Henna Kurhinen kärähti – sakot!

Henna KalinainenBB-vaimo Henna Kurhinen on kohta entinen ”Rouva Antti Kurhinen”, sillä Seiskan mukaan aviopari hakee eroa Helsingin käräjäoikeuteen jättämässään yhteishakemuksessa kahdeksan avioliittokuukauden jälkeen.

Muutenkaan Hennalla (joka palaa taas Kalinaiseksi) ei oikein mene putkeen!

Mimmi nimittäin kärähti eilen metrossa pummilla ajamisesta, ja sai 80 euron sakot.

-Tulen kaverilta ja huomaan, et metro on menossa juuri nokan edestä. Juoksen enkä osta lippua. Tulee tarkastajat… eli 80 euroa, Henna perustelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Kyllä kaunis neito voi siinä tapauksessa hypellä onnellisena kun on juuri jättänyt eropaperit. Näin ollen ei ilosta herkistyneenä huomannut ostaa lippua metroon.
Ei suinkaan hän ole ainoa joka unohtaa hankkia matkalipun ko;kulkuneuvoon.
PS: Metrolla matkustaminen pitäisikin olla ilmaista näin saasteita voitaisiin vähentää ennen kuulumattoman halvalla.
Hennalle kaikkea hyvää tästäkin huolimatta.
Olet suomen kaunein vapaa neito.

Iloista päivän jatkoa kaikille.

Terv; Komistus

No ei ne automaatit nyt sentään ihan ”asemien sisäänkäynnin” kohdalla sijaitse, vaan eiköhän mieluumminkin ennen laiturialueelle meneviä liukuportaita. Ja ne liukuportaat on vaan monilla asemilla niin lyhyet että junan tulon kuulee jo kauan ennen automaatteja.

Selkeästi landelta tai Itä-Helsingistä kotoisin olevalle ”Lipuntarkastajalle” tiedoksi, että ne metrojen lippuautomaatit sijaitsevat joka tapauksessa asemien sisäänkäyntien kohdalla, ennen laitureille menoa. Missasit siis pointin tai et vain ymmärrä: Kalinainen, Kurhinen mikä-lie on siis tahallaan mennyt porttien ohi, eikä ole viitsinyt maksaa huikeaa kahta euroa matkastaan. Noinko on rahat väellä vähissä? Siinähän sitten makselette aina vain kohonneina matkahintoina mitä enemmän ajelette pummilla. Idiootit.
Nim. Yksityisautoilu kunniaan

No kukapa ei olisi pummilla mennyt..Harmillisesti tuli tarkastaja..Huonoo tuurii.

Ollaan Hennasta mitä mieltä hyvänsä, mutta noi metro”tiedot” tossa yhessä kommentissa oli taas ihan päin vittua: Itä-Helsingissä on monta metroasemaa joilla metron tulon kuulee portaiden yläpäähän ennen automaatteja, ja portaat on lyhyet eli ne ehtii kipittää alas ennen kuin metro lähtee. Eikä ne nyt ihan kolmen minuutin välein sentään kulje, varsinkaan jos on menossa yhtään pitemmälle itään. Kannattaa joskus käydä muuallakin Helsingissä kuin vain Kampissa ja steissillä.

Seli seli Turhinen, vai onko se nyt Kalikkanainen.. kato ei kaikkea saa ilmaiseksi oli miten (turha) ”julkkis” tahansa…

Samaa paskaa kuin tukiaiset,vittuako noille mitään mahtaa.

Pummilla matkustamisesta ei saa SAKKOJA, vaan se on TARKASTUSMAKSU! Sakko on sellainen, jonka antaa poliisi esim. ylinopeudesta, tai käräjäoikeus määrää muusta rikoksesta.

Valehtelija: Lippu metroon ostetaan ennen laiturialueelle menoa. Laiturille laskeudutaan joka asemalla rullaportaita, joten metron tuloa ei edes näe tai kuule useimmilla asemilla tasanteelta, josta lipun voi ostaa.

Henna on siis kylmästi kävellyt ohi lippuautomaattien, laskeutunut rullaportaat alas laituritasolle ja vasta siellä astunut metroon. Jos olet vielä laiturien yläpäässä et ikinä ehdi metroon ajoissa. Eli Henna on on ollut laitureilla jo ennen kuin metro on saapunut.

Valehtelija, valehtelija, valehtelija-a.

Ootko Henna huomannut, että sun leuat lonksuvat oikein monikossa….

No tuskinpa maksaa sitä sakkoo. Eiköhän suoraan mene ulosottoon.

Sitä Henna ei ainakaan ole huomannut, että metrot kulkevat kolmen minuutin välein, joten ei ole tarvetta juosta.

Ootko Henna huomannut, että sulla on housuissas sellaiset jarruviivat? Ja joskus on voinut olla nokan allakin viivat.

Ootko Henna huomannut, että metroasemalla on sellaiset tarraviivat, että lippu pitää ostaa ennen alueelle menoa?

Oma kommentti