Hän uskoo Suomen saavan julkkis-BB:n ensi vuonna!

Niko SaarinenBB-Niko Saarinen arvelee Staran blogissaan seuraavan vuoden Big Brotherin asukkaiden koostuvan julkkiksista. Voi
olla, että Nipsu on oikeassa, mutta monilla keskustelupalstoilla on sitä vastoin käyty hurjaa supinaa jopa BB:n loppumisesta.

Niko perustaa mietteensä siihen, että tänä vuonna taloon marssitettiin viisi ex-BB-kasvoa, joiden avulla testattiin yleisön mielenkiinto tuttuja naamoja kohtaan. Yksi heistä meni kaiken lisäksi voittamaan koko kilvan.

-Jos taloon passitettaisiin julkkiksia, myös iltapäiväehtien kiinnostus formaattia kohtaan nousisi aivan uusille urille. Jos joku tavis raiskaisi toisen kilpailijan talossa ei se päätyisi päivän lööppeihin kyseisissä lehdissä, mutta kuvitelkaa että Matti Nykänen koittaisi raiskata Johanna Tukiaisen talossa, Niko paukuttaa hurjaan tyyliinsä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Niko Saarinen, Matti Nykänen

Kommentit

vittu että oot pässi.. suomen turhin julkkis heti tuksun jälkeen!

”Tuksuboikotti pitää tuonki kohdalla, älkää kirjotelko ja lukeko. Ehkä se posituu julkisuudesta ennenpitkää, kunei ketään kiinnosta.”

näyttää kiinnostavan ja ps. älä vertaa noita kahta toisiinsa ovat nimittäin aika eri aaltopituuksilta voin kertoa =D

Tuksuboikotti pitää tuonki kohdalla, älkää kirjotelko ja lukeko. Ehkä se posituu julkisuudesta ennenpitkää, kunei ketään kiinnosta.

Noniin , tulihan taas keskenkasvuissen ideaa esille , HEH HEH..

Oma kommentti