Henna Tuominen joutui soittamaan hätäkeskukseen – tunkeilijat iskivät!

Henna TuominenNiceKone-tanssiryhmäänsä luotsaava Henna Tuominen oli palaamassa keikkamatkalta viime lauantaina Lahdesta Turkuun, kun hän joutui keskelle kauhunhetkiä.

-Ajoin rampille, kun keskellä tietä seisoi kaksi miestä, jotka halusivat pysäyttää autoni. Miehet eivät hoiperrelleet tai näyttäneet olevan kyytiä vailla, vaan hyvin määrätietoisesti pyrkivät autooni sisälle, Henna kertaa.

-Painoin torvea, että he väistyisivät, mutta he vain tulivat autoa kohti aikomattakaan väistyä. Sitten koetin ohittaa heidät tien sivusta, mutta silloin he tulivat molemmat eteeni seisomaan, niin etten voinut ohittaa. Molemmat pitivät autostani kiinni. Sitten toinen yritti tarttua repsikan puoleiseen kahvaan ja toinen kuskin puoleiseen kahvaan. Siinä vaiheessa painoin kaasun pohjaan paeten paikalta, Henna selvittää.

Hänen mielestään tilanne oli todella pelottava, eikä hän halua edes kuvitella, mitä olisi voinut tapahtua, jos tunkeilijat olisivat saaneet Hennan auton ovet auki.

-Tein hätäkeskukseen ilmoituksen miehistä!

Henna suosittelee kaikkia pitämään autonovia lukittuina ajon aikana.

Kuva: Henkka Sahlström

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Tuominen, Nicekone

Kommentit

Sama juttu on käynyt mulle, mies hyppäsi auton eteen eikä väistänyt. Olisiko pitänyt ajaa yli? Tilanteesta pelasti, että oli paljon liikennettä ja jonoa kertyi heti taakse, ja hörhö tajusi, että on viisaampaa väistää.

se oli plastiikka kirurgi mille sun tissit on vieläkin maksamatta.maksa laskusi!

Halusivat kouria kerrankin aitoja silikonitissejä. Päin hemmoja naikkonen ajoi, koska toinen jäi auton toiselle puolelle ja toinen kuskin puolelle.

Tuolla on varmasti yksi onneteon hevonen ilman hampaita ja Hennalla on varmasti jotain tekemistä sen asian kanssa. Joten olisikohan asialla ollut kaksi hevosta kumminkin?? Miten tauski voi olla tuon kanssa…?!?!?!?

joop de hoopille:mulla kyllä ovet on ajaessa lukossa keskuslukituksen kautta.jos sattuu vaikka kolari niin kyllä ne aukeaa ulkopuolelta.suosittelen pitämään ovia lukossa.mulla on stadin keskustassa käynyt niin että liikennevaloissa kerran yks hörhö hyppäs vaan ihan pokkana takapenkille istumaan.kyllä se vähän säikäytti

Joop De Hoop… word!!
Ihme kateellisten panettelua sanon mä.. otetaan kauheeta pulttia kaikesta mitä tapahtuu. Voisin neuvoo osaa porukasta ottaan vähemmän vakavasti asioita kun täytyy lähtee ihan raivolla haukkuun julkisuuden ihmisiä???

en pitäis ovia kyl lukossa ajan aikona, jos sattuu esim joku kolari ymv tilanne niin vaikeata on ovia aukoa…

Hei siis ihan totta, miehet pitivät autosta kiinni, en päässyt ajamaan, mikä kommetti, kaasu pohjaan niin eihän kukaan pysty autoa käsin paikallaan pitämään. Kun ei keikaa ja tuloja ole tässä keino ansaita. Harmitaa kun yhteiskunta saa kuluja kaikesta näiden p-aukisten valeista. Kyllä pitäisi tsekata poliisin nämä turhis julkkikset kun tekevät rikos-ilmoituksia, miksi työssä kävijät kaiken tämän rumban maksaa ja kohtahan Taukki Tauskilla joku ”ELIN RÄJÄHTÄÄ” nämä kaksi p-auksta tuuravat toisiaan että saavat jokapäiväisen leipänsä.Toivotaan että seuraavaksi ”RÄJÄHTÄÄ TAUKIN PÄÄ” ei tarvitsisi enää tästä pariskunnasta kuulla, mutta taitaa olla myöäistä, Taukin ja Hennan aivot jo olleet vuosia unohdettuna narikkaan, ehkä jossain yö-kerhossa, missäs muualla.

Eikö tämä vinosuinen, epäsymmetrinen nainen mitään muuta keksinyt julkkistyrkyydessään?

Eikö tämäkään nainen mitään muuta keksinyt julkkistyrkkyydessään? – Todella lapsellista käyttäytymistä ja toimintaa.

Ihmettelen myös Hymyn toimitusta, että päästi palstoille. – Ai niin, sorry myöhäsyntisyyteni, enpäs ihmettelekään.

Tuksullakaan ei mene hyvin, ja voipi jotua pikapuolin jopa linnaan (en tarkoita keskiaikaista Hämeen linnaa).

Jos/kun Tuksu on linnassa, pitää tietenkin olla muita ”mediajulkkiksia”.

No, ainakin meikäläinen on urputtanut asiasta.

Kuka aivoton kakara näitä kommentteja laittaa? Opetelkka vi..u lukemaan aku ankkaa!

eikö henna voisi edes kertoa oliko kyseessä ulkomaan rikastajat vaiko kotoperäiset hevosmiehet?

Näin siinä sitten käy,kun on verot ja vakuutukset maksamatta,ei uskalla pysähtyä tietä neuvomaan edes.

Näki pikku-ukkoja; aamu- ja iltapillerit taas sekasin…

Olivat varmaan kaksi auton alle jäänyttä tai muuten pahasti loukkaantunutta miestä, jotka tulivat vain pyytämään apua. Akka kiihdytti sitten karkuun ja jätti miehet kuolemaan.

Ne oli sen hevosen omistajia,jolta olit vienyt hampaat. Palauta heti! Ne on ihan liian suuretkin sinun suuhusi!

Ei pidä paikkaansa. Ajoin Hennan perässä eikä tuollaista tapahtunut.

Oma kommentti