Henna Kalinaisen kuntokuuri edistyy!

Henna KalinainenBB:stä tuttu Henna Kalinainen ilmoittaa nettisivuillaan aloittaneensa laihdutuskuurin ruokavaliota muuttamalla. Henna kertoo pyytäneensä apua alan ammattilaiselta.

-Menin The Look´iin ja tilasin Tiina Jylhältä, huippuammattilaiselta, itselleni ruokavalion.

Hennalla on ollut kuitenkin vaikeuksia pidättäytyä Jylhän antamassa tiukassa ohjelmassa. Siitä huolimatta läskit eivät ole tulleet takaisin lähdettyään. Ohjelma siis tehoaa, eikä pikku notkahdus silloin tällöin ole ongelma.

-Paitsi henkisesti, Henna myöntää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Tiina Jylhä, The Look

Kommentit

”Mikä ihme siinä on että suomalaiset aina hakee negatiivista ja puhuu pahaa ihmisistä..” Ihmettelen samaa! Suomessa on väärin näyttää hyvältä ja tuoda itseään esille. Kateelliset hissukat ottaa heti kipinää ja alkavat arvostelemaan, kun näkevät kauniin, itsevarman ja itsestäänhuolehtivan naisen! Henna on erittäin kaunis!! Ja niin olen minäkin, ja siitä olen ylpeä!

Kommentoijat voisiat vaikka katsoa Hennan kuvia ennen ja jälkeen, niistä huomaa että nainen tosiaan ON onnistunut pudottamaan reilusti kiloja ja mikä tärkeintä, kiinteyttämään kroppaansa. Onhan hän vähän erilaisen näköinen tyttö, ei tuon näköisiä tule joka päivä kadulla vastaan, mutta sekö olisi muka huono asia? Kaikki erilainen ei ole aina rumaa, vaikka niin haluatte uskoa. On Henna paremman näköinen kuin jotkut perussuomalaiset maantienharmaahiuksiset ja värittömät muijat.

vedotaan ulkonäköön…. alhaista(ko)

HENNA ON KAUNIS ITSENÄÄN PISTE. <3

Mikä ihme siinä on että suomalaiset aina hakee negatiivista ja puhuu pahaa ihmisistä..Näitäkin komentteja kun lukee plaah..En voi käsittää mitä vikaa kauniissa ihmisissä oikein on..? Katsokaa peiliin ja miettikää olisko omassa itsessa jotain vikaa kun toisia aina pitää haukkua..Voi tätä typeryyttä…Henna kaunis kaikella tavalla niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin.Henna on hyvä ihminen niin sydämellinen! Tuo blogi on erittäin hyvä! Ei ole mitään järkeä haukkua ihmistä jota ei tunne!

Kaalihenna on ihq. Mulkosilmät, pullopusket eikä mitään leukaa on paras yhdistelmä koskaan!

voi teitä, älkää ottako niin tosissanne näitä juttuja! nehän ovat vain juoruja, järkevä ihminen ei välitä niistä. ne sen sijaan jotka vetävät herneen nenään jostain julkkiksen laihiksesta, voi niillä ei taida olla elämää. ja toimittajat ovat toimittajia, se on niiden työtä, tällä ne saa leivän pöytään. hey no big deal

Paljolla myyt Huumehanna häpykarvojasi? Tarjousta peliin!

Jos ollaan VHH:lla niin ei silloin vedetä riisiä naamaan. Kasviksia tilalle. Paljon kermaa ja lihaa.

Jos ollaan VHH:lla niin ei silloin vedetä riisiä naamaan. Kasviksia tilalle. Palkon kermaa ja lihaa.

Tämä on noin miljoonas kerta viimeisen vuoden sisällä, kun Henna aloittaa elämäntaparemontin tjsp. Alkoholissa on runsaasti kaloreita.

Oma kommentti