Hanna Pakarinen pukeutuu aina mustiin vaatteisiin – tässä syy

Suomen ensimmäisen Idolsin vuonna 2004 voittanut Hanna Pakarinen teki tänä syksynä paluun parrasvaloihin, kun hän on laittanut itsensä likoon Tähdet, Tähdet -ohjelmassa.

Nyt Hanna kertoi Hymyn lukijoille kuulumisistaan. Hymyn painetussa lehdessä hän vastaa kysymyksiimme 30 kysymystä -juttusarjassamme.

Tässä esimakua Juhamatti Niemisen jutusta:

Millainen kokemus Tähdet, Tähdet -ohjelma on ollut?

– On ollut tosi mahtavaa päästä laulamaan koronakevään jälkeen, mutta myös tapaamaan ihmisiä. En ole ottanut paineita, vaan lähdin mukaan kevyin mielin leikkimään.

Olet nykyään myös radiojuontajana Aito Iskelmä -kanavalla. Mikä veti radioon?

– Radio on kiinnostanut minua jo pitkään. Ensimmäisen kosketuksen radiotyöhön sain jo 14 vuotta sitten. Rakastan radiota. Siinä syntyy intiimi vuorovaikutus kuuntelijan kanssa, mikä on ihanaa.

Mikä on noloin ­keikkamuisto?

– Olen ihmisenä sellainen, joka unohtaa huonot asiat ja muistelee hyviä. Näen hopeareunuksen kaikessa, enkä jää miettimään mokia. Kun henki ei lähde lavalle, kaikki on ihan hyvin. Välillä on unohtanut sanoja ja kompastumisia on sattunut, mutta mitäpä niistä.

Mitä ulkonäkö merkitsee sinulle?

– Pukeudun aina mustaan. Se on muodostunut omaksi jutuksi. Olen välillä yrittänyt kokeilla muutakin, mutta se ei ole lähtenyt. Lavalle mennessä haluan myös olla meikattuna ja tukka kunnossa, se kuuluu keikkaan valmistautumiseen, mutta kyllä minä pystyn lähtemään kauppaan ilman meikkiä. Se ei ole siitä kiinni.

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto
Avainsanat: Hanna Pakarinen, Tähdet tähdet

Kommentit

Oma kommentti