Hannele Lauri – taas kasvokohotus!

Hannele LauriKun Suomessa puhutaan kauneusleikkauksista, puhutaan Hannele Laurista. Viettääkö näyttelijä suurimman osan ajastaan kirurgin vastaanotolla vai onko syynä vain hänen mutkaton suhtautumisensa asiaan? Se selviää toukokuun Hymystä, jossa Hannele kertoo yksityiskohtaisesti KAIKKI kauneusleikkauksensa. Ja niitähän piisaa…

Uusin niistä on Tiina Jylhän The Look –klinikan kautta toteutettu kasvojen lankakohotus.

– En ymmärrä, mitä pahaa siinä on, jos haluaa vähän korjailla iän mukanaan tuomia muutoksia. Jos ihminen itse tietää, mitä riskejä mahdollisesti mihinkin toimenpiteeseen liittyy, ei asian pitäisi kuulua yhdellekään ulkopuoliselle, Hannele Lauri lataa.

– Myönnän olevani esteetikko. Siksi pyrin hoitamaan myös ulkonäköäni mahdollisimman huolellisesti, Hannele toteaa.

– Olen oppinut, että sisäinen kauneus on muutakin kuin mitä suustaan päästää. Se on myös sitä, mitä suuhunsa laittaa.

Hannelelle ulkonäkö on ammattiin vahvasti sidonnainen asia. Esiintyvänä taiteilijana hän haluaa kunnioittaa yleisöään niin, että katsoo peiliin ennen lavalle menoa. Jos joku sanoo, ettei ulkonäkö merkitse hänelle mitään, hän todennäköisesti Hannan mielestä valehtelee.

– Minulla ei ole vinksahtaneita harhakuvia siitä, että minun pitäisi näyttää parikymppiseltä hempukalta. Olen tyytyväinen ikääni. Yritän vain pitää huolta siitä, mitä minulle on annettu. Rapistumista voi onneksi ehkäistä ja korjata. Sitä paitsi ulkonäöstä huolehtiminen ei ole mikään uusi, aikaamme liittyvä ilmiö. Esimerkiksi Egyptissä oli jo paljon ennen ajanlaskumme alkua voimakas ehostuskulttuuri. Silloin jo oli kaikilla kajalit silmissä, hennat ja lisäkkeet hiuksissa ja tuoksut korvan takana. Jopa kauneusleikkaukset tunnettiin silloin.

Hymyn toukokuun numerossa Hannele antaa myös kauneusleikkauksiaan piilottelevien suomalaisjulkkisten kuulla kunniansa. Hän tietää, kenelle niitä on tehty…

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hannele Lauri, Tiina Jylhä

Kommentit

Nyt kannattaa varoa, seuraavalla kerralla on vaara, että ”rintakarvat” tulevat näkyviin.

Oma kommentti