Henna Kalinainen: ”Nyt se on lopulta ohi!”

Henna KalinainenHenna Kalinainen on aloittanut opinnot Markkinointi-instituutissa tavoitteenaan yrittäjätutkinto. Bailukesän jälkeen Henna tunnustaa vihdoin päässeensä tolpilleen elämässään.

-Jos suoraan puhutaan, niin vasta nyt olen lopullisesti toipunut eron jälkeisestä masennuksestani ja alamäistä, ja olen vihdoin pystynyt jatkamaan, Henna kirjoittaa Twitterissään.

Hän ei enää ole kiinnostunut hömppäjulkisuudesta ja kohuista, mutta ”kaikki positiivinen uutisointi ja työtarjoukset ovat tervetulleita.”

Hennan ensimmäinen koulupäivä ei alkanut ihan ”täysillä unilla”, sillä neiti ehti nukkua vain neljä tuntia viime yönä. Niinpä hän myös vähän myöhästyi tunnilta. Koulukavereitaan hän kehuu mukaviksi.

-Villatakki ja karvakaulushuivi. Olen ihan ylipukeutunut, Henna myös twiittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Oikein hyvä Henna,opiskele ja
näytä kaikille mutta eniten itsellesi että pystyt parempaan
elämän.
Jaksamista sinulle ja innokkaita opiskelu päiviä.

mitä onko leukailu nyt ohi?!? :D:D:D

missä ne pornocastingposeerauskuvat olikaan. minä en ainakaan hennaa palkkaisi töihin..

Kun ei työt maita eikä ole kouluja käynnyt, niin sossuhan pistää silloin kouluun. Noi tutkinnot on vain niin vanhentuneita että ei niillä töitä (oikeita) tulla saamaan..

PYSY POISSA LEHTIEN PALSTOILTA HÖMPPÄJULKISUUDESTA,keskity koulunkäyntiin ja katsotaan pysytkö kevääseen asti mitä epäilen,en halua kuulla ja etenkään katsoa kuviasi

”NOstelee vain kelan tukia ja elelee leveästi.”

Hehhehe 😀 …

Vaikka en nukkuisi tuntiakaan yöllä, niin en silti myöhästyisi koulusta/töistä. Typerin tekosyy. EI tule valmistumaan ikinä. NOstelee vain kelan tukia ja elelee leveästi.

Oma kommentti