Henna raivoissaan Antille: ”Lopeta jo!”

Henna ja Antti KurhinenVaikka on joulu ja rauha maassa, niin ex-puolisoiden Antti Kurhisen ja Henna Kalinaisen kohdalla näin ei voi lausua. Henna on lievästi raivoissaan Antille, mikäli hänen alle vuorokauden aikana tekemiinsä Twitter-päivityksiin on uskominen.

-Ihan oikeesti, mitä vittua mun asiat kuuluu jollekin Antti Kurhiselle. Lopeta se julkisuudenhakemisesi mun kustannuksella! Henna ripittää ex-miekkostaan.

-Jotkut ne voi jatkaa elämäänsä ja olla onnellisempia ilman toista, jotkut ei. Se on sääli. Vinkiksi ensi kertaan. Sen suun pystyy myös pitämään kiinni. Se on tapa mikä on hyvä opetella, hän jatkaa.

Henna on Twitter-tekstiensä mukaan onnellinen joulunajastaan. Hän kertoo omaavansa ihania ystäviä ja ”sen jonkun ihanan”, mitä se sitten tarkoittaakaan.

-Ainakaan ei tarvitse sitä (joulua) maksullisessa seurassa viettää, Henna heittää lopuksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

HENNA JA ANTTI. Toivon että luette ohjeeni. Dr. Phil opetti ” Olette valmiita ottamaan avioeron sitten ja vasta sitten, kun voitte puhua toisesta rauhallisesti ja kiihtymättä ja olette siinä tunne-tilassa, että ei jää kaunoja. ” Hänen mukaansa 99,9999….% ottaa avioeon liian vahain. Menkää ystävät hyvät ero-terapiaan ja ratkokaa ongelmanne siellä, ei lehtien palstoilla. Se ei johda minnekään, muutakuin maineen menetykseen…all publicity is not goog… 😉
Menitte naimisiin silmin nähden rakastuneina ja Onnellisina. Erotkaa Ystävinä ja käsitelkää eroon johtaneet ongelmat, tulevaisuuttanne ajatellen. Esimerkiksi Hennan maine on parantunut julksuuteen tulosta 100%, joten turha pilata sitä saavutettua työtä näin.

Teinihän se on ittekin niin hyvin joutaa niit pokailee 🙂

Katos, kun Leuka antelee Tsaarille niin, että kumipallot vaan tutisee pinkeen, hiljalleen viruvan nahkan alla…

Antti näköjään käynyt ärrältä Hymyn ostamassa ….:D

eiköhän se totuus ole että molemmat ovat vieläkin yhdessä. tämä ”kinastelu” on vain tapoja pitää ”turhisuutta.. ai sori .. julkisuutta” yllä kun taas jossain vaiheessa kirjoitetaan ”Annoimme anteeksi toisillemme, olemme niin rakastuneita” jne…. läpinäkyvää touhua

Henna on Tuiden lisäksi toinen ”kultasormi” ja todellinen liikenainen että
kelpaa esimerkkiä kaikkien ottaa. Nyt on ainut suuri kysymys mihin
hän noiden rahojen kanssa joutuu ?

Vaikka Hennakin on kyllä turha julkkis, niin täytyy sanoa, että tuo Kurhisen kovis on kyllä jo ala-arvoinen urpo. Taitaa vähän poikaa kalvaa, että Henna saa sarvea joltain muulta.

Oma kommentti