He hallitsevat Suomen paritusrikollisuutta!

Kuva MannerheimintieltäHymyn kesäkuun numerossa on laaja prostituutioon keskittyvä raportti. Rikoskomisario Seppo Sillanpää Helsingin rikospoliisista kertoo lehdessä, että virolaisparittajat ovat saaneet Suomen paritusrikollisuuden lähes täysin haltuunsa.

Kyse on ammattimaisesta, järjestäytyneestä rikollisuudesta. Ulkomaisilla prostituoiduilla on lähes poikkeuksetta Suomessa parittaja, mutta suomalaiset tytöt eivät tunne tätä ilmiötä. Aiemmin virolaissutenöörit käyttivät suomalaisia apureinaan, mutta enää heitä ei tarvita, vaan paritus on siirtynyt täysin virolaisten haltuun.

Virolaisten ja muiden balttien tulo Suomeen on nykyään helppoa, kun he eivät tarvitse enää viisumia, eivätkä käytännössä enää passiakaan.

-Uutta kuviossa on se, etteivät parittajat enää asu lainkaan Suomessa, vaan kaikki järjestetään Virosta käsin. Myös voitot kerätään siellä, Sillanpää tietää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: prostituutio, paritus, rikollisuus

Kommentit

Ja tyhmä suomalainen mies menee näiden naisten luo maksamaan seksistä. Tukekaa vaan lisää järjestäytynyttä rikollisuutta. Ilman sitä rikollisuutta ette ilmeisesti saa seksiä ilman rahaa tai pakkoa. Luuserit joutuvat käyttämään maksullisia.

Oma kommentti