Hik…burp…tuliko otettua hieman liikaa, Nasima?

Demareitten eduskuntavaaliehdokkaana ja Vuoden pakolaisnaisena sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana tunnetuksi tullut Nasima Razmyar nollasi stressiä kiitettävästi ravintola Tigerissä Helsingissä viikonloppuna.

-Hänestä voi sanoa, että hän oli kyllä todella pahannäköisesti humalassa. Horjui kovasti, ja joku hänen kavereistaan yritti sitten rajoittaa sitä touhua vähän, Hymylle viserretään.

-Aika rohkeaa käytöstä vaalien alla, baarista jatketaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nasima Razmyar

Kommentit

Näin hiljattain kokoomuslaisen tunnetun poliitikon, ei siis ehdokkaan ,kaatokännissä.

Lienee hänelläkin ollut siihen oikeus….

Mitä sitten, jos nuori nainen pitää hauskaa? Keskittykää asioihin, urpot! Nasima on vapaa-aikansa ansainnut.

Meidän verorahoja juo, ja vie meidän työpaikat…hyi Nasuma

Nasima taisi osoittaa amatöörimäisyytensä näissä hommissa. Suomalainen horjuu vasta muutaman päivän putken jälkeen.

Kylläpä ihmiset jaksaa nähdä vaivaa toisten tekemisistä. Tekeekö se ihmisestä huonon jos joskus vähän nollaa? koomista että tämmösestä ees uutisoidaan 😀

Ulkomaalaiset vievät suomalaisilta työpaikkoja silloin, jos he tekevät erilaisilla työehdoilla samoja töitä. Monetkaan työnantajat eivät suinkaan mistään suvaitsevaisuudesta palkkaa ulkomaalaisia, vaan siksi, että näin he säästävät sievoisen summan rahaa. Tämä on totuus ja totuus ei pala tulessakaan.

Nasima on fiksu tyttö ja toivon sydämestäni, että hän pääsee eduskuntaan. En voi itse äänestää, kun olen väärästä vaalipiiristä.

”sanoi – – ettei maahanmuuttajat vie työpaikkoja suomalaisnuorilta. TV:ssä näytettiin, kuinka nuori Somali mies oli valittu ison K-kaupan kassalle työhön ja kaikki suomalaiset nuoret työnhakijat oli hylätty.”

Jos Suomeen saapuu maahanmuuttajia, joiden osaamistaso on vähintään yhtä hyvä kuin suomalaisten, se ei ole ongelma. Ei todellakaan ole niin, että Suomessa olisi väkiluvusta riippumaton määrä työpaikkoja, joista uudet maahanmuuttajat vievät osan. Talouden kannalta ongelma ovat lukutaidottomat, kielitaidottomat ja kouluttamattomat maahanmuuttajat, joille ei ole käyttöä työmarkkinoilla. Tällaisten elättäminen heikentää Suomen kilpailukykyä ja siten heikentää muidenkin työllistymistä.

Nasima Razmyar on puolustanut Urpilaisen esittämää lausahdusta ”maassa maan tavalla”. Tämä näyttää toteutuvan hänen kohdallaan niin hyvässä kuin pahassakin merkityksessä.

Feikki koko nainen ja itsekin näin miten humalassa hän oli…

Opettelee vaan Sinnetännemäen tavoille. Selvää ministeriainesta.

keula kuva.esi merki.sdp,n .hyvin alkaa.käytös tavat.missä.kohta muisti pätkii.

Vastuullista politiikkaa, sanoi suomalaisille nuorille Sanomatalon nuorten vaalipaneelissa, ettei maahanmuuttajat vie työpaikkoja suomalaisnuorilta. Samaan aikaan TV:ssä näytettiin, kuinka nuori Somali mies oli valittu ison K-kaupan kassalle työhön ja kaikki suomalaiset nuoret työnhakijat oli hylätty.

Kaakon kulmilla usein nähty virkaa tekevä kokoomuksen kansanedustaja kännissä baarissa. Eipä mitään ihmeellistä, ihmisiä ne ”julkkiksetkin” on.

Oma kommentti