Hectorin suuri suru: Veli kuoli!

Heikki Harma, HectorLaulaja Heikki Harman eli Hectorin perheessä eletään suruaikaa, sillä suositun laulajan veli kuoli hiljattain. Kuolinilmoitus julkaistiin viime sunnuntaina Helsingin Sanomissa.

Hymyn tietojen mukaan laulajan veli sairastui vakavasti kaksi vuotta sitten. Veli menehtyi lopulta sairauden uuvuttamana.
64-vuotiaan veljen poismenoa surevat Heikin lisäksi läheiset.

Kuolinilmoituksessa oli koskettava runo:
Elämä täällä on vain kuin vedessä kuun kuvajainen. Otat sen kämmenelle, kummeksit: Onko sitä?

Veljen siunaus toimitetaan vain omaisten läsnä ollessa toukokuun aikana.

Surun murtaman Hectorin suosio ei laannu, sillä esimerkiksi kolme huhti-toukokuussa järjestettyä Helsingin-konserttia Savoy-teatterissa myytiin loppuun hetkessä. Yleisö toivoo jatkoa konserteille.

Laulajan työkyky muusikkona on kuitenkin ollut vaakalaudalla viime kesänä sattuneen urheiluvamman ja sen vuoksi saatujen hermoratavaurioiden takia.

Konserttien lisäksi Hectorilta on tulossa elämäkerrallinen kirja. Kesällä hän palaa juurilleen radiotoimittajana ja tekee kolmen kuukauden ajan Radio Suomeen viikoittaista musiikkiohjelmaa ”Pop eilen, toissapäivänä”. Hectorilla on takanaan 40 vuoden ura.

Hymy kertoi tapauksesta ensimmäisenä.

JARI KUPIAINEN

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hector, Heikki Harma

Kommentit

Sorry Heikki. mun kehut meni tonne Hannele Leurin osastolle, mut ei kai se pahaa tee. Niin, mun piti sanoa, että kanssa Laineen Pirkon itken kanssas kyyneleen.Mä oon syntynyt stadissa 1969 ja muuttanut sen jälkeen Kotkaan.Sun musiikki on pitänyt mun sielua pystyssä 35 vuotta. Ilman sua ja sun lyriikkaa ja maailman upeinpia sovituksia ei Stadillakaan olisi sielua.
Eniten mä just kaverin kanssa soitin sitä niin upeeta saan kai rakastua vielä stadiin nukkuvaan.Ikävä on kavereita, niin poismenneitä kuin kaukana oleviakin. Sano Panulle terkkuja jos näät ja pidä tuuli mastoissa.
Syvin osanottoni ja parhaat terveiset, että jaksaisit taas.
Puhallan huuliharppuuni surun säveleet.Terv.K-P.K.

Aivan kauhea uutinen. Osanottoni ja voimia vaan Heikille ja kaikille omaisille!

Oma kommentti