Henna Kalinainen: Ai että meillä on siinä shoppailuprinsessa!

Henna KalinainenMuotigruruksi itsensä kruunaava Henna Kalinainen kirjoittaa blogissaan shoppaamisen vaikeudesta. Mimmi ei kuulemma pidä jalkojen rasituksesta kauppoja kierreltäessä, eikä nälän tunteesta kesken kaiken. Nyt Princess Of Shopping Herself kertoo löytäneensä hänelle sopivan rahantuhlaustyylin: verkkokaupat.

-Mä oon aina vihannut shoppailussa sitä, että kun mä oon kiertänyt yhen kauppakeskuksen tai kadun kerran läpi, niin mun jalat on ihan puhki ja on niin hirveä nälkä, että rahaa kuluu eniten ravintolassa käyntiin, ja lopulta on jo väsynyt kun on syönyt ja jalkoja särkee. On se netti niin ihana…ei aina tarvii pynttäytyä vimosen päälle ja tehdä turhia heräteostoksia kaupoissa ja väentungoksissa, Henna säksättää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Kai ne jalat on mennyt puhki maitorauhasten ja turbohuulien aiheuttamasta lisäpainosta. Armahda tunnollisia veronmaksajia ja lopeta meidän piikkiin ostaminen. Suosittelen arjenhallinta-kurssia.

ei leuka pääse tarjoustaloa pitempää,millä meinaa rahaton käy ostoksilla?

Ei kaikki mitä joku sanoo ole tärkeää, saati kiinostavaa. Tässä tapauksessa ei varsinkaan.

Mahtaa olla kovaa tuollainen elämä, että joutuu shoppailemaan pitkillä käytävillä ja kaikkea.

Eipä siinä silti, tökerön näköiset ne kalinaanaaseisen tissit silti on. Minkäs niille tekisi? Maijamiseen korjailuun?

kiitos henna, pelastit perjantai-iltani tällä valaisevalla informaatiolla :))))))

verkko ostokset kun voi ottaa luotolle,ja kaikkihan tietaa etta tolla lortolla ei ole rahaa,voisin kylla maksaa 5euroa pienista imuista

EI TÄMÄ TYTTÖ TYHMÄ OLE, ME OLEMME JOTKA HÄNTÄ ELÄTETÄÄN.

No eiköhän siellä netissä ole paljon suurempi heräteostosten riski. Varsinkin tuollaiselle aivottomalle persaukiselle tyhjätaskulle

Oma kommentti