Henna Kalinainen keskeytti koulunsa: Olen juonut alkoholia, jotta voin mennä edes kauppaan!

Henna Kalinainen kärsii rankoista terveysongelmista. Hän kertoo nukkuvansa jopa 16 tuntia päivässä, hän ei jaksaisi matkustaa miesystävänsä luo Hämeenlinnaan, ja vaikka Juha tulisi hakemaan autollakin, sekin matka tuntuu liian pitkältä.

-Kun olemme yhdessä, nukun koko ajan.

Nainen on joutunut myös keskeyttämään koulunsa.

-Mun keho vaan ei yksinkertaisesti toimi, ja se jos jokin masentaa mua. Paino nousee 5 kilolla yhtä nopeasti kuin hissi menee kuudenteen kerrokseen, väsyttää, ahdistaa ja masentaa, nainen kirjoittaa ja jatkaa:

-Ahdistun julkisilla paikoilla enkä voi enää käyttää julkisia kulkuvälineitä ellen ole kolmen promillen humalassa. Olenkin monesti juonut alkoholia ahdistukseen, että voin mennä kauppaan tai että voin mennä jonnekin paikkaan mikä ei ole minulle entuudestaan tuttu. Surullista, mutta totta. Se on ainut asia mikä lievittää ahdistustani.

Myös muita fyysisiä oireita on ilmaantunut. Henna pystyy enää kävelemään 200 metriä kerrallaan.

Lue RAJU TILITYS TÄÄLTÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: masennus, Henna Kalinainen, terveys

Kommentit

”Yhyy yyh, kun oon läski ja masentunut. Sitä lääkitsen viinalla, lihoan ja masennun!”

Kannattaisiko lopettaa se viinan litkiminen, tosiasiassa se vain lisää ahdistusoireita ja se sisältää paljon kaloreita, mikä lisää isoa maksaisi entisestään. Hankkiudu katkolle ja mene lenkille, liikunta vähentää ahdistusta tehokkaasti. Ei ihme, että turpoaa ja ahdistaa, kun ei tee muuta, kuin makaa ja ryyppää.

Sepä se onkin.
” Ei ihme, että turpoaa ja ahdistaa, kun ei tee muuta, kuin makaa ja ryyppää.”

Nämä kun eivät juuri muuta osaa. Mahdollisimman helpolla ja omilla ehdoilla pitää päästä.

Mene nyt hyvä ihminen edes tutkituttamaan kilpirauhasarvosi, vaikka se olisi viimeinen ponnistuksesi!!! :O

Miksi ihmeessä ruikutat täällä palstoilla? Taidat kerätä sääli pisteitä että voi voi kun sulla nyt huonosti menee… Tee itsellesi jotain, mene hoitoon. Ensin viina pois ja sitten muut asiat järjestykseen.. Apua on olemassa ja saatavilla sen kun kävelee sisään johonkin klinikalle. Eniten minua ottaa päähän nämä julkisuus tyrkyt jotka vinkuu koko ajan kuin sika pistoksissa.. Eikö juuri luettu seiskasta kuinka onnellinen oletkaan ja plää plää pläääh… Päätä nyt ihmeessä mitä elämältäsi haluat,olet aikuinen ihminen..

Henna ei kykene,kuin ruikuttamaan, syömään juomaan ja makaamaan. Ei puhettakaan, että ottaisi vastuuta elämästään ja tilastaan. Nuorempi versio Tuksusta.

Oma kommentti