Henna Kalinainen aloittaa Hymyn BB-bloggaajana!

Henna KalinainenBig Brotherin uusi kausi starttaa keskiviikkona. Useammallakin kaudella Big Brotherissa vieraillut Henna Kalinainen aloittaa jo tällä viikolla Hymyn BB-bloggaajana.

Viime vuosina BB-blogia ovat pitäneet Hymylle Aki Abiodun, Niko Saarinen ja Toni Haste. Tänä vuonna saappaisiin, vai pitäisikö sanoa korkokenkiin astuu ensimmäistä kertaa nainen – Henna Kalinainen.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Aki Abiodun, Henna Kalinainen, Niko Saarinen, Toni Haste

Kommentit

Tiesittekö, että Hennan (ja monen muun) leuaton ulkonäkö voi johtua esim. reumasta!

Katotaan mitä tuleman pitää! Odotan Hennalta pirtsakoita ja hauskoja bloggauksia! Mieluummin Henna kuin Kadi!

Henna harrastaa vapaa-aikanaan (jota riittää) mm. leuanvetoa. Vielä ei ole onnistunut vetämään sitä niin paljon että erottuisi. Voi mikä luonnonkaunis kaunotar eiku oho se olikin kuva jossa Henna istu ulkohuusissa reijällä.

BB-Tialla hehtaariperse ja ruma suuvärkki ja kilokaupalla pärstätäynnä meikkiä,on kauniinpiakin nähty,tuksun kaveri,senkyllä arvas

oonsitä minäkinpyörittäny5 naista yhtäaikaa,ja yhtenäpäivänä oli kiinnostuneita 170 ja 20minuutissa 55,BB-Ben hahahahahahahahahahahahhahahah,kuolen nauruun,amatööripentu

MItä sillä on kerrottavaa? Piskistään, ohimenneistä miehistä, skumpan juonnista ja vetelehtimisestä muun roskaväen kanssa. Tulee vain tuollekin vittuiltua.

Kyllähän Hennalla on ihanat isot tissit! Vois kyllä hommata vieläki isommat. Kyllä Hennaa vois panna!

Jep…mautonta my ass. Kyllä se on niin, että tämän luuserin piti valita leuka tai tissit niin tissit voitti ja yhtään vetävämmän näköinen tai älykkäämpi hän ei ole. tosin leuka olisi voinut tuoda särmää. Nyt Henna näyttää vain pallokalalta.

Mist toi turbohuuli sarvikuono on tohon tullut. eikö sen pitäis asuu afrikassa

Mautonta, my ass. Toi ois saanu leuan, mutta ei kantti kestäny. Turhaa kaksinaismoralisoida ja ruikuttaa. Jos ei oo leukaa, ei oo.

Ette sitten tympeämpää ihmistä löytäny,Kadi olis ollut parempi valinta ja moni muu. ei tämä turhis

Jaahas joku käyttää taas minun nimimerkkiä ja minun lanseeraamaa Pieru-Tonza-nimeä… noo mutten pistä pahakseni 🙂

Minusta tuo leuasta tai leuattomuudesta huomauttelu on mautonta.En tosin Hennaa fanita,mutta slti….

10 rekka-autollista lietettä ja paskaa odottaa sitä hetkeä kun tuksu saapuu BB-taloon,se kipataan niskaan heti bileiden alettua

No just, olisin paljon mielummin lukenut Pieru-Tonzan haisevia vastalauseita BB;n nykymenolle.

Leuatonhenna ryhtyy blogissaan leukailemaan kilpailijoille. Liekö missään töissä nykyään vai saammeko maksaa tämänkin taivaanrannamaalarin elättämisen?

toivottvasti joku oikolukee ton pyrkyrin kirjotukset ennen julkasua,niin vois siitä edes jotain ymmärtää! otitte sitten hymy paskimman mahdollisen ihmisen pitämään blogia

Joo-o,tämä se meiltä vielä puuttuikin.Hyvä Hymy,turhis-linja säilyy!

voisitko muuttaa jo siperiaan saatana. onko sun pakko tunkee aina vaan naamas joka lehteen. et ole edes häävin näköinen ja alkaa oksettaa aina kun sun naamaa näkyy.

No niin, tämähän se vielä puuttui turhien julkkisten blogeista, eipä tunnu olevan näistä ainakaan pulaa blogien vetäjinä

Oma kommentti