He ovat Suomen uusi Matti ja Mervi!

Henna ja Antti KurhinenSiis blaah, eihän tässä enää pysy perässä näiden kahden touhuissa. Niille, jotka eivät jaksa lukea tätä juttua loppuun asti, homma on tiivistettynä tämä: Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen ovat yhdessä, riitelevät päivät pitkät ja erovat aina muutamaksi tunniksi jne jne, jolloin päästiin tähän pisteeseen, että pariskunta on lähdössä yhdessä Lontooseen.

Antti osti riidan sovittamiseksi ja Hennan synttäreiden kunniaksi ex-vaimolleen Guessin laukun, lompakon ja hemmottelumatkan Isoon B:hen. Tästäpä vaimoke suuttui, kuten varmaan arvaattekin.

-Jokainen teko punnitaan. Nyt on jo niin pahasti miinuksella että ei ole mitään keskusteltavaa… Mä en vaan alistu siihen että mua kiristetään matkoilla tai laukuilla…niitä saa muualtakin ja vielä paljon parempiakin, Henna tweettaa päivää ennen matkalle lähtöä.

Mutta…

-Lontooseen rakkaani kanssa. Nyt Lontooseen Antti-rakkaan kanssa toisen maailmansodan jälkeen. Kyllä tästä vielä syntymäpäivät tulee, Henna kirjoittaa Twitterissään matka-aamuna. Mimmi leppyi juuri sopivaan aikaan, eikö?

Ja meillä on uusi Matti ja Mervi, eikö?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Töissä käyvälle:

Älä huoli, voit ihan oikeasti lohduttautua sillä että vaikka nyt elämä on normaaleilla ihmisillä raskasta juuri siksi että meillä on velvollisuuksia (kuten työt), jotka on hoidettava jotta voimme elää tässä yhteiskunnassa, niin meillä sentään on tulevaisuus turvattuna. Tarkoitan sitä, että kerrytämme eläkettä ja jos ikinä eläkeikään asti pääsemme niin meillä on edes jonkinlainen toimeentulo. Tämä käsittämättömän lyhytnäköinen ajatusmalli, jota nämä turhaakin turhemmat tyrkyt harrastavat, kostautuu myöhemmällä iällä todella rankasti. Mitään kestotähtiä nämä eivät ole, koska ei ole minkään näköisiä lahjoja ja siitä ei mihinkään pääse.

Mediahuoraaminen ja joka ikisen pieraisunkin myyminen keltaiselle lehdistölle sekä tyhjäntoimitus ei kovin pitkälle pötki. Se voi hetken kantaa hedelmää, mutta eipä näillä suomalaisilla turhiksilla näy asiat kovin hyvin olevan kun ovat ulosotossa lähes joka iikka eikä näytä älynlahjat riittävän normaalin ihmisen elämään jossa laskut maksetaan ajallaan ja lomilla päästään matkoillekin tai kuka hyvänsä mitäkin elämässään haluaa tehdä. Näen siis itse että minä työssäkäyvänä ihmisenä olen aivan etuoikeutettu kun voin elää anonyymisti, eikä minun tarvitse elättää muutamaa vuotta itseäni olemalla kansan halveksumana ja sylkykuppina, koska muutaman vuoden päästä tätä toimeentuloa tuskin enää on. Ja kuinka paljon noille näistä roskajutuista loppujen lopuksi edes maksetaan?

Joten ollaan me ihan ylpeitä vaan siitä että olemme kunnon kansalaisia, vaikka nämä ovatkin meidät aina etunenässä kateellisiksi tuomitsemassakin. 🙂

Olisi mielenkiintoista tietää miten tuo sossupummi kustantaa pissislaukut ja matkat… Mikäs viikkolehti maksaa tällä kertaa? Jotenkin nakertaa kun itse tekee töitä ja maksaa veroja, sitten tällaiset pummit saa kaiken tosta vaan. Itsekin kyllä asun keskustassa, ostelen joskus kivoja vaatteita jne., mutta näen aika helvetisti vaivaa kaiken eteen mitä saan!

täysin tyhjäpäitä ei työnteko kiinnosta eikä koulutus

Yli viiskymppiset ei edes tunne kyseisiä henkilöitä eli se siitä.

Hyvä hymyäkään ei kiinnosta enää nämä kaksi. Lopettakaa siis. Tehkää palvelus suomen kansalle näin hyvänä päivänä.

Oma kommentti