(c) Carlos Funerario

Henna Peltoselta raju purkaus nykyisestä sukupuolineutraaliudesta: Tytöt tyttöjä, pojat poikia, piste

Fitness-tähti Henna Peltonen on saanut tarpeekseen sukupuolineutraaliusasioista. Hän kavahtaa sitä, että tytöt eivät enää saisi olla tyttöjä ja pojat poikia.

-Alkaa tuntua, että itse olen jostain kaukaa muinaisajalta ja pian viimeistä lajiani enää elossa kun kaikki lajitoverini ovat kuolemassa sukupuuttoon, sillä minä olen vielä ihan rehellisesti ja hyvin vahvasti sitä mieltä, että tytöt on tyttöjä, naiset on naisia, pojat on poikia ja miehet on miehiä! hän paukuttaa blogissaan.

-Ajatusmaailmani on myös tiukasti jäänyt sinne muinaisajalle, sillä olen myös ehdottomasti sitä mieltä, että on miesten työt ja naisten työt! Miehen kuuluu myös olla aina se aloitteen tekijä lähestyessään vastakkaista sukupuolta eikä esimerkiksi nainen voi missään nimessä kosia! Opetan poikani avaamaan naisille ovet ja kantamaan heidän laukkunsa. Tytärtäni opastan kodinhoidossa ja keittiötaidoissa, Henna mylvii.

Hänen mielestään Suomi on ihan sekaisin ja puhuu hölmöistä aiheista:

-Eikö maassamme todellakaan ole oikeita ongelmia joihin voisi keskittyä? Onko asiamme muka todella näin hyvin? Tuntuu kovin epätodelliselta, että muualla keskitytään nälänhätään, rikosten minimointiin, terrorismin minimointiin, koulukiusaamiseen, huumeongelmiin, mielenterveysongelmiin sekä erilaisten sairauksien parannuskeinoihin jne..

Lue blogia tästä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Peltonen, sukupuolineutraali, sukupuoliroolit

Kommentit

Oma kommentti