Henna Kalinainen: ”Antti kehotti tappamaan itseni!”

Henna Kalinainen, Antti KurhinenPitkään on-off-suhteessa Antti Kurhisen kanssa elänyt Henna Kalinainen kirjoittaa nyt blogissaan faktoja suhteestaan. Henna paljastaa kauheuksia mitä on saanut kokea, mutta siltä väittää rakastavansa tuota äijää.

– Mitäs sitä nyt enää peittelemään. Antti ei muutu vaikka voissa paistaisi. Riitaa tulee aina jos en tottele Anttia. Riidan päätteiksi Antilla on sitten oikeus aina haukkua minut huoraksi ja lehmäksi. Ihanalla Lontoon matkalla metrossa kun tuli riitaa hän kehoitti minua tappamaan itseni. Ja silloin, kun suhteemme oli väkivaltainen, minun piti pyytää anteeksi, koska minähän olin ansainnut sen.

– Loppuun pitää kuitenkin vielä lisätä mm. senkin takia että kun ihmiset ihmettelevät miksi olemme sitten sata kertaa palanneet yhteen. Minä rakastan edelleen Anttia ja tuntuu siltä, että aina tulen rakastamaan, ja ei ole päivää jolloin en häntä ajattelisi.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

”Elina (vierailija), 10.6.2011 klo 16.16

Koitahan Henna etsiä uus ukko jostain tavis-piireistä. Nämä supertähtien väliset seurustelut tuppaa aina olemaan vähän vaikeita.”

Supertähtien??

Kas,tulee sieltä Antin suusta jotain järkevääkin,edes joskus.Kukapa olisi uskonut?

työttömät tyhjäpäät ei kaivata menkää töihin ei tämä elätä eikä kiinnosta ketään

Siis te ootte kuinBritanniantuore kihlapari,te ootte niin symppiksii ja kauniita,menkää naimisiin,saadaan satuhäät.teistä pitäis tehdä Suomen kuninkaallisia.

no tietenkin muut rahattomat työttömät loiseläjät!
Koska kyllähän noilla menee rahattomiks työttömiks loiseläjiks ihan helvetin hyvin!!!
Kutsareita tipahtelee postilootasta sisään ja joka viikonloppu varaa dokata, käydä leffassa ja ostella huippu kalliita merkkikuteita, meikkejä ja kynsihuoltoja saa ilmaiseks ja Hennan silaritkin ion lehti maksanut…Hyvinhän niillä menee!
Pää vaan hajoo molemmilla…

Rahattomia,loiseläjiä,työttömiä jus kukakohan noita nyt ihannoi???

Antti ja Henna ovat ihania ihmisiä. Kauniita ja tulevat menestymään elämässä. Lahjakkaita ja geeniperimältään täysiä kymppejä.

Toivottavasti Antti nyt katoaa kesäkuun lopussa sinne ulkomaille!
Tää oli ihan viimeinen niitti tässä hirvityksessä.
Mä ainakin katoaisin maan alle…selittelemällä Antti kaivaa vaan lisää maata jalkojensa alta.Henna vaan ojensi lapion.

Hymy kärsii juttuaiheiden ja mielenkiintoisten ihmisten puutteesta, kun aina vaan tästä ihmisestä väkisin väännetään turhaa juttua, samoin Antista. Kauhulla odottaa uutta BB-kautta. Minkälaisia tyhjäpäitä ja tyhjäntoimittajia sieltä tulee lehtien täytteeksi, tyrkylle julkisuuteen.

Koitahan Henna etsiä uus ukko jostain tavis-piireistä. Nämä supertähtien väliset seurustelut tuppaa aina olemaan vähän vaikeita.

terapiaan!! ET tiedä rakkaudesta vielä mitään!? jos tuollaista siedät!ja annat kohdella itseäsi tuolla tavalla! Antti tarvitsee hoitoa ja apua! mutta myös sinä henna , se olis ok! voisitte jatkaa eloanne terveemmällä pohjalla! onnea teille

VIIKONLOPUKSI TAAS VÄHÄN TASKURAHAA MITÄTTÖMYYKSILTÄ,EI KIINNOSTA NÄMÄ TYHJÄPÄÄT

Jätä Antti heti !maailmasta ei kuule miehetlopu, joten otahan jo uusi mies! aurinkoista ja kaikkea hyvää sulle! ps. menet vaikka kaivariin siellä on miehiä !!!!!

Henna, sulla oli jossain vaiheessa pikku nousu ja luulin että alat jo päästä piireihin. kato ihmiset unohtaa pahan menneisyyden. Mut sit sä TUHOSIT SEN TAAS _ JA ANTIN TAKIA!!! En voi enää kunnioittaa sua koskaan ja olit joskus idolini et ole enää. Olet osoittanut olevasi heikko ihminen.

Kaksi mieleltään kakaraa laittaa yhteen niin tässä tulos?

Oma kommentti