Henna Kalinainen veetuili BB-Tialle!

Henna KalinainenBB:ssä pari päivää viihtynyt Tia Kiuru kirjoitti viimeiseksi jääneessä blogipostauksessaan Hymyssä kovia sanoja Henna Kalinaiselle. Kalinainen oli arvostellut talon asukkien ulkonäköä todeten, että BB-talo on kyllä komea, mutta samaa ei voi sanoa sen asukkaista. BB-Tia paukutti Kalinaisen olevan ”leuaton, 13-vuotiaan egolla varustettu kumitissi”.

Nyt on Kalinaisen vuoro iskeä takaisin. Sen hän tekee tosin hieman hillitymmin Hymyn BB-blogissaan.

-BB-talon mullistavin tapaus tähän asti on ollut kuitenkin karkaaminen talosta. En voi käsittää miten sellainen on mahdollista ja miten ei kestä odottaa harkinta-ajan päättymistä ja lähteä kunnialla kotiin. Kyllä on täytynyt olla aika kiire ja pata jumissa kun ahdistaa niin paljon… Mutta kiitos BB-Tiialle mahtavasta huvista. Hän jää nyt BB-historiaan karkurina joka ei kestänyt edes kahta päivää talossa juhlien ja uusia tuttavuuksia tehden vaan se osottautui ylitsepääsemättömän vaikeaksi. Vai oltiinko sittenkin vain saatu jo naama telkkariin ja omat ”voittomahdollisuudet” tietäen juostiin sitten äkkiä pois ettei nyt jouduta turhaan kitumaan kun julkisuus on jo taattu. Olen äärimmäisen yllättynyt Tiian wannabejuttujen ja wannabejulkkiksen blogin päättymisestä. Vai vaihtuuko vain nimi? Tosijulkkis Tiia vai Tiako se oli? Mutta ei haaskata sanoja haaskalinnuille, Henna veetuilee.

Hennan BB-blogi täällä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Tia Kiuru, BB-TIa

Kommentit

”leuaton, 13-vuotiaan egolla varustettu kumitissi”.

Eiköhän Henna tiennyt olevansa ilman Tian kommenttiakin.

Tätä kissatappelua ei voi ratkaista mitenkään muuten kuin kuumaöljy painilla.

Mene jo siihen leukaleikkaukseen ja hanki puheopetusta sössöttävään puheeseesi, oikeesti ! OOT NIIN säälittävä kaikkine ”kauneus”leikkauksines, UHHHHH.

lol. tässä muuten hyvä todiste siitä 13-vuotiaan pissiksen egosta 😀 kun ei vaan osaa pitää päätäsä coolisti kiinni, jos vähä haukutaan, taitaa olla muuten koulukiusattu?! ainaki ois helppo kohde ku yrittää heti ”vastata samalla mitalla” kun vähän sohitaan. siis vaan pitää pakolla yrittää jotenkin päästä piikittelemään takaisin.

joo, mut hiton hyvät tissit ja suihinottajan huulet.

viimevuoden bb:n kauheimpia paloja oli kun henna yritti päästä takaisin taloon. Pyöräilykypärä päähän jos hihna vaan menee leuan alle!

Oma kommentti