Henna muutamia vuosia sitten

Henna Kalinainen ja yli 20 vuotta vanhempi sulhanen yllättivät

Henna Kalinainen on ollut Juha-rakkaansa kanssa Berliinissä. Matka oli romanttinen, sillä Henna viestittää nukkuneensa pitkään, saaneensa Juhalta hierontoja sekä viiniä ja ruokaa suoraan sänkyyn.

-Sitten mentiin Tiffany&Co:lle katselemaan sillä silmällä sormuksia, Henna paljastaa. Hän ei kuitenkaan kerro, tarttuivatko kihlat jo sormiin.

-Tämä on virallisesti se päivä milloin sovittiin, et aletaan seukkaa, koska tasan vuosi sit oltiin Milanossa silloin. Kohta mennään gasthausiin eli perinteiseen saksalaiseen pub-ruokamestaan vetään koko ruokalista tyhjäksi. Nyt kolmas margarita menossa, Henna viestii.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen, rakkaus, kihlat

Kommentit

Ensin ollaan niiinnn onnellisia ,sitten tulee turpiin ja juoksennellaan apua hakien jossain viidakossa sitten taas ah, elämäni mies.. Voi voi kun ei pääse edes ruokakauppaan kun pitää vaan ryypätä ja nukkua.. Taas ollaan verissä päin ja naapurit hälyttää apu joukkoja kun taas tuli pataan ja nyt ollaan haikalemassa kihloja…… Jossain mättää ja pahasti. Kuulostaa roskaromaanin huonolta tekijältä tai noiden juttujen ollessa tosi asianomainen on täysi dille..

Makaamista, syömisestä ja juomista, paikasta riippumatta ja sitten ihmetellään, kun paisutaan, kuin pullataikina. Lääkäriä vingutaan apuun, mutta mitään ei olla valmis itse tekemään oman terveyden ja hyvinvoinnin eteen.

Oma kommentti