Henna Kalinainen haukkui katupaparazzin: ”Persaukinen pummi 77 euron perässä!”

Gossip Moms Suomi -ohjelmassa esiintyvä Henna Kalinanainen suivaantui siitä, että viikkolehden lukija oli ottanut hänestä kuvan julkisessa kulkuvälineessä. Kuva julkaistiin saatesanoin Hennan väsymyksestä ja siitä, ettei hän oikein reagoinut vauvansa ääntelyyn.

Henna on pillastunut ja korjaa olennaisen tiedon asiasta. Hän ei todellakaan matkustanut bussissa torstaina, vaan keskiviikkona.

– Nyrpeä naama saattaa johtua siitä etteivät terveet nuoret miehet anna naisille ketkä tulee lastenrattaiden kanssa tilaa! Henna kurmuuttaa.

Hennalla on terveisensä myös hänet ikuistaneelle, joka oli huolissaan Hennan ”väsymyksestä”:

– Mutsit saattaa näyttää tolta aamusin kun pitää valvoa yöllä ja sitten herätä klo 7 ja lähteä vaikka neuvolaan. Ketkä tästä nyt on ollut ”huolissaan” kuin joku perseaukinen sosiaalipummi 77 euron tienestin perässä? Henna läväyttää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Luulin jo ihan oikeasti ,että Kalinainen on ”miehistynyt” ja muuttanut elämänsä suuntaa, mutta taitaapi olla vain sanan helinää ja poseerauksia.. Nuo kommentit luonnollisesta korjaamattomasta kuvasta sai sen entisen eukon sieltä hyvin esille… Tuohon olisi pitänyt suhtautua suurella huumorilla ,vaikkapa todeten ,että enkös olekkin kaunis?

Kaalinaisen tulot taisi olla alle 8000€, joten taitaa se persaukinen pummi kuitenkin katsoa peilistä. Miten kävi muuten velkasaneerauksen, johon hän pääsi? Blogissaan kirjoitti asiasta. Onko velat hoidettu ja ex saanut korvauksensa jouduttuaan puukotuksen uhriksi?

Taisi mennä Pippa Laukan ohjeetkin ihan kuuroille korville. Harmi.

Hennalla ei ole tapana käsitellä kuviaan eikä ole siihen tarvettakaan.

Oma kommentti