Henna Tuomisen yllätys: Toimitusjohtajaksi!

Tauski Peltonen, Henna TuominenHymyssä kerrottiin pari päivää sitten Henna Peltosen (ent. Tuominen) maksuhäiriöistä ja siitä, että hän ilmoittaa Facebook-sivuillaan työskentelevänsä yrityksessä, jota ei ole merkitty yritysrekisteriin. Nyt Hennan aviomies Tauski Peltonen selventää asioita.

Hennan FB-sivuilla lukee, että hän työskentelee yrityksessä nimeltä NiceKone Dancers. Tällaista yritystä eivät rekisterit tunne. Tauski Peltonen kertoo nimen olevan vain tuotemerkki.

-Yhtiö on täysin eri asia. Sekä Hennan että hänen tanssiryhmänsä taustalla toimiva yhtiö on Space Music Oy. Kyseessä on ohjelmatoimisto, Tauski valottaa Hymylle.

Hän myös paljastaa, että Hennasta on kaikessa hiljaisuudessa leivottu Space Musicin toimitusjohtaja.

-Hän aloitti työnsä kesäkuussa ja on sen jälkeen nostanut tuntuvasti yhtiön liikevaihtoa.

Hennan ulosotoista ja maksuhäiriöistä Tauski kertoo niiden syntyneen vuosina, jolloin tämä oli perheensä toimeentulosta yksin vastuullinen.

-Kaikki on nyt loistavasti hoidossa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Nicekone

Kommentit

T,Paavo ja Heluna kumpikin julkisuudenkipeitä tyhjäntoimittajia.

kellä huonompi itsetunto,kuin naistenhakkaaja taukki p llä!

maksa taukki eka keikkamyyjäsi maksurästi,että saa julkisen puhelinnumeron.myydä keikat prepaid-numerosta,…hah,hah!!!!!!!!!! mikä luuseri-manageri!i

Jep kaksi persaukista todellakin yhdessä. MILLOIN HYMY JULKAISEE MYÖS TAUKIN UO-REKISTERIN! Voin kuvitella ettei ole kaunista katseltavaa. 20 000 euron vuosituloilla. Mahtaako Taukki olla yhä aina kännissä kuten aiemmin, entä heiluuko nyrkki? Minusta on tosi surullista että joku parikytä vuotta sitten hiukan pinnalla parilla biisillä ollut ukko koittaa räpistellä yhä julkisuudessa, turvautuen toki juorulehtiin ym.

taukin koko elämä perustuu uhkailuun ja väkivaltaan!

Kaksi persaukista yhdessä,ei hyvää seuraa! Tauski antaa myös nyrkkiä!!!!

taukkihan on tunnetusti väkivaltainen äijä-paska. Sitten kun IEN-hellu kyllästyy köyhyyselämään ja jatkuvaan pahoinpitelyyn, taukilla onkin edessä iso murhe…..mistähän vanha rupsahtanut äijä löytää uuden pimun elättjäkseen…

Milloin Hymy selvittelee yhtä ansiokkaasti erään iisalmelaisen tuottajan yrityskuvioita, kun niistä ei olla päästy selvyyteen.

meillä pääsee tai yltää Toimitusjohtajaksi kuka vaan? ilman minkäänlaista koulutusta!? samanlaill kuin jokainen toimistotyöntekiäkin on nykyään Sihteeri??!! vaikkei ole sihteeriopistoa nähnytkään :DDDD

Kyllä vain ovat molemmat köyhiä, julkisuudenhakuisia ja yhtä turhia tapauksia!! Voisko tää taukki ja hevonen jo tajuta hävitä julkisuudesta??!

taukki on tyhmä vahna äijänkäppänä, jonka keikoilla (ihmejakumma??!!!) ei käy kukaan.

Oliskohan taukin viidenkympin villitys alkanu, kun erosi KAUNIISTA Virpista ja otti parikympisen IRVIKUVOTUKSEN? Mutta taitaa mennä kuiteski niin, että taukki on vaan maksumies pissikselle.

Ei hennu tienaa mitään- eihän kukaan maksa hennun ikenien kattelusta.

MILLÄ TE ELÄTTE?
Esim. Tauskin tulot olivat noin 20 000 euroa, VAIN! Eikä pääomatuloja. Aivan käsittämättömän pienet tulot. Tauskihan kovasti kertoili, miten on paljon keikkaa ja kovia palkkioita, no missä ne palkkiot sitten näkyy? Hennahan ei tienannut oikeastaan mitään.

eiköhän toimistujohtaja saa taukilta palkan suuhun päivittäin!

Oma kommentti