Henna Kurhinen laihduttaa alipainoiseksi: Tavoitepaino alkaa nelosella!

Henna KalinainenHenna Kurhinen on avautunut mikroblogipäivityksissään laihdutuskuuristaan, joka sisältää kuulemma lenkkiä, lenkkiä ja vielä kerran lenkkiä – ja nyt ei ole HK:n Sinisestä kyse.

Henna kehuu painavansa nyt 51 kiloa, mutta tavoitepaino on vieläkin alhaisempi: 48 kiloa!

Henna on ilmoittanut olevansa 163-senttinen, ja hänen aiempi painonsa on ollut 55 kiloa. Jos hän pääsee tavoitteeseensa 48 kiloa, hänen painoindeksinsä on enää 18, mikä on melkoisen alipainoinen. Alipainon rajana pidetään 18,5.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kurhinen

Kommentit

Vieläkö niitä ”pillun”(porosta revittyjä) karvoja on myytävänä, tä? Ja miten sen leukaproteesin hankinta sujuu, tä, tä?

51kg?? antakaa mun nauraa HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
mä olen 160cm pitkä ja painan 51kg ja olen todella pienikokoinen (en meinaa laiha….vaan pieni) vastoin kun kyseinen henkilö. huh huh, miks pitää kusettaa. peili sen totuuden kertoo.

Laihdutusta ei kannata toteuttaa kuurimuotoisesti, eikä tietyn painon pitäisi olla se ensimmäinen asia, mihin tähdätään. Kannattaisi ennemminkin pitää mielessään pyrkimys hyvään oloon ja terveellisiin elämäntapoihin. Itsensä pakottaminen kuntoilemaan hullun lailla tai noudattamaan tiukkaa ruokavaliota vain kostautuvat myöhemmin, kun itsekuri ei kuitenkaan pidä loputtomasti. Nauti elämästä, periaatteena ”kaikkea kohtuudella”.

Kyllä laihdutus on aina hyvä asia ja kyll sitä läskii tulee sit iän myötä. Hyvä Henna ja tsemppiä koitokseesi, pidetään läskit kurissa ja jos nälättää niin ota tikkari, minä teen niin ja ruokahalu katoaa.

Leuattomuus tekee jo -5kg et helppohan tuon on puottaa ku ylimääräset on jo poissa 😀

pöhinää pessään.. 😉 sillä ne viimiset kilot lähtöö..ja kyllähän se Henna tietää vanhana ”nistinä” sen !!

Sehän on hienoa että Henna laihduttaa, onhan se hienoa aloittaa uudessa duunissa solakkana, lol

Oma kommentti