksi tavallista, se sokea tyttö ja sebastian.Mutta miksi sokea bb talossa? Eihän hän voi täysillä osallistua,vähän harmittaa…

En diggaa BB:stä,mutta ketä kiinnostaa kiintiö wanna-been vikinät? Ei ketään..

Mikä sinä olet arvostelemaan toisia et ole sen kummempi itsekään.

Samanlainen pissis kuin BB:läiset luuleen olevansa paremppi kuin BB:läiset, sammuta TV ei ole pakko katsoa

Varmaan harmittaa ku ei ite päässy mukaan..

Anne-maria voi täysin hyvällä syyllä verrata BB-asukkaisiin! 🙂

Sitä samaa se oli 2 vuotta sitten. En ole ole katsonut jaksoakaan sen jälkeen. KAUNIS Anne-Mari on oikeassa.

Anne-Mari on erittäin oikeassa ! Suomessa BB on mennyt tähän samaan vähä-älyisten asukkaiden seuraamiseen, kun jostain syystä hakijoista valitaan aina samanlaiset asukkaat taloon vaikka muitakin siellä joukossa on, esim. niitä älykkäitä ja mielenkiintoisia persoonia. Tämä on jo toinen floppikausi perätysten, alkuvuosina tästä ohjelmasta tykkäsi, nyt menee aina vain huonompaan ja huonompaan suuntaan. Onneksi ei ole pakko katsoa.

oi tätä ironiaa. odottiko anne-mari sitten saavansa jotakin älykköohjelmaa bb:tä katsomalla?

naurettavinta sontaa koko tv historiassa mielestäni ollut aina tämä bb…

Oma kommentti