Henna Peltonen poseeraa huutokauppayrityksen mainosmallina

”Aloitin mallintyöt 15-vuotiaana ja olen iloinen, että saan tehdä niitä yhä tänä päivänä edelleen”, Henna Peltonen kertoo hymy.fille.

Hän toteaa, että mallintöissä parasta on monipuolisuus.

– Viime vuonna minut kiinnitettiin Suomen suurimman keräily-ja arvotavarahuutokaupan eli Huutokauppakeskus Turengin mainosmalliksi.

– Se on poikennut aiemmista mallintöistä, joissa yleensä esittelen vaatteita, muotia, kosmetiikkaa jne, niin tässä pääsen esittelemään historiallisia aarteita, mieletöntä antiikkia, kuuluisaa taidetta, toki myös muotia, sillä mm. merkkilaukut sekä arvotavarakorut on huutokaupoissa suosittuja, Henna jatkaa.

Huutokauppamaailma oli hänelle ennen tätä kiinnitystä täysin vieras maailma, mutta kun on päässyt esittelemään toinen toistaan upeampia aarteita, on päässyt tutustumaan myös tarinoihin niiden takana.

– Olisi ihana sisustaa koti niin, että jokaisella esineellä olisi jokin huikea historiallinen tarina.
Tähän asti mieleenpainuvimmat esiteltävät aarteet on varmaankin ollut Irwinin vanha takki sekä suositun Netflix sarjan Sons of Anarchyn päänäyttelijän Los Angelesista tuotu prätkäliivi.

Seuraava huutokauppa käydään 4-5.2 ja odotan jo innolla seuraavia kuvauksia kun ei ikinä tiedä mitä aarteita pääsee esittelemään ja kuulemaan uskomattomia tarinoita niiden takaa.

Teksti: jarikupiainen

Kommentit

Oma kommentti