Huh! Sauli petti Adamia hänen kanssaan: ”Olin Saulin salarakas!”

Tuore Hymy-lehti paljastaa, että amerikkalaisesta poptähdestä Adam Lambertista kovan kohun saattamana eronnut Sauli Koskinen on ollut salasuhteessa helsinkiläisen vaatemyyjän, Ludin, 23, kanssa.

Ludi kertoo nyt salasuhteesta ja seksisekoilusta Hymyn printtiversiossa.

-Haluan kertoa salasuhteestamme, koska minua ärsyttää se, että Sauli on valmis pettämään kumppaniaan. En todellakaan voisi seurustella Saulin kanssa, Ludi tilittää lehdessä.

Lue kohujuttu tuoreesta Hymystä!

Aiheesta lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Adam Lambert, Sauli Koskinen, Ludi

Kommentit

Oikeaan osui tuo viimeisin kommentti, tää kundi on ikävä kyllä ”kiertopalkinto” tietyissä piireissä. Eikä varmaankaan tälläinen julkisuus tuo mitään hyvää ainakaan hänelle…

Taas yksi turhake, joka pyrkii julkisuuteen. Taitaa tämä Ludi olla niitä tiettyjen piirien ”kiertopalkintoja”

jaa aikamoista mustamaalaamista ylemmältä kommentoijalta, tunnen myös kyseisen tyypin. Tää ludi on impulsiivinen, ja harvoin ajattelee asioita kahteen kertaan ennenkuin toimii. Olen itse näitä viestejä nähnyt, joten humpuukia lööppi ei ole. Henkilökohtainen mielipiteeni tosin on, että tämän jutun olisi voinut jättää tekemättä.

Voin sanoa että valitettavasti olen tuntenut tämän miehen muutamien vuosien takaa ja vaikka tiesin millainen seksinnälkäinen ja huomionkipeä kundi tämä on, koko juttu yllätti minut suuresti… En ihmettelisi vaikka olisi koko juttu puhdasta palturia kuten moni muukin mitä tämä mies on kylvänyt vuosien varrella. Huh huh

Saulihan on hakenut homopornosivuilta seuraa ennenkin. Kyllähän tämä on tiedossa. Petturi!

eli ei siis ollut pettämistä, mutta mehevä juttu maukkaine yksityiskohtineen saatiin kuitenkin. 😀

Eiköhän me fanit tehdä sellainen päätös, että emme anna lehdille ja ei-faneille enää lisäinformaatiota siitä, millainen suhde meidän miestämme Saulilla ja Adamilla oli ja millaisia tilanteita on tarkistettavissa erilaisilta fanipalstoilta. Se ei tue Saulia. Ja Saulille nenä pystyyn, luottamisessa ei ole mitään väärää. Mutta Lude, luottamuksen pettäminen sen sijaan on kovastikin väärin.

…taisivat ne söpöläiset lähettää saulillekin niitä twiittejä – ei siis ihme, että sauli pisti homman katkolle…

Ei Saulilla ja Adamilla ois ollut mitään tarvetta pitkittää seurustelua konserttiin asti. Tuo on hölmö väite.

Tää keissi paksunee vaan. Nyt jo tammikuusta kavereita.
Paskat sanon minä. Selittelyä. Selittelyä.
Ei kukaan maailmantähti tarve MITÄÄN TARVETTA FEIKATA suhdetta joka on jo menneen talven lumia. Se ei meinaa paskan vittua että se tulee tänn Suomeen esiintymään ja siksi pitäisi muka feikata.
Ei jumalauta täällä nää fanit kuuntele Adamia sen takia että sillä on suomalainen tyttöystävä vaan siksi että se tekee hyvää musaa. MOTTIA VAAN SULLEKKIN.

Adamin ja Saulin suhde breikkasi luultavasti jo Bali-Vietnam -reissun jälkeen vuoden vaihteessa. Tammikuun aikana pariskunta kulki eri porukoissa kaupungilla ja baareissa (kuvia todisteeksi on lukuisia), kun ennen olivat aina yhdessä. En musta yhtään yhteistä kuvaa alkuvuodelta, paitsi Adamin synttäreiltä (ei silloinkaan mitään happy couple -kuvaa ja hämärä ”kaverukset” -kuva ystävänpäivänä). Sauli myös alkoi kutsua siippaansa blogeissaan Adamiksi. Adam läksi yksin Nykkiin helmikuun alussa ja juhli nuorten söpöläisten kanssa ja kehui miten ihania he ovat (twiittejä näiltä tyypeiltä on) ja tuolloin levisivät huhut, että Adam ”was making out” muutaman nuoren söpöläisen kanssa. Alkuaikoinahan Sauli kulki tukemassa Adamia keikoilla ja matkoilla ja nytkin, kun Adam palkittiin, olisi ollut ihan aihetta olla paikalla, mutta Sauli bloggaili hengailevansa suomalaisten kanssa Losissa. Aasian turneen aikana Adam kutsui nuoria malleja keikan jälkeen (ihan julkisesti keikan aikana) takahuoneeseen antaakseen heille vähän ”fever”. Eli esiintyminen muuttui selkeästi lavalla provosoívammaksi aikaisemmasta, jolloin hän sanoi olevansa parisuhteessa. Me jotka on ”stalkattu” pariskuntaa seurustelun alkuajoista kuvien, twiittien ja blogien kautta, osattiin jo odottaa eroa. Eikä Adamilla ollut kiire kotiin Nykistä, vaan hän jäi juhlimaan vielä pariksi ylimääräiseksi päiväksi. ”Lukekaa tämä” -nimimerkin kannattaisi lukaista ja katsoa muutama kuva Adamista baareissa ja klubeilla tammi-helmikuulta; löytyvät mm. Adamtopian Daily News-osiosta. Ei vaikuta ihan pulmuselta Adamkaan. Kun vielä seurusteli, ei päästänyt ihailijoiltaan ihan noin iholle.

Eli siis:
1) Pariskunta on ollut pelkkiä kavereita tammikuusta lähtien.
2) Hesan reissu oli pelkkää feikkiä Adamin keikan takia (sopivasti ilmoitettiin erosta sen jälkeen)
3) Molemmat ovat olleet sinkkuja alkuvuodesta lähtien, joten ”kuka tässä on pettänyt ketä?” m.o.t.

Lutikka:Mitä uhkailua mun viesteissä muka oli?Tarkotin et toivottavasti joutuu tilille valheellisesta tarinasta.Esim.korvauksien maksaminen.

kukahan tää olivia on
nyt sä jo syyllistyit uhkailuun otan yhteyttä poliisiin ja toimitukseen ja saavat selvittää sun IP-numeron, kiitos

LUKEKAA TÄMÄ:lopeta valehtelu!Sauli tuli suomeen vasta helmikuun loppupuolella ja todellakin oli jo sinkku.No tää Ludi tulee vielä kärsii tästä.Toivottavasti.

LUKEKA TÄMÄ!

1. Sauli petti Aatamia koska tää tapahtui Ludacrisin kanssa helmikuun alussa.
2. Sauli ei ole ollut vaapaa sinkku kun petti Ludacrisin kanssa.
3. Aatami ei ole pettänyt Saulia kertaakaan.
4. Sauli häpeäisi!

Adam sano huhtikuisessa haastattelussa et ovat eronneet pari kuukautta sitten eli helmikuussa. Eiköhä Sauli oo ollu vapaa sinkku ja Ludi yrittää vedättää muka kohujutulla.

Adam ja Sauli oli jo eronneet kun Sauli oli suomessa.Adamilla oli irtosuhteita kiertueen aikana.Tää Ludi on kyl yks säälittävimmistä huomiohuorista mitä oon nähny!

no yhtä tämmöstä luigia kohden on yleensä kymmenen muuta, jotka ei ilmoita lehtiin suhteistaan julkun kanssa, eli eiköhän kaikille aika selvää missä mennään. Tosin eihän tuo asianosaisille välttämättä mikään iso juttu ole, jos kaikki osapuolet sitä mieltä että jokainen saa lennellä missä huvittaa, niin silloinhan ei voi sanoa pettämiseksi jos kukaan ei loukkaannu, vaan ehkä tekee samaa itsekin. Suuren maailman suvaitsevaisissa piireissähän ei nämä uskollisuussäännöt ole niin tiukat.

Hymyn jutussahan sanotaan suoraan että suhde alkoi helmikuussa, pitääkö se rautalangasta vääntää. Ja jos Sale on laitellut kyrpäkuviaan (sorry) ja feissaillut ton luigin kanssa jo helmikuussa niin kyllähän tuo nyt pettämistä on täysin. HÄPEÄ SALE!

Samaa mieltä kuin IOM eli tosiaan Saulin ja Adamin erohan oli tapahtunut jo ennen maaliskuuta, jolloin olivat enää pelkkiä ystäviä (Saulin haastattelu Seiskassa ja Adamin haastattelu, jossa toi julki asian) Ja mahdollinen hissitapaus oli taas ennen Saulin ja Adamin suhdetta. Eli miten tämä on uutinen? Jutussa on muutenkin sellainen maku että Ludi halusi julkisuuteen millä hinnalla hyvänsä.

Lehti löytyy tuosta vierestä 🙂 Ovat kyllä tavanneet kesällä 2010 ja viettäneet yhteisen hetken hississä. Nyt sitten uudelleen 2013. Sauli ja Adamhan tutuistuivat vasta loppuvuodesta 2010 😉

niin näähän on tavannut jo ajat sitten että älä nyt IOM paskaa jauha, osta lehti.
harrastivat villiä seksiä hotellin hississä.

Sauli sanoi Seiskan haastattelussa, et olivat Adamin kans jo kuukausia tehneet eroa ja maaliskuussa Suomen vierailulla olivat pelkkiä ystäviä. Miten voi olla salarakas jos toinen on jo eronnut poikaystävästään…?

Tästä tapauksesta en tiedä mutta onhan se nyt selvää ettei Sauli ole sellainen pulmunen kuin mitä kiiltokuvamaisella julkikuvalla yritetään viestittää. Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut jo kauan ennen Adamin aikaa, ja moni niistä Suomessa myös tietää. Yleensä tämmöisiin tulee joku keikahdus jalustalta jossain vaiheessa, jos ei henkilö itse päätä kadota otsikoista vähin äänin. Tosin nythän Sauli on jo jäänyt varjoon kun toinen hömppäjulkkis Saaris-Niko on ottanut ilmatilan haltuun täysin.

Täysi urpo. Pettäminen ärsyttää nyt näin jälkikäteen ? Kumma kun ei haitannut silloin kun pelehti Saulin kanssa. Tässä uusi siipihomo Tuksulle, samanlainen järjenjättiläinen.

eka kirjoittajalle ”palturille”

äläpäs nyt vääristele, et ole tainnut lukea koko juttua..

häpeän saulia!!!

Aika huomiohakusta touhua. Jos asia missään nousee esille niin ehdottomasti uskon siihen mitä Sauli kertoo, kuin tätä Ludia.

”Sauli Seiskassa: Erosimme jo ennen Suomen-reissua”

”Jo Suomen-vierailun aikaan maaliskuussa olimme vain ystäviä, Sauli kertoo ja sanoo, ettei eroon liity dramatiikkaa”

ja ”salarakkaan” mukaan tämä ”petos” siis tapahtui maaliskuun puolivälin tienoilla, eli ainakin kuukausi jos ei enemmänkin erosta?

Oma kommentti