Henna Kalinainen upean timminä alastonkuviin – laihtui 17 kiloa!

Henna KalinainenBB:stäkin tuttu Henna Kalinainen on täysin muuttunut nainen, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Painoa on lähtenyt erityisruokavaliolla 17 kiloa ja kuntosali on tehnyt tehtävänsä. Eronsa jälkeen huomattavasti kypsynyt nuori nainen pyörittää nyt yritystoimintaa eli järjestää esiintymisiä itselleen ja muun muassa BB-tähdille.

Henna, 21, ei häpeile uutta timmiä kroppaansa, vaan pyörähti juuri Hymyn studioilla jouluaiheisissa sensuelleissa alastonkuvissa.

Kuva: Tältä Henna näytti ennen, mutta nyt hän on 17 kiloa laihempi ja tummatukkainen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

no en nyt sanois et kovin ’paha pudotus’ et ei ollut kovin järeät konstit käytössä. ite laihduin meinaan viimesen vuoden aikana 47kg ja viimesen 2kk aikana 20kg. mut henna ei varmaan ole oksennellut eikä sairasta anoreksiaa.

Leukaa ei ole kuitenkaan kasvanut, ikävä kyllä. Parempi vaan pysytellä siellä Keravalla.

Henna kirjoittaa Twitterissään:

”Nyt on sitten nuo hymyn kuvaukset vihdoin hoidettu viime pe. Arvatkaa söinkö itseni sen jälkee tainnoksiin kun ollu pelkil protskuilla ennen.”

Toivottavasti kuvissa on myös upea, uhkea Tuija Järvinen.

ONKO LEUKAA KANSSA SAHATTU NOIHIN OTOKSIIN??? Muuten en niitä suostu kattomaan. Silikooneja nähty jo muutenkin, mutta tää Hennahan on naamasta aivan leuaton..

Ihanaa Henna.Ilolla odotan uusia kuviasi.Varmasti kauniita 🙂 Hieno saavutus olet todella upea.Minunkin pitäisi saada motivaatioa laihduttamiseen ja ruokavalioon.Olet ihana 🙂

joo.. mutta on se nyt niin kestävää kun niin nopeeta on lähteny poies.. näitähän on nähty niin paljon…

Hyvä että pääsit siitä Antista eroon. Sustakin voi jotain tulla.

Oma kommentti