Henna Kalinainen puhuu avoimesti julkisuudestaan: Valokuvat satuttivat!

30 vuotta täyttänyt Henna Kalinainen on antanut harvinaisen avoimen haastattelun tähänastisesta elämästään, joka on pitänyt sisällään yli kolmasosan julkisuutta.

Metropolin Nikotellen-podcastissa hän esiintyy Niko Saarisen, pitkäaikaisen ystävänsä, haastateltavana.

Kalinainen kertoo julkisuuden antaneen todella paljon, mutta myös ottaneen. Haastatteluista sai rahaa, seurapiirit taas toivat mielenkiintoisia tuttavuuksia. Julkisuus mahdollisti matkoja ja ilmaisia juhliakin riitti. Mutta julkisuus on näyttänyt myös raadollisen puolensa.

Kun Hennan paino kasvoi ja hänestä julkaistiin muutoskuvat viikkolehdessä, nainen myöntää sen satuttaneen. Paljon.

Heikompina hetkinään hän on viillellyt itseään ja joutunut useita kertoja ambulanssilla sairaalaan. Hän ei ole voinut mennä ihmispeloissaan ja häpeässään töihin ja on vältellyt liikkumista. Syömisenkin hän on joskus kokonaan lopettanut.

Haastattelussa Henna opastaa myös julkisuuden tielle lähteviä nuoria ihmisiä. Tekisikö hän jotain toisin, jos saisi aloittaa alusta? Ainakin hän olisi tyytyväisempi itseensä – sillä häntä on aina ajanut eteenpäin hyväksynnän tarve. Silloinkin, kun hän oli timmi ja seksipommin maineessa, hän ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä.

Huumoriakaan ei podcastista puutu. Henna tuli julkisuuteen Mikael Forssellin salarakkaana. Hän sanoo hieman säälivänsä Mikaelia, joka on jo perheenisä, siitä, että asia nousee säännöllisesti esille. Hänelle itselleen se on ”sulka hattuun”. Henna paljastaa itsekin haaveilevansa perhe-elämästä ja vauvasta.

Niko Saarinen on kehittynyt toimittajana ja tehnyt hyvin pohjatyönsä. Podcastilla kuullaan mielenkiintoisen heittäytyvää ja suoraa haastattelemista, josta monilla ammattilaisillakin olisi opiksi ottamista.

Voit kuunnella podcastia vaikka täällä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Niko Saarinen, Henna Kalinainen, julkisuus, Nikotellen

Kommentit

Ote haastiksesta:
”…vältellyt liikkumista. Syömisenkin hän on joskus kokonaan lopettanut.”

Ei kyllä näytä siltä että olisi syömisen lopettanut, liikkumisen uskon.

Hennan miesystävääkin varmaan sattui, kun Kalinainen puukotti. Minua kiinnostaa myös tietää, miten velkasaneerauksen kävi, kun tuli useita tonneja maksettavaa käräjiltä? Sekä se kiinnostaa, että onko Kalinainen maksanut korvaukset exälleen?

Oma kommentti