Henna Tuominen kuumissa kuvissa: ”Naiset yrittävät iskeä minua!”

Henna TuominenVaikka Tauski Peltonen on Henna Tuomisen sydämen valittu, ei se estä kansaa yrittämästä iskeä naista. Yökerhoissa työtänsä tekevän kuvitellaan usein olevan avointa riistaa, ja Henna tunnistaa asian olemassaolon.

-Säälittäviä iskuyrityksiä tulee, kun miehet yrittävät puristella takapuolesta viiden promillen humalassa. Myös naiset ovat yrittäneet lähestyä, mutta heidän tapansa on huomattavasti hienotunteisempi, eikä niin päällekäyvää ja hyökkäävää, Henna avautuu.

Ongelmansa kullakin, mutta Hennan seksikkäät kesämorsiankuvat ovat nyt netissä kaikkien ihailtavana.

Katso kuvat!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

Mua säälittää ton Hennan lapsi!Kamala tyrkky ja vielä tosi pahan näköinen nainen esittelee itseään joka lehdessä!hän itse luultavasti ajattelee olevansa hyvännäköinen,säälittävää.On siinä taas pari:loppuun kulunut alkoholista liikaa tykkäävä vanhahko wannabe laujaja Tauski sekä miehen näköinen tyrkky alle 30 v wannabe jotain muuta kuin on Henna:)!!!!

Hohhoijjaa… tiesittekö muuten, että jos hampaita vaalentaa liikaa, iho näyttää likaiselta…wink wink

eikä mikään ihme! kun katsoo pornahtavia kuviasi yms!! itseaiheutettua;)

näytä ne kumipallos lintsillä kakaratkin tykkää

just joo!! Ja Tauski katsoo hymyillen vierestä kun muija näyttelee paikkojaan koko kansalle???? Jotain rajaa!!!

Voi Henna-parkaa! Parin vuoden kuluttua häntä, saati Taunoa, ei muista kukaan, kun jo nytkin on vaikeuksia.
Mene, Henna, kotiin kasvamaan ja hanki itsellesi koulutus + oma ammatti.

Olet vain yksi pieni tekijä Suomen nakujulkkisten jatkumossa, ja niitähän riittää. Miksi ylipäätään myyt ruumistasi? Sinulla ei vain ole kompetenssia.

Eri asia olisi, jos käytettävissäsi olisivat esim. jenkkimarkkinat, ja olisit tehnyt aiemmin muutakin kuin poseerauksia.

Ei tämä Suomessa vaan toimi.

Mikä hälyuutisen aihe tuo muka on? Esillä pitää siis olla konstilla millä hyvänsä vaikka paukkuja ei ole juuri kummoiseenkaan. Voi tätäkin reppanaa.

Voi mikä tyrkkyjulkkis turhis! Hankkisi itselleen kunnon ammatin ja eläisi sillä. – Uutta Tuksua sinusta ei tule, koska Suomeen ei enää tule yhtä tyhmästi käyttäytyvää ulkoministeriä, kuin mitä Ike oli. Se tie on kuljettu loppuun, ja Kokoomuskin lienee viisastunut.

paskat on hyvännäköinen.mun tyttöystävä hakkaa ton 100-0,ulkonäössä

”Hoitovirhe oli viedä henkeni” – hassu kaksimielisyys tuli mieleen tästä tauskin sanomasta…

Jaaa, vai niin? Olen mies ja EN todellakaan iskisi tätä naista! Mitä luulee olevansa? Tosi turha ja oikeassa joku olikin, näyttää mieheltä.

Kuvataanko Miljoonarokissa (23.7) vast´ikään esiintyneen Negative-yhtyeen mainoskuvat Tuurissa? Näin Negativesta pitävä Vesa Keskinen pääsisi taas verestämään muistojaan ex-tyttöystävänsä Henna Tuomisen kanssa(?)

Johan näistä Tauski Peltosen ja Henna Tuomisen (ehkä)tulevista häistä onkin kirjoiteltu ihan tarpeeksi,joten eipä niitä enää tarvitse oikeasti viettääkään! (Riittää, kun on avioitumisaikeista kirjoiteltu, ja tehty Vesa mustasukkaiseksi?!

Nyt vain kipin kapin Tauskin luota Vesan kainaloon takaisin, ja Tuurin kartanon emännäksi…

Elkää läskit masentuko, jos ette näytä niin hyvältä kuin Henna. Turhaan täällä haukutte, kun tiedätte itsekin, että hän näyttää hyvältä.

Tää akkahan on täys hirviö. En ymmärrä miks kukaan maksaa siitä, että saa noin hirveän näköset tissit. Tauski vaihtoi selkeesti huonompaan, Virpi Kätkä pesee tän kumitissihirviön mennen tullen

Kuka on Henna Tuominen? Joku pornotähti, vai miksi esiintyy yläosa paljaana kuvissa?

Satuin vahingossa tänne, hiukan huvittavaa, kun ei tunne näitä ”kansansuosikkeja” 😉

Turhista turhin juttu. Mutta tärkeintä on saada naama ja etenkin tissit taas kuviin. Jotka eivät ole seksikkäitä. Ovat vaan säälittävää tyrkytystä ja osa jatkokertomusta ”Mä ja Tauno”. Kannattaa vaihtaa alaa, niin säälittävät iskuyritykset loppuvat kuin seinään. Mutta kun loppuvat, voivat juttujenkin aiheet loppua.

Seksikkäät? Näyttää mieheltä, ei ihme, että naiset tykkää.

Oma kommentti