Henna Kalinainen sanoo tulleensa järkiinsä: ”Tuksu ja Antti painukoot hiiteen!”

Henna KalinainenHenna Kalinainen tekee tiettäväksi välejään ex-mieheensä Antti Kurhiseen sekä ystäväänsä Johanna Tukiaiseen kirjoittamassaan blogissa.

-Mä olen tullut järkiini ja tehnyt oikeita valintoja, eikä kellään elämä koskaan ole aina kivaa helppoa tai mutkitonta. Ja mitä tulee Johanna Tukiaiseen, emme ole ystäviä ja ne sekoilut on sekoiltu tämän rouvan kanssa nyt ja aina. Hän on poistanut minut myös Facebookistaan. Ei koskaan oltu mitään bestiksiä anyway! Toivottavasti tämä asia haudataan nyt. Viime aikoina on tapahtunut taas paljon ja välitkin Anttiin kerkesivät lämmetä, mutta nyt se on historiaa. Antin sanoin: ei edes paskalle samaan suuntaan. Tai en kusisi sinne päin. Näin ne ajat muuttuu ja eteenpäin on mentävä, Henna tulittaa.

-Masennusta on siis riittänyt, mutta nyt voin juhlia. Kun on oma katto pään päällä, ja paikka mihin voi aina mennä, olet jo voittaja. Siihen mukaan kun luetaan ystävät, perhe ja ne aidot ja oikeat keihin voi luottaa, niin ei ole mitään hätää…
 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Henna olet kaunis ja rohkea ihana nainen, vaatii todella mielenlujuutta kun kestät kaiken paskan joka niskaasi kaadetaan!

Olet varmasti ihana tyttö. muistan sut joltain vuodelta 2005 ja ihalin sun kauneutta sillon. sitten susta tuli tää bb-nukke. mikset tekis elämässä jotain mullistavaa? ala tehdä jotain oikeasti hienoa ja jätä tollaset nakujutut ym. et saa niillä kaipaamasi arvostusta. toivon sulle kaikkea hyvää, kunhan vaan tajuat lopettaa tän leikin tarpeeks ajoissa.

Kuka meistä on valmis heittämään ensimmäisen kiven? Kateus on ikävää, jos Henna on vastenmielinen, miksi vaivaudutte käyttämään aikaanne negatiivisiin kommenteihin?

jos minä olisin,tuon,näköinen pysyisin kaukana julkisuudesta.

Kyllä sitä sitten taas Anttia livotaan kun se pääsee reilun kuukauden päästä ministeriksiX)

Henna! kyllä se aurinko paistaa vielä joskus paskakasaankin 🙂

Kylläpä sulla kesti tulla järkiisi ja kuka nyt noitten ystävä haluis ollankaan!!!MIELUMMIN 1-2 YSTÄVÄÄ KUN KASA PASKOJA!

Ei kun vaan LEUKA rintaan ja kohti uusia pettymyksia, hyvä hyvä..

Upeeta, että sinulla on oma katto pään päällä, Henna! Olen todella kateellinen, kun asun itse vuokralla. Sä tienaat varmaan todella paljon, kun olet maksanut asuntosi omaksi!!!

Hennahan on viksu nainen kun ottaa osaa yhteiskunnallisiin asioihin, ja käy äänestämässä!!

Ettei olis liian myöhäistä tuo eronotto mainittuihin henkilöihin…. Ihmisillä on näet hyvä muisti.

”Tukkalääkäriin vantaan hiuskulmaan ja sit äänestämään :)”..lause suoraan neitosen twitteristä. Hän äänestää!Hän on valveutunut kansalainen!

Henna ainaskin yrittää jotain!!! Kaikista ei voi sanoa samaa!!!

Älkää nyt turhakkeet perskules alkako esittämään mitään järjen jättiläisiä! Se ei onnistu noilla (aivo)soluilla, ei sun, eikä sen toisen silikonibimbon.

”Masennukset” takana! Voi hyvät hyttyset, masennus on jotain ihan muuta kuin kuin ”mulle tuli ero, oon ihan down” ym. juttuja.
Turhaan yrität muuttaa imagoasi, ei onnistu. Tyhmästä päästä kärsii jne……

Kyllä minä uskon mitä Henna sanoo!!!Henna on Rehellinen nuori nainen!!! Ja kaunis sellainen!! Pitää painonsakin hyvin kurissa!!!

Eiköhän se ollu Tuksu!!joka kamuilunne lopetti!!!!!!vaik kuinka yritit nuoleskella anttekspyytäes oharias!!! Ja Antti kun käski sut painuu ”johonkin” ni nyt olet muka niiiiin järkiintynyt!!!!

Taitaa se järki voittaa.. Hyvä meillä jokaisella on aivan omat aivot.. Hyvä Henna!

Oikeisiin töihin niin kertyy sitä eläkettäkin, ikä tarvii 70kymppisenä itkeä että ei oo rahaa..kuka maksaa

MENE KOULUUN JA HANKI ITSELLESI AMMATTI JA SEN JÄLKEEN MENE TÖIHIN JA NIIN KAUAS KUIN VAIN SUOMESTA PÄÄSET!

menkää nyt lukasemaan twitterin viimeinen kommentti hänen elämässään tapahtuu taas.Fiksu nainen? Niin älykäs?

Kaalinaisen muutettua Keravalta Helsinkiin, väestön älykkuusosamäära nousi molemmissa kaupungeissa.

Muuten ihan nätti tyttö, mutta ei leukaa ollenkaan?

Tuksu on Karibialla, Henna yrittää saada ihmisiä klikkaamaan linkkejä nettisivuillaan, jotta saisi edes jotain tuloja.

JESSS!!!! Hienoa Henna!!! Olet todellakin viime aikoina osoittanut olevasi fiksu nainen. Olen iloinen ja ylpeä puolestasi, jatka samaan malliin ja pidä oma uudistunut fiksu linjasi, niin pääset vielä pitkälle!

hmm…muuten…oletteko huomanneet ettei Johanna Tukiainen todellakaan puhu takana yleensä ihmisistä, vai olenko aivan ulkona. No, tunnustan, Artosta jaksaa jauhaa, mutta sehän on sen oma mies 😀 😀 Toivottavasti Henna kasvaa aikuiseksi, eikä jää tietylle asteelle jauhamaan kun huonosti mennyt elämä on joka kerta toisten syytä. Herätyskellokin on niin huono. :))))))))))))))

Tuksu yrittää pilata ryhävalaiden maineen!

Ei oo kertonut mitä Tuksun kanssa kävi, oon samaa mielipuolta että jotain kateudenkipinää nyt on. Tuksu on vaan kekannut kaikki ennen tuota kilinkalinkolinaa.

Hienoo jos heivaat sen tuksun ennenku olet yhtä pahassa suossa

Hienoa Henna. Pidä nyt asenteesi, niin pääset pitkälle. Tuksu ja Antti on niin anaalia..

Hennaa vaan veetuttaa. Se saa keikkapalkkioks sataegee ja Tuksu aika paljon enemmän 😀

Henna, nyt sinulla on oikea suunta! Tee omasta elämästäsi elämisesi arvoista .. tsemppiä

Henna pystyy maksamaan vuokran korkeintaan kolmen kuukauden ajan, sitten lentää pellolle asunnosta. Ei myöskään kykene säännölliseen työntekoon.

Olitko kuitenkin läheisissä tunnelmissa hississä herra Kurhisen kanssa? Hieno nainen ei tee niin.

Rahvasjulkkis raportoi: ”Ei edes paskalle samaan suuntaan. Tai en kusisi sinne päin.”

Mikä on mutkitonta? Eiks se oo mutkatonta?? Joo,itse alunalkujaan itkit koulukiusaajiasi, aina sulla on jotain outoa meneillään.

jos olisit järkiisi tullut ja aikuistunut, lopettaisit turhassa julkisuudessa rypemisen ja itsesi tyrkyttämisen. . .

Kuitenkin esittelet kotiasi samaan kopiotyyliin kuin Johanna. Yrität olla niin glamouria että heikkoa tässä naurattaa. Luulet olevasi joku suomen katie price…teit tosi ilkeän tempun Johannalle kun et mennyt häihin, et osaa edes nousta töihin ajoissa ja potkusikin muka Jonhannan syytä. Kasva aikuiseksi. Sun twitteri on niin lapsellista luettavaa, ”pitää mennä tutimaan”…..sekoitat suomea ja enkkua samaan hässäkkään.Typryä.

Oma kommentti