Henna Tuominen tylyttää entistä työnantajaansa!

Henna TuominenUutta Nicekone-tanssiryhmäänsä luotsaava Henna Peltonen (ent. Tuominen) on innoissaan tyttöjensä menestyksestä.

-Asiat toimivat! Neljä vuotta olin ryhmässä, missä hommat eivät kerta kaikkiaan luonnistuneet. Showta ei treenattu saati päivitetty ja uusia tyttöjä laitettiin treenaamatta lavalle, Henna tylyttää entistä työnantajaansa, tanssiryhmä Lamourettesia.

Hän vihjaisee tehneensä NiceKoneen kanssa hommia kellon ympäri.

-Rankkaa on ollut, mutta hauskaa!

Hennan tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu pyrkiä NiceKoneensa ja yhdessä Tauski Peltosen kanssa Euroviisuihin. Erään kaupunkilehden nettisivuilla pyörivän viihdeohjelman tiimoilta NiceKone taas tullaan näkemään myös kiertueella vuoden lopulla. Niinikään NiceKone esiintyy musavideossa Negativen jäsenten kanssa.

-Hakijoita ryhmääni on paljon, mutta kriteerit ovat korkealla, Henna sanoo topakasti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lamourettes, Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Henna Tuominen, Negative, Nicekone

Kommentit

Henna sä kun et tosta enään nuorru ni kantsisko harkita jotain muuta?! noi tanssimisut on jo niin nähty. keskity tulevaan lapseesi ja anna nuorempien hoitaa tankotanssit=)

Onko sillä väliä kun tanssii juopoille baarissa, että onko ryhmän tanssijat ammattilaisia vai ei? Ja jos olette ammattilaisia niin miksi alennutte sitten keikkailemaan joissain yökerhoissa, silloin luulisi rahkeet riittävän muuhunkin.

Eipä sitä tulisi maksettua rahaa siitä, että näkee ämmät ns. tanssimassa vähissä vaatteissa…mielestäni tämä oli in silloin 80 ja 90 luvun vaihteessa..silloin oli kaikki metsien ja maaseutujen miehet kullit pystyssä lähibaarissa…siis ne, jotka eivät ole tissejä nähneet kuin Jallun sivulla.

Ja taas uusi ”tanssiryhmä”.Käykää hyvät tytöt koulut saatte ammatin,ei pitkälle pötkitä pelkällä perseen pyörittämisellä.

Suunnitelmia pitää olla paljon, sillä harvat toteutuvat musiikkirintamalla kuten Tuija tietää. A-, B-, ja C-suunnitelma. Tämä nainen se vaan kertoo niistä ääneen. Maailman vaikein ala nääs nääs

Eikö olisi joku parempi nimi ryhmääe ollut?? toi kuulostaa niin halvalta?

ei ainakaan tissien kanssa oo mitään kriteerejä, jos muilla samanalaiset muovitissit kun Hannalla itsellään

Tie auki euroviisuihin on varma, kun menet ”Tuiterin talliin”. Se leipoo menestyjiä. Aina on suunnitelmissa suunnitella uusia suunnitelmia.

Taas uusi ”tanssiryhmä” tuksujen, martinan ym. ties kenen turhimoiden seuraksi. Jos haluaa julkkikseksi, ulosottorekisterin ja kansan myötähäpeän, perusta tanssiryhmä. Sen pyörittämiseen kun ei tarvitse osata oikeasti mitään (muutamia oikeita hyvin organisoituja ja turhasta julkisuudesta poissa pysytteleviä ryhmiä lukuunottamatta.

peliuutisohjelmaan Henna tanssimaan ravivihjeiden taustalle,heppatytsy kun on

Oma kommentti