Henna seksikkäänä hääalusvaatteissa – katso kuvat!

Henna PeltonenHiljattain Tauskin kanssa avioitunut Henna Peltonen, ent. Tuominen poseeraa nyt Hymyn lukijoiden iloksi seksikkäänä hääalusvaatteissaan.

Näillä hepeneillä tuore rouva yllätti miehensä hääyönä.

Muista lukea uusimmasta Hymystä myös yksinoikeudella tehty reportaasi Tauskin ja Hennan tapahtumarikkaista häistä.

Katso kuvat!Henna Peltonen

Teksti: Hymy
Avainsanat: Henna Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

Suomslaiset tavikset on tyhmintä ksnsaa mitä missään maailmassa! kyl noi kommentit kertoo sen.

SAITKO SHOPPAILURAHAA NÄISTÄ KUVISTA KUINKA PALJON? ÖH

Ei tätä touhua ymmärrä moni muukaan. Tauskilla oli tasokas vaimo ja Virpi oli myös tasokas. Kummatkin naiset uhrasivat monta vuotta elämästään Tauskin takia, ja minkä takia? Toivottavasti he
lapsineensa ovat onnellisia ja saavat viettää hyvän elämän. Tauskin nykyinen elämä on hänelle ja vaimolle no 3 sopiva. Sitä elämää en ainakaan minä kadehdi.

No huh huh miten idioottia läppää porukka täälä heittää…!!=0 Ei teitäkään oo järjellä siunattu!!

Voi vittu, ”rock’n roll” heitti viikon parhaan: hei, mä olen J Karjalaisen serkku! Oi kun käy kateeksi… vetele vaan käteen siellä rauhassa, ressukka.

Rock`n roll mä veikkaan että sun musikaalinen taso jää singstarin ja rock band tasolle ja mitä karjalaiseen tulee nii ei sekään kauheen kuuluisa ole nii painu vaan sinne kotiis itkemään

lotilalle tiedoksi,28 v,musaa tehneenä,ja serkku sattuu olemaan ei enempää eikä vähempää,vähän Tauskiakin kuuluisampi J Karjalainen ja mitä tulee erotiikkaan ja munan pituuteen,se jää sun omaan mielikuvan aika kapean asiaksi,mulle musa on jokapäiväistä elämää,ei sitä kaikki ymmärrä paitsi laulajat ja soittajat

Mitä Tauskilla on, mitä näillä kahdella edellisellä ei? Iso muna (nimimerkillä ”jihaaa ja tiuski sucks” on todennäköisesti 6 senttinen juhlakunnossa) ja Tauski osaa puutarhaakin vähän kielellä lipoa.

Miksi kauniit naiset rakastuvat aina renttuihin. Ensin Virpi ja nyt Henna. Lööppijulkisuuden määräkään ei ole riittävä korvaamaan naimisiinmenon tuomia tuskia eli mitä sellaista Tauskilla on, mitä muilla ja siksummilla ei ole?

Ja kuka oikeastaan on Tauski? Kaveri pyörii julkisuudessa mutta on ainakin minulle ansioiltaan täysin outo.

Kyllähän kuka tahansa mies Hennan ottaisi vaikka noissa ”halvoissa” kuvaustamineissa. Itse pidin noista kuvista hyvin paljon. Mustasukkaista hörinääkin siis on tällä kommenttipalstalla…

noita sukkia saa 8eurolla ja akalla jo uurteet näkyy naamasta ja alle 30v.ja alta 100e asu kyllä oisin vaatinut parempaa,taviskamaa,tuiski,yhdenHITIN MIES sinä vain,ja sitten ei muuta,meikäläisellä sentään tumma kiihkeä tumma nainen,revi siitäurpo,perseaukeisetkinsaa parempia kuin sä,ja ilman lapsia,se on näes taitoa ja 28v, musaa ja kitaraa soittanut,vähan erikamaa,kansainvälistä.,ulkomaista,jolle sä et pysty,edes euroviisuissa,looser

Voi vittu miten laatu tissit! Sillä Tauskilla on varmasti iso kulli, ei niin tyhmä ja paskaa musiikkia kirjoittava mies muuten noita naisia saisi!

Meni naimisiin vanhan äijän kanssa, joka yrittää epätoivoisesti näyttää 30 vuotta nuoremmalta. Ikävä kyllä juopottelu ja kaljuuntuminen on tehny tehtävänsä.

Eip näy sukkanauhoja tuon ihran välistä. Eikö tuo kiinteytä reisiään? HYH, ruma.

Jaa äijä yllättyi? Tuollaisista valjusta halpisräteistä? Jaa. Meilläkin puoliso kyllä yllättyisi, jos laittaisin noin rumat ja mitäänsanomattomat reuhkat sänkyyn.

Joo, ne hotellikuvaussessiot anto paljastaa, että kroppa ei ainakaan Hannalla ole kohdillaan..

yllättyköhän daltonin-mies niistä hepeneistä siellä Ilveshotellin valokuvasessioissa..? Siellä oli tussuakin näkyvis sentää..

Oma kommentti