Henna Kurhinen viinalakkoon: ”Alkoholi ei sovi minulle!”

Henna KalinainenHenna Kurhinen ei ole jäänyt suremaan eroaan Antista. Mimmi bongattiin viihteeltä pääkaupunkiseudun yöstä, mutta räväkkä viikonloppu sai neidin toisiin aatoksiin.

-Olipahan viikonloppu: itkettiin, naurettiin ja juotiin. Nyt saa jäädä alkoholi kyllä hetkeksi, se ei sovi mulle. Terveellinen ruokavalio ja liikunta kunniaan! Henna tykittää Twitterissään.

Kuinka kauan veikkaat BB-Hennan olevan raittiina ja pitävän juhlimisen maidonjuontitasolla?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Hyvinhän toi alkoholi näyttää Hennalle maistuvan ;D

BB….02.09.10 klo 20.40

niin Henna, aloitko viinalakkoon vai leukalukkoon? ai niin, eihän sulla sitä ruumiinosaa tunnetusti ole… viina vaihteeksi pois ja essoa peliin vai? että saa koko viikonlopun juhlia ja olla valveilla

eli täst edes napit vedetään pelkällä vedellä alas =)´ Hahhahhaa..

juoppo olen minäkin mut tiedoksesi et metanolia ei saada kun kiljua kuumentamalla 78 asteeseen joka ei onnistu povarissa vaikka ois millainen kuumakalle. olin itsekkin samalla pullolla horimassa ja tiedän et kilju oli hyvin tehtyä josta jäi nukavan suloinen puistatus(meille juopoille ei vittuilla). nieminen oli ilmeisesti ensi kosketuksessa kiljun kansa koska ei tunnistanut juomista jalointa ja sai maksaa kokemuksesta snadilla kohmelolla(heh heh) itse en tunne ihanaa kohmelon tunnetta(ammatti juopoille ei vittuilla).ai niin sinulle pirulainen älä koskaan vertaa niemistä takiaiseen koska nieminen ei hölmöile !

Höpöpuhetta tyttöseni – alkoholi jos mikä sopii nuorelle naiselle! Ja ihan mikä viina vaan (ajattele vaikka ex-kohumanageri niemistä, joka pistelee surutta tuulen suojaan ventovieraiden nuorukaisten leirintäalueella tarjoamat metanolit) on hyvää ja ravitsevaa ja laukaisee joutavat estot. Nyt kun otat oikein niskasta kiinni itseäsi ja kittaat määrätietoisesti, pääset jo kolmikymppisenä ihan samoihin mittoihin ja samaan arvostukseen kuin tukiainen. Mutta se vaatii kovaa luonnetta ja päämäärätietoisuutta se. Muista terhakkaasti välttää kaikkea kouluttautumista, sehän on vain niitä varten, jotka eivät ole luonnostaan lahjakkaita. Muista myös ”rakastaa” perhettäsi, sieltä sitten loppupelissä niitä ropoja sidukkaan herahtaa, kun muut ”sponsorit” hylkäävät. Aamen.

Henna, tarvitset elämääsi miehen joka uskoo sinuun ja ei käytä alkoholia.

Kyllä sä pystyt vielä nousut tekemään. Lopeta juominen, ryhdy syömään terveellisesti ja huomaat kuinka hyvältä sinusta tuntuu. Pakota itsesi nousemaan aamuisin viimeistään klo 08 ja lähde aamulenkille. Hemmottele itseäsi, kyllä se siitä 😉

Jep, nappia huuleen ja baanalle, ei mitn sidukoita!

Juo Juo Juo juo Juo ! Ei mitään taukoja! Ne on amatööreille!

Alkoholiton kausi kestää tasan seuraavaan ilmaiseen tarjoiluun.

Henna,viina sulle ei tosiaan sovi,aivot kyllä,auttais mineen asiaan,ja unohtamatta LEUKAA,sitähän sulla ei tunnetusti ole

kestää noin 20.45 asti ja kerkeää viimetingassa ostamaan muutaman lonkun tai sidukan. Ei vaan tsemppiä kuukauden pari ko kestät ni ei tee ees mieli. Tosin itse huomasin etten edes pidä suurimmasta osasta kavereistani kun selvinpäin heidän seurassa ollut, että tod näkösesti menee sulla kaveritkin vaihtoon 🙂

Hyvä kun Henna huomasi ettei alkoholi eikä huumeet sovi hänelle. Tosiaankin kannattaa sitä liikuntaa harrastaa ja syödä terveellisesti. Hennan kannattaisi vaihtaa maisemaa ja alkaa tehdä oikeasti työtä tai sitten opiskella. Kurhisesta eroaminen oli fiksu ratkaisu, joten lisää samanlaista itsenäisyyttä ja omilla aivoilla ajattelmista.

Kyllä Hanna on nyt tosissaan ja pitempi alkoholiton kausi edessä. Keskivikkon asti jaksaa sinnetellä ja sitten on taas korkit liian löysästi kiinni..

Oma kommentti