Henna Kalinaisen erikoinen muutos: katso mitä tapahtui!

Henna KalinainenKohuleidi Henna Kalinainen kirjoittaa blogissaan uudistaneensa elämänsä kokonaan, ystäviä myöten. Mimmi kertoo kokeneensa itsensä hyväksikäytetyksi ystäväpiirissään, joten kaverit lähtivät vaihtoon.

-Kuluneen viikon aikana olen tehnyt tärkeitä päätöksiä. Terveys on tärkeää ja asioita pitää ajatella pidemmälle kuin ensi kesään. En myöskään katso enää pätkääkään kauempaa kuinka hyväsydämisenä autan ja kuuntelen ihmisiä ketkä esittävät ”ystäviäni”, saamatta heiltä mitään takaisin. Ystävyys on pyyteetöntä, mutta kohtelu toisiaan kohtaan pitää olla sellaista miten haluaisi itseään kohdeltavan, Henna kirjoittaa.

-Hiustenpidennykseni sai kyytiä ja minulle leikattiin suhteellisen lyhyt, edestä pitkä ja taakse hiukan lyhenevä, mutta tasainen ”Victoria Beckham” -tukka.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Jahas…ja mitähän tämä leuaton friikki sitten…elää muiden kustannuksella ja on olevinaan niin rikasta ja kuuluisaa. Henna, sinussa ei ole mitään yhtäläisyyttä Victoria Beckhamin kanssa vaikka leikkasitkin sellaisen pitkän ja taakse lyhenevän…sellaisen tasaisen tukan. Olet kuvottava ilmestys ja tämä teidän vehtailunne Antin kanssa on koomista teinien tapaista sekoilua.

Hennan ahneus on kuvottavaa.
Kaiken se ottaa ja mitään muuta ei anna kuin pa…a nis-
kaa..
Antti saa taas lähtöpassit matkan jälkeen.
Vakka ja kansi..

Ja kuinka ollakaan, Leuka lähti kaiken tuon jälkeen Antin kanssa Lontooseen. Tässä Leuan viestejä:

”Mua ei paljo idiootit kiinnosta”

”Mä en vaan alistu siihen että mua kiristetään matkoilla tai laukuilla..niitä saa muualtakin ja vielä paljon parempiakin.”

”Lontooseen rakkaani kanssa <3"

"Nyt lontooseen Antti rakkaan kanssa toisen maailnan sodan jälkeen.. ♥ Kyllä tästä vielä syntymäpäivät tulee ♥"

Tässä Antin viimeisimmät jäähyväisviestit:

”Olen sanaton..onnittelin koko sydämmestä ja sain maailman paskimmat sanat päälleni.TÄMÄ OLI TOSIAANKIN ALINTA KASTIA MIÄ VOIT TEHDÄ!HYVÄSTI!”

”huh!onneksi en mennyt aamulla ostaa uudestaan Guessin laukkua ja muuta krääsää,kun nyt tajusin ettei se ihminen todellakaan ansaitse mitään!”

”Ja menköön vaikka hukkaan lomamatka,mutta en tuommoisen olennon kanssa halua lähteä edes kuuhun..anteeksipyyntö aamuun mennessä tai unohda!”

Ja tänäänkin on jo ehditty jättää Twitterissä ne lopulliset hyvästit.

Mitenpä kukaan tuosta persaukisesta turhiksesta olisi hyötynyt? Jos Henna haluaisi elämänsä kuntoon, tekisi seuraavat asiat: 1. Sen yhden venäläis-Amiksen kanssa ei olisi missään tekemisissä. 2. Ei näitä juoruja lähettelisi lehtiin. 3. Hankkisi opiskelupaikan. 4. Hankkisi oikeissa päivätöissä käyvän poikaystävän, eikä mitään venäläistä rottatukka amista.

Antti osti liput halpalento yhtiöstä ja yritti myydä tupla hintaan.Leuan olisi pitäny maksaa safkat ja hotellit.

Kuluneen viikon aikana Antti ja Henna ehtivät erota ja palata yhteen Twitterin välityksellä ainakin kymmenen kertaa.

Oikeudenkäynnin jälkeen kumpikin ilmoitti aloittavansa uuden elämän. Antti lähetteli rakkausviestejä uudelle tyttöystävälleen.

Antti kuitenkin osti Hennalle syntymäpäivälahjaksi matkan Lontooseen.

Henna ei lähtenyt. Antti kaupitteli lippuja Twitterissä.

Nyt ollaan taas erottu.

Nämä kaksi niin ansaitsevat toisensa.

Ite oot ihmisiä käyttäny hyväksesi usein ja mitään et oo antanu takas!!! joten ihan hyvä et näin päin kerrankin…

Olet köyhä wannabe julkkis ja typeryydestä sakotetaan.

Ystävyys on pyytetöntä, kyllä, mutta se on myöskin vastavuoroista, eli puolin ja toisin pitäis pelata. Ehkä Henna huomasi, että vaan yhteen suuntaan kulki tuo pyyteetön ystävyys …

”saamatta mitään takaisin”= ne ei enää tarjoa mulle juomia kapakassa, eikä ruokaakaan.

Pitääkö aina saada ystäviltä jtn takaisin? Eikö voisi olla mahdollista tehdä pyyteettömästi asioita esim. nyt ystäviä kohtaan.
Tottakai jos on useimmiten saanut ns. sponssausten kautta kaikkea elämäänsä, niin voi tuntua pahalta, että ystävät ei toimi, eikä ainakaan ystävyys niin.

Terveys on tärkeää, mutta tärkeintä ovat luonnottoman suuret uudet silikonit.

Pitäisihän se tietää, ettei kyyti sillä parane, jos vaihtaa Ladaan jalopuisen ratin!!

Oma kommentti