Heh-heh, voiko näin idioottimaista rahahuijausyritystä ollakaan – lue sähköposti!

Kansalaisten sähköposteihin on viime aikoina tupsahdellut erikoisia lainatarjouksia, joissa on mukana myös hakulomake. Englantilaismies tarjoaa lainaa kolmen prosentin korolla, ja lainasumma voi olla jopa 4 miljoonaa euroa.

Hakulomakkeen täytön jälkeen asiakkaalle luvataan soittaa.

Poliisi varoittaa tämänkaltaisista rahastus- ja huijausyrityksistä, joiden ajatuksena on vain kerätä kansalaisilta eräänlaisia etu- tai toimitusmaksuja lainasummasta, joka ei koskaan ilmesty tilille.

Poliisin varoitukset voi tosin unohtaa, sillä jokainen normijärjellä varustettu tajuaa, miten idioottimainen huijausyritys tämä huonosti suomennettu viesti on. Hymy julkaisee sähköpostin kokonaisuudessaan:

Hei,
Älä loukkaannu minun Suomessa kirjoitusasuja ei oikein olen Englantimies.Herra Nimet ovat herra Brooks Henry annan pois lainan niille, jotkaovat vakavia ja tarvitsevat lainaa.Emme luovuta lainan korko on 3% ja annamme myös lainan määrästä 1500euroa on 4,000,000euroa.Sinun täytyy täyttää lainahakemuksen muodossa ennen voimme soittaa taitehdä liiketoimintaa teitä. Odotetaan täytti hakulomakkeen.

Lainasta Lainahakemus
Nimet:
Sukupuoli:
Ikä:
Osoite:
State:
Maa:
Tarvittava määrä:
Kesto:
Puhelinnumero:
Tulot kuukaudessa:

Ystävällisin terveisin.
Mr. Brooks

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: huijaus, laina

Kommentit

Oma kommentti