Heikki Hursti: Nälkäisten suurmielenosoitus suunnitteilla!

Heikki Hursti-Mikä Suomessa mättää, kun maassa tarvitaan ruoka- ja vaatejonoja? Eikö valtio pysty hoitamaan vähävaraisten ihmisten asioita?

Näin kysyy isänsä Veikko Hurstin työtä jatkava Heikki Hursti.

Hänen vanhempiensa nimeä kantava hyväntekeväisyysjärjestö on Heikin johdolla jakanut leipää ja muutakin ruokaa Helsinginkadun jakelupisteessä 1 600 hengelle viikottain jo pitkään.

Nyt Hursti aikoo järjestää suurmielenosoituksen eduskuntatalon edustalla ennen kansanedustajien kesälomien alkamista.

-Hallitus on haluton hoitamaan vähävaraisten ja syrjäytyneitten asioita, Hursti toteaa.

Lue raportti Avun tuojista toukokuun Hymystä. Printtilehdessä myös juttu suomalaisesta bussikuskista, josta tuli Viron Saarenmaan pelastava enkeli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Heikki Hursti, Veikko Hursti

Kommentit

En voi ymmärtää miksi Suomessa on köyhiä. Asukkaita on noin 5 miljoonaa ja silti ei pystytä huolehtimaan kansalaisista. Rahaa tuntuu olevan mutta halutaan alistaa ne jotka eivät sovi rikkaiden joukkoon. Hävetkää!

Olen köyhä kuin kirkon rotta. Minulla olisi oikeus hakea avustusta ja leipää. Mutta en hae muuta kuin sosiaaliavustusta. -En polta, en juhli, enkä muutenkaan uskalla harrastaa mitään, koska kaikki maksaa. En silti ole nuuka. Syön kyllä, ja teen itse ruokaa. Pärjään perustoimeentulolla ja työttömyysturvalla, mutta näin kalliissa maassa kuin Suomi se on yhtä kituuttamista. Ei paljon kärsi olla velkaa, eikä muita maksuja. Minullakin on joka kuukausi 150 euron edestä sellaisia maksuja, joita ei missään tukiasioissa huomioida. Oulussa leipäjonoja Ytyällä riittää. Sinne pyrkivät niin mersumiehet kuin tavalliset apostolin kyydillä tulijatkin.

Exäni tuttavan luona käydessämme pariskunta kovasti kehui, miten heillä on avustuksista haettuja jauhoja ja ryynejä kaikki kaapit täynnä, tarjosivat meillekin ylijäämiään, joista kohteliaasti kieltäydyimme. Miten saataisiin väärinkäyttäjät kuriin? Sosiaalitoimen pitäisi toimia yhteistyössä Hurstin kanssa? Törkeästi viedään leipä köyhän suusta.

Idea on hyvä, mutta veikkaan että tulos ei päätä huimaa. Tässä maassa saadaan muutoksia aikaan vasta sitten kun koko Suomi on asian takana painamassa päälle tilanteen muuttamiseksi. Eduskunta ei tee mitään hyvää tälle maalle, koska ne on jo myyneet maan ja kansan, ja saaneet siitä palkkansa. jos haluatte tervehdyttää koko maan kaikki asiat, liittykää kansanliikkeeseen http://www.suomenpuolesta.fi Siinä on todellinen keino ja mahdollisuus saada KAIKKI asiat kuntoon

Olet hyvällä asialla liikkeellä, kuten isäsikin. Köyhyyloukussa ei ole herkkua olla. kuitenkin yksi epäkohta kuormittaa näitä leipä ym. jonoja on ne ihan riittävästi toimeentulevat, jotka ahneuttaan hakee leipä ja vaate ym. ilmaisavustuksia. Tiedän muutaman tälläisen ja he tuskin ovat ainoat. Olen työssäni törmännyt siihen, että EU:n ruokakassista otetaan maitojauheet ym. ja jätetään jauhot ja ryynit yleiseen vessaa tai roskikseen. Nälkäänsä hakeva ei näin tekisi.

Oma kommentti