Hennan ja Antin häämatka: Kakkaa ja oksennusta kämppä täynnä!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenMeksikossa häämatkalla olevat Antti ja Henna Kurhinen ovat joutuneet kokemaan vähemmän viehättäviä hetkiä romanttisen lomansa aikana. Pari avautuu aiheesta Seiskan blogissaan.

Antti ja Henna kertovat jonkun salaperäisen vieraan paskoneen heidän hotellihuoneensa pönttöön sillä välin, kun pari oli rannalla. Hennan ja Antin tultua huoneeseen ilmastointi oli otettu pois päältä ja kämpässä haisi ihmisuloste.

Seiskan mukaan Henna ja Antti saivat aiheesta mojovan riidan, kun syyttelivät ensin toisiaan siitä, kumpi on kakkinut pönttöön.

Myöhemmin pariskunta kertoo hankkineena all inclusive -paketin, joka takaa ruoat ja juomat veloituksetta. Pari ylensöi ja joi margaritoja ja tequilaa niin, että lopulta he oksentelivat vessansa seinille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Hei nää tyypit ovat hauskoja!Lisää tämmöstä niin jaksaa duunissakin olla,kun on tarpeeksi nauranut heti aamutuimasta !Goooo Tuuurhiseettt!!!

Sehän on ihan selvä :kakkaa ja oksennusta = henna ja antti. Asujat on vain
saatettu sille tasolle, jossa me heidät näemme. Minua kiinnostaa juuri tuon
oksennuksen verran heidän elämänsä. Olisin onnellinen jos he oksentaisivat
tai paskosivat itsensä viemäriverkoston kautta mahdollisimman kauaksi
Suomen rannikosta. Ei yhtään kuvaa, eikä juttua heistä, pliis.

Että voi olla persereiästä molemmat ja kaiken mikä parasta vielä yhtä vammasia 😀 ikinä kuullu että yleensä yrjötään pyttyyn mut eeei nää kaks fiksuinta ”suomalaista” oksentelee seinille 😀 grow up

Samaa kamaa …

…pöntössä ja pöntön ulkopuolella??

keitä kyseiset henkilöt ovat? Pitäisikö nuo tunnistaa. Sama kun tänne tulisi uutisia ”Virtasten lapsella kakat housussa”.

Myöhemmin pariskunta kertoo hankkineena all inclusive -paketin, joka takaa ruoat ja juomat veloituksetta Tarkoittaa että Seiska maksoi, kuten koko matkankin

Sinä kohde 4. ei helvetissä lellitä lahden tälläpuolen tollasia.
On meillä omiakin.

”Myöhemmin pariskunta kertoo hankkineena all inclusive -paketin, joka takaa ruoat ja juomat veloituksetta.”

Ei ne taida ihan veloituksetta tulla! Eikös aina kannattaisi ottaa all inclusive, jos kerran saa veloituksetta ruokaa ja juomaa? Kaikki juntit ottaa aina tuon, eivätkä poistu koskaan muualle syömään hotellista. Onnea ihanalle parille! huh—

kaikki haluaisi olla ninku te olette- mutta ei uskalleta- jep jep-
äly on ainakin kaukana…
😉

hyvät naurut sain. samoilla linjoilla edellisten kommentoijien kanssa.

…että tyhjänpäiväisiä idiootteja! Ja noista kahdesta jaksatte kirjoittaa. Voisivat jo poistua ja mieluiten koko maasta!

Siel on ollu kunnon ripulioksennus bileet! ”salaperäinen vieras” my ass Molemmat on kuitenkin ryynänny pitkin seiniä ja paskonu minne sattuu.. Hyvät naurut ainakin sain :,D

Oma kommentti