Henna Kalinainen teki rikosilmoituksen Antista: Putkella päähän ja kuristamista!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenEx-aviopari Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen ovat käyneet sanasotaa netissä viimeisen viikon ajan varsin kiihkeästi. Nyt tulee esiin hieman rankempaa taustaa avioliiton purkautumisen syistä.

Henna avautuu yksinoikeudella Hymy-lehdessä viime syksynä tekemästään rikosilmoituksesta, joka koskee kolmea erillistä pahoinpitelyä. Poliisi tutkii nyt, onko Antti Kurhinen syyllistynyt ex-vaimonsa väittämiin tekoihin.

Henna kertoo Antin lyöneen häntä pölynimurin letkulla päähän niin että ohimoon jouduttiin laittamaan liimasidos. Niinikään Hennan rikosilmoituksesta käy ilmi, että Antin epäillään kuristaneen ex-vaimoaan ja potkaisseen tätä ravintolan wc:ssä päähän niin, että Henna sai vertavuotavia vammoja.

Henna on ollut eronsa jälkeen hiljaa, mutta Antti sen sijaan on tilitellyt julkisuudessa useaankin otteeseen avioeron syistä ja yhdessäolon ajasta.

-Nyt on totuuden aika. Olen nostanut esiin vain nämä kolme tapausta, koska näistä on olemassa todisteellisia vammoja, sairaalakäyntejä ja poliisikin on vieraillut paikalla, Henna toteaa painavasti Hymylle.

Lue asiasta lisää tammikuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Hienoa Henna, että olet nyt vaalimassa itsellesi sitä oikeutta mikä sinulle kuuluukin. Näytit itsestäsi myös fiksun puolen olemalla aluksi hiljaa erostanne, mutta jos naistenhakkaaja jatkaa ja jatkaa asian ruodintaa ja valheitaan, niin sinulla on totta kai oikeus tuoda esille totuus. Hienoa myös, että sinulla on selvästi luotettavia ystäviä!

Toivottavasti vuosi 2011 on sinulle kaikin puolin onnellinen ja hyvä vuosi! 🙂

Muistan sen uutisen kun Antti oli ”pyöritellyt” Hennaa yökerhon lattialla. Ja kuristanut ja todistajia on nähnyt tämän. Joten uskon Hennaa täysin ja mikäli Henna satut tämän lukemaan niin kysele sieltä yökerhosta silminnäkijöitä ja todistajia ja laita se naistenhakkaaja maksamaan teoistaan oikeuden edessä.

Kilinkalinainen on saanut potkut himastaan ja muuttanut Keravalta Helsinkiin.
Kukahan maksaa vuokran?

En todellakaan ole ”fani”, mutta seurannut pariskunnan elämää bb-ajoilta. Eikä näiltä voi edes välttyä vaikka haluaisi! Kaikki lehdet ja nettisivut täynnä tätä tarinaa..Tajusin heti rivien välistä heidän eron syyn, kun tämä tyttö yritti haastatteluissa kierrellä ja kaarrella. Kaikki kunnia hänelle siitä, yritti suojella miestä joka ei tod. olisi sitä ansainnut!! Osasi hyvin sen tehdä, mutta se oli väärin! Onneksi nyt ymmärsi asian vakavuuden ja teki rikosilmoituksen. Olkoon nainen/tyttö miten tyhmä tai avuton tai imbesilli hyvänsä, väkivalta ei ole oikeutettua. En edelleenkään juuri hattua nosta tämän tytön touhuille, mutta kun on nuori vielä, ehtii oppimaan elämästä. ja tärkeintä, saa elää ilman väkivaltaa. kaikki muutkin naiset: älkää alistuko, elämä ei lopu todellakaan jos jättää väkivaltaisen hullun! siitä se alkaa:). Tsemiä:). Ja todellakin, kokemusta on! (olen 43v nainen).

Kurhinen on suomensukuinen inkeriläinen, ei mikään venäläinen.
Juuri nämä suomensukuisten kansojen paikalliset edustajat ovat usein surkeata sakkia. Kunnon venäläinen ei paljon Kalinaisista piittaa, hommaa uuden naisen, kun entinen alkaa kyllästyttää.

Toiset syntyy kultalusikka suussa, toiset elää pirilusikka perseessä.

Hienoa että olet Henna rohkeasti tehnyt rikosilmoitukset tuosta Antista. Näytät hyvää esimerkkiä, että suhteesta pitää lähteä kävelemään kun asiat menee väkivaltaisiksi.. Monet eivät uskalla tai luulevat että huonossakin suhteessa parempi kuin yksin..

Painuis ryssä vaan takasin sinne mistä tuli. Pitäis pelleä vetästä itteään muutama osuma imurin putkella kuulaan, ni tietäis miltä tuntuu.

Ei tainuu yllättää nämä asiat ketään. Hyvä, että Henna oli järkevä ja lähti. On paljon surullisia esimerkkejä, siitä kun nainen on jäänyt väkivaltaisen miehen luokse, ja lehdissä on saanut sitten lukea naisten väkivaltaisista kuolemista…

En turhempia ns. julkisuudenkipeitä henkilöitä tiedä kuin nämä Kalinainen ja miehen nimeä en edes muista, sekä tämä toinen huulensa piloille muovailluttanut ämmä, en muista nimeä mutta joku tuksu tais olla? Eki

Ettei se putki ollut vaan nahkainen? ja osunut huulten väliin?

Muista Henna, sitä saa mitä tilaa, kummallakin teillä nyrkki ym. heilui…

Tiedättekö mitä eroa on Antti ”Turhinen” Kurhisella ja Joulupukilla? Joulupukilla on lahjoja. HAAA-HAAAA…. hajoa siihen venäläisamis.

Asiat on miten on, eikä niitä tiedä kuin asianomistajat..turha muiden on vatvoa. Saattanut Hennakin tehdä osansa.

SIKA NAISTENHAKKAAJA! Toivottavasti joudut vankilaan joskus, siellä naisten hakkaajat saa sen mikä heille kuuluu!!

Ottaako joku muka tosissaan näitä, vai mitä ihmeen voimia sille Leualle täällä lähetellään.

Ihanaa henna että uskalsit viimeinkin puhua julkisuudessa antin väkivaltaisuudesta. Nythän me kaikki vihdoinkin tiedämme miksi teidän suhteenne meni karille. Antti haukkui turhaan sinua julkisuudessa ja väitti big brotherin rikkoneen teidän suhteenne lisäksi hän sanoi nikolla olleen jotain osuutta tähän. Tuskin se niko kuitenkaan sinua henna on lyönyt? Sitä minäkin.. toivottavasti nyt pääsisimme tästä turhisen klopista viimeinkin eroon ja hän voisi muuttaa sinne venäjälle mistä on suomeen aikoinaan tullutkin. Koulukiusatut ihmiset yleensä purkavat traumojaan väkivallalla varsinkin naisiin, koska he ovat helppoja uhreja. Toivottavasti henna voitat oikeudenkäynnin ja toivotan sinulle mitä ihaninta vuotta 2011. Antin pitäisi minusta hakeutua hoitoon,koska tuollainen toiminta ei missään nimessä ole tervettä.

Täällä taas baarien ritarit jakaa tuomioitaan. Itse ainakin tiedän monta ns. baari -ja känniselkkausta joissa asia on kääntynyt ihan päälaelleen, kun juttua on oikeasti alettu tutkimaan. Usein ravintoloissa riittää, että joku nainen kertoo mieslaumalle jonkun hakanneen häntä ja sitten hutkitaan ja ensi viikolla vasta tutkitaan asiaa poliisilaitoksella 🙂

Tulipahan vaan mieleeni. Tästä tapauksesta en tiedä mitään eikä hirveästi kiinnosta, mutta eiköhän oikeus tule toteutumaan, kun Hennalla on näyttöä asiasta. Usein kyllä menevät ilman todistajia aikamoiseksi syyttelyksi puolin ja toisin.Jeejee

Ettekö voi pestä likapyykkiä keskenänne.. Saat taas lisää paskaa niskaan,
etpä sinä noissa pahoinpitelyissa toiseksi jäänny!!

Eipä ollut yllätys, että Antista paljastuu lisää väkivaltaa. Johan sen BB:ssä näki, että miehellä on todella lyhyt pinna. Voisi mennä vaikka takaisin venäjälle, täällä ei naisten hakkaajista tykätä.

Aika sairaita kommentteja Paavolla ja Vellu Pirisellä. Pelottavaa. Hyvä, että tyttö pääsi pois ennen kuin tapahtui pahempaa. Ja tämän kaltainen julkisuus on vaan hyväksi ja suojaa uhreja.

No voi voi, ah oi oi. Lopettakaa ajoissa ennenkuin tulee henkisiä vaurioita enemmän. Turha niistä on lehdissä itkeä!

No mikäs muukaan tuo turhinen on kuin naisia pahoinpitelevä ryssä…eii edes Suomen itsenäisyyttä kunnioita. Varo vaan antti, susta ei tykätä

Oma kommentti