Henna Kalinainen julkaisi kuvan sairaalasta: ”Alku oli eloonjäämiskamppailua”

Henna Kalinainen on viettänyt pääsiäisen sairaalassa.

Kalinainen joutui sairaalaan ennen pääsiäistä.

Hän kertoi Mammamiapodi Instagramissa, että on joutunut sairaalaan verenmyrkytyksen ja keuhkokuumeen vuoksi. Kalinaisella tulehdusarvot ovat olleet 400:ssa. Bakteeri on kuitenkin alkanut hellittää.

”Jos voisin valita, tekisinkö päivittäin jotain hampaat irvessä terveyteni eteen, mutta en sairastuisi koskaan vai saisin olla koko loppuelämäni hällä väliä asenteella, jos kerran kävisin lähellä kuolemaa niin arvaa kumman valitsisin? No ei tarvitse enää arvata 🤐 Tästä lähtien lupaan arvostaa terveyttäni enemmän joka päivä ❤️ Voi olla, että hetki vierähtää ennen työn äärelle pääsyä niin meillä on teille tämän viikon täytejaksona kumman valitset-peliteemainen jakso! Ps. Tätä sairaalareissua ei oltu suunniteltu jakson ympärille, mutta meikämandoliini onnistui pyöräyttää tästä tekstistä puoli tajuissaan tällaisen jaksoteemaisen😉”

Henna aikoo kertoa enemmän tilanteestaan podissa tuonnempana.

Alla otteita Hennan Instagramin julkaisusta.

”Päivä.5 menossa helsinkiläisessä sairaalassa. Alku oli eloonjäämiskamppailua. Tulehdusarvot 400, verenmyrkytys ja vakava keuhkokuume. Tämän enempää en jaksa asiaa täällä nyt juuri avata. Kiitos jo tähän mennessä mun uskomattomalle perheelle ja ystäville tuesta 💓”

”Nyt eletään tunti kerrallaan meiningillä, mutta eilen lääkäri toi hyviä uutisia. Minun bakteerista on saatu hyvä ote ja näyttää, että Henna voittaa 💪”

”Tänään on ollut huono päivä. Väsyttää, happi ei kulje, masentaa ja pelottaa. Mutta kyllä se tästä varmasti helpottaa. ❣️”

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Henna, kalinainen, sairaala

Kommentit

Oma kommentti