Henna Kalinainen menetti asuntonsa!

Henna KalinainenHenna Kalinainen ehti jo iloita pari viikkoa sitten Kallion kaupunginosasta Helsingistä löytämästään yksiöstä. Vuokra-asuntoon oli tarkoitus muuttaa jo joulukuun alussa.

Epäonnekseen Henna sai kuitenkin kuulla, että vuokranantaja on tullut lopulta toisiin aatoksiin, eikä asunto olekaan enää vuokrattavana. Pettynyt neitokainen joutuu aloittamaan epätoivoisen rumban jälleen kerran alusta.

Henna epäilee syyksi julkisuutta ja sitä, että vuokranantaja säikähti vuokralaisensa tunnettuutta. Henna oli ehtinyt hankkia myös asianmukaisen takuuvuokran asuntoa varten.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Kauankos Henna on nyt etsinytkään asunotoa? Puoli vuotta tietääkseni

Tekisi mieli sanoa jotain, mutta jätän ehkä sanomatta…tai sanon, että tämä maa on asunnottomia ja työttömiä pullollaan ilman, että vika on heissä.

Hanki työ ja osta oma asunto niinkuin muutkin tekee

Käännä Henna takki, voisit ruveta blogissa ottamaan kantaa sosiaalisiin
kysymyksiin kuten asunnottomuus, työttömyys, perheväkivalta, juuretto-
muus ja jne. Vinkkinä asunto-ogelmaan, hyviä paikkoja koisata on
esim. lehtilaatikot, porraskäytävän ylätasanteet ja jne.

Jännä juttu että tuo vuorkakämpän löytäminen voi olla niin vaikeaa. Ennen kuin ostin muutama vuosi sitten oman asunnon, asuin useampaan otteeseen vuokralla Helsingissä eikä ollut vaikeuksia löytää sopiva asunto. No, toisaalta en ollut ihan turhan ronkeli (etsin asuntoja muualtakin kuin kantakaupungista) ja minulla oli hyvä opiskelu/työpaikka enkä ollut häpykarvoja kauppaavan bilehileen maineesssa 🙂

Ihme, että vuokranantaja perääntyi!
Minä en ainakaan tuollaiselle vuokraisi asuntoani ellei löytyisi vuoden vuokria + 10.000 takuutalletusta etukäteen.
Vuokrasopimus vuodeksi kerrallaan, etukäteen maksettuna.
Sitten voisi jopa harkita.
Mimmin rahat kun varmasti menee tisseihin, huuliin ja perseeseen (siis ne jotka joku lehti kustantaa) tilin pohjalla olevat kurkusta alas tai suoneen…
Pisteet vuokranantajalle!

vai ehti jo hankkia takuuvuokrankin, oho. mitäs nyt tehdään, töitä teki henna ihan turhaan kun ei rahalle oo enää käyttöä, nyyh.

Tälläinen henkilö kun pesiytyy vuokra asuntoon, niin ei hevillä pääse eroon,
voi tuhota vielä kaiken lisäksi asunnon ja jättää vuokrat maksamatta.

Kyllä ennen käytettiin sana tunnettavuus. Nykyään se on tunnettuus ja soubisnes.

niin ku jo aikasemminkin kirjotin ettei kilo häpykarvoja oikeen edes auta vuokra-asunnon saannissa,kukaan täys järkinen ei sinulle asuntoa vuokraa…olisko jotain kannattanu jättää mediassa tekemättä/sanomatta?????en eläissään vuokrais asuntoa tälle neitokaiselle.

Pakko on munkin kommentoida; mitä nämä BB-tyrkyt sun muut oikein kuvittelee? Että kaikki tämä ”tähteys ja kuuluisuus” tuo jotain etuja elämään? Hyvä on nolata itsensä julkisesti niin työn- ja asunnonsaannit varmasti vaikeutuu. Kuten muutkin ovat kirjoittaneet, jos itse olisin vuokranantaja en ikimaailmassa antaisi asuntoani ihmiselle josta löytyy esim. ulosotto- ja velkajuttuja netin viihdepalstoilta (tissikuvista puhumattakaan). Eikä olisi edes ilmoittaa kunnon työnantajaa tai opiskelupaikkaa… Niin makaa kuin petaa, vähän on turha vinkua kun on itse asiansa ryssinyt – ja oikein julkisesti.

Kyllä elämä murjoo. Ensin taksikuski rähjää ja sitten joku ilkeä asunnonomistaja ei vuokraakaan boksia, vaikka etunimen etuliitteenä on BB (ei Brigitte Bardot). Lohtua saa siitä, kun sitten kertoo lehdelle asian. Taas yksi juttu enemmän kuin Antista. Mutta mikä on Antin tämän viikon vastaisku? Se, että ostaa stipendinsä avulla megalukaalin Eirasta?

Olisikohan elämässä niin että, sitä saa mitä tilaa, olisi hoitanut taloutensa
niin että on mahdollista päästä vuokralle. Ulosottovelat estävät pääsyn
myös yhteiskunnan asuntoihin vuokralle. Mahdollisuuksia on yömaja ja
pelastusarmeija. Nyt se Hennakin huomaa että kaikki ei mee gäädä gäädä BB-linjalla. Se tässä on ikävää että on pitkä ja kylmä talvi edessä.

Meillä myös on, tälläkin hetkellä vuokralla, pieni kaksio. En IKINÄ KOSKAAN NEVER EVER jollekin turhake, ei edes julkkis, vaan joku lööppipelle, joka on rahaton eikä ole työtä, vuokraisi yhtikäs mitään! Onneksi vuokranantaja tuli järkiinsä!

Miten voi kämpän menettää, jos sitä ei ole alunperin vielä ollutkaan?

Luottotiedot kateissa eli en antaisi vuokralle itsekkään,näistä parasiiteista kun ei sitten pääse eroon.

voi pientä kaalinaista, onneksi sulla on ihanat kumitissit joita kadehtii koko suomen kansa

Hah…tunnettuvuus, kuuluisuus…sillä ei ole mitään tekemistä, vaan vuokranantaja tietää että häneltä jää vuokrat saamatta jos Kalinaiselle vuokraa asuntonsa. Kumma kun Henna vetoaa heti julkisuuteen yms. Sillä ole paskankaan merkitystä ja sitäpaitsi Henna ei ole oikeasti mitenkään kuuluisa, vain halpa tyrkky jolla ei ole leukaa. Ällöttävä ihminen.

Itsekin pidän mieluummin yksiöni tyhjillään kuin vuokraan yhdellekään H. Kalinaisen kaltaiselle ihmiselle. Hommaa oikea työpaikka. Siis OIKEA. Sellainen herättää vuokranantajissa luottamusta.

Ei kai tuossa mitään ihmeellistä ole. En minäkään ottaisi tuollaista rahatonta tyyppiä, joka yrittää maksaa olemisensa häpykarvoillaan. Aina olen luottotiedot hommannu. Ei tule ohikkaita.

Mene leuka pankkiin ja osta oma. Ai niin, riskitapaus ei saa edes lainaa. Ei tänä päivänä leuka ja anttivladimir takaa edes asuntoa… Onnea valitsemallasi tiellä.

Luulempa et vuokranantaja oli sen verran fiksu ettei uskaltanut leukaa ottaa vuokralaiseksi, varmaan olis kämpässä kunnon remontit ja vuokrarästit vähän ajan päästä.

Ehti hankkia takuuvuokran? No ohhoh!!! Supeeeerrrrr!!! Leuka tosin on hankkimatta edelleen 🙁

Luulis että Hannan tunnettuus olis vaan plussaa asunnonhaussa. 🙁

Oma kommentti