Himankalainen Jonne, 28: ”Musta morsian vei kaikki säästöni!”

Himankalaisen Jonne Tapion nettisutina ghanalaisen kaunottaren kanssa kevensi hyväuskoisen miehen lompakkoa 8 000 eurolla.

-Rakkaus on sokea, mies huokaa Hymy-lehden marraskuun numeron erikoishaastattelussa.

Jonne Tapio

Siinä nimellään ja kuvallaan rohkeasti esiintyvä Jonne tahtoo varottaa kaikkia suomalaismiehiä ulkomaalaisten treffihuijareiden metkuista. Jonne todistaa, etteivät ghanalaisten petkuttajien koukkuun jääneet suomalaismiehet ole vanhuudenhöperöitä, vaan petturit onnistuvat koukuttamaan yhtä hyvin nuoria ja maailman metkuista perillä olevia.

-Tunteet ovat kuralla ja pankkitilillä paljon miinusta.

Lue juttu Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ghana, Jonne Tapio

Kommentit

Täytyy kyllä sanoa että Hymyn jutuista puolet on täyttä paskaa ja puolet asiaa. On uskomaton miksi juttuihin pitää lisätä omasta paskahatusta hevonpaskaa juttuihin. Voi olla että heillä on kaikki keinot sallittuja jotta lehti saadaan myydyksi. Ghanalaiset eivät ole tippaakaan köyhempiä kuin suomalaiset. Heidän ainut ongelma on se että he ovat helvetin laiskoja ja äärimmäisen epärehellisiä. Rehellinen työ on heille äärimmäisen vastenmielistä. Jos suomalainen duunari tienää tonnin kaksi kuukaudessa Ghanalainen ammattihuijauri voin tienata ihan helposti 100 000 euroa kuukaudessa!

Hei joku nyt rajottakaa näitä englannin kielen räikeitä virheitä. Ei tarvitse leikkiä Afrikan herraa. Jos pystyt artikkelin lukemaan, voit kommentoida samalla kielellä, mielellään ymmärrettävästi. Opettele puhumaan! Learn to speak! Lära dig att prata! Apprendez vous à parler!

Ei kyllä voi muuta sanoa kun; Ouned.

Ite en laittais edes kahdeksaa senttiä menemään minnekkään ”avustuspaketiksi”, mutta jos joku pistää 8000e nii ei huomenta.
Minkäs väristä porukkaa siellä ghanassa olikaan….ainiin.

Rasistit painukaa muualle huutelemaan. Sitäpaitsi aivoton dorka ei uskalla kirjoittaa omalla nimellään. Suomen pitäisi puhdistaa vähänkin rasistisesti ajattelevat ihmiset. HÄVETKÄÄ SUOMALAISET RASISTIT, HÄVETKÄÄ SUOMALAISET RASISTIT,HÄVETKÄÄ SUOMALAISET RASISTIT HÄVETKÄÄ SUOMALAISET RASISTIT
SUOMALAINEN VALKOINEN MIES ON PAHIN RASISTI.

Ja sama, petkuttajia joka maassa..köyhissä ja sosiaaliturvattomissa maissa kyllä ymmärrettävästi enemmän. jos tapaa naamasta naamaan naisen esim ravintolassa ja juttelee voi kyllä paremmin vetää johtopäätöksiä mitä saa..ja mitä odotettavis ois tän kans..”lohdutukses” sanottakoon yksi yksinäisehkö tuttuni pisti tilin kautta reilu 5000e kivasti netissä kans jutelleelle aasian tytölle..ja sinne häipy..muitakin huhuja kuullut että tää olis ihan bisnestä.

Tatjana Cecil Kongo, ja hujaritko on sitten ok? Suomalaiset on kasvatettu rehellisiksi eikä kaikin keinoin tavoittelemaan omaa etuaan!!!

Hohhoh, avio/avoliitot kaik jotka tiedän ovat kyl taloudellisesti tasa-arvoisia ..kummatkin töis..nainen tuo jopa enemmän rahaa muutamassa tapauksessa kotiin kuin mies, niin minunkin taloudessa. Jos kaikki säästönsä antaa jollekkin, se kyllä on oma valinta…partneria toki pitää pitää jeesata tiettyyn pisteeseen asti, mutta jos homma alkaa vaikuttaa ykspuoliselta jonka yleensä pian huomaa…hoh.

Kalliiksi tuli maantiedon ja elämänkoulun oppitunti. Nyt tosin tietänet, että missä Ghana sijaitsee ja miten rahaa kerjääviin ihmisiin kannattaa suhtautua. Olisihan se raha voinut mennä wincapitaankin..

Voi te pimppilöörin kipeät suomi pojat.Olette hölmöläisiä.Eikös teillä ole sellainen satu,kuin tarina hölmöläisistä?Sellaisia olette.

Nykyajan netissä mikään ei ole sitä mitä päällisin puolin näyttää. Valokuvassa netissä oli vaalea kaunis nainen jonka deittiprofiili on ruotsinkielellä laadittu. Olisi vain kiva tietää mistä helvetistä ne neekerit Afrikassa osaavat ruotsin kieltä. Nettiin ei koskaan kannata luottaa. Ulkomailla olevat sairaalat ja hotellitkin saattavat olla vain hämäystä. Nainen oli omin sanoin Iso-Britannian kansalainen. Brittiläinen kännykkäkin oli vain hämäystä. Prepaid-liittymä, käytön jälkeen roskiin vain… SAATANA VITUTTAA!!!

”vaan petturit onnistuvat koukuttamaan yhtä hyvin nuoria ja maailman metkuista perillä olevia.” no eipä kovin perillä olevalta vaikuta jos noihin metkuihin menee, sen verran kuitenkin järkeä päässä vois olla että ei ala tekemään mitään tuollasta 😛

tyhmyydestä sakotetaan

Puhukaa te vain huorauksesta, kun oikeasti olette vain kateellisia siitä, että joillain on jotain, jotain aivan uskomatonta. Ihminen joka tuntee minut livenä ymmärtää paljonko Ghana minulle merkitsee. Ilman Ghanaa minulla olisi todennäköisesti helvetisti ylipainoa(en harrastaisi seksiä) eikä puoliakaan tästä kaverimäärästä. Ghana on minulle kaikki kaikessa..

Koitahan Sutemi jaksaa. Kyllä se aurinko vielä sinunkin risukasaasi paistaa.

Halvalla pääsi, jos olisit mennyt naimisiin niin olisit saanut kustantaan naisen eloa hautaan. Toisaalta olisi saanut siltä enemmän kuin nettipusuja.

Et ole ensimmäinen….. Etkä varmaankaan viimeinen.

Money doesnt are a problem.

Mitä vitun loukkaavaa on sanoa, että ghanalainen muija varasti rahaa. EI MITÄÄN!
Se ei ollut suomalainen muija, eikä kongolainen eikä amerikkalainen.
Vittu jotain rajaa tähän rasismisyyttelyynkin.

Eikö näitä ghanalaisiin kohdistuvia loukkauksia voisi vähentää?

Pakko vielä jatkaa… mä en oikeasti ymmärrä mikä tässä ghanalaisessa nyt on niin ihmeellistä. Nainen on varmasti siististi pukeutunut, tukka hyvännäköinen ja muutenkin elämässään onnistunut. Hymyn trendiperseet vaan eivät tahdo hyväksyä minkään muunnäköisiä ihmisiä kuin oma posse?

Vedetään vähe huligaanimerkkejä päälle ja ollaan niin vitun cooleja, mjötöhö???++?

Ja seuraavassa numerossa juttu siitä kuinka joku menetti rahaa kun yritti auttaa Kongolaista prinssiä siirtämään varoja turvaan länsimaihin?

Isäni on kannattanut lemmenlomia Ghanaan jo 70-luvulta lähtien, joten syntyessäni minulle ei annettu paljoa valinnan varaa. Ensimmäisen lentolippuni muistaakseni sain jo kaksi vuotiaana eli isäni vain kylmäverisesti päätti, että sinä matkustat Ghanaan. En edes uskalla ajatella mitä olisi käynyt, jos olisin murrosiässä alkanut glooryhuntata esimerkiksi Kanarian matkoja.
Todellinen fanius alkoi minulla viisi kuusi vuotta sitten. Kuten sanoin niin Ghana on ollut suosikkini jo pikkupojasta lähtien, mutta ei se ollut samanlaista kuin tänä päivänä. Matkailu on muuttunut rakkaudeksi ja intohimoksi. Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt seurata suosikkimaani tapahtumia kuitenkin jo aika kauan, mutta vuosi vuodelta mielenkiintoni ja rakkauteni Ghanaa kohtana vain voimistuu. Kyllä voi sanoa, että Ghana on iso osa elämääni, jota ilman en osaa, enkä halua elää.

Ghanalaisen tulot on sellaiset, ettei hänellä varmaan koskaan olisi 9000 euroa…Kun lainaa rahaa kannattaa miettiä onko toisen mitään mahdollisuutta maksaa takaisin ylipäätänsä. Tässä tapauksessa ei ole.

Oma kommentti