Huippunyrkkeilijän kämppä hajalla – vuokra ulosotossa!

Robert HeleniusSaksalaistallissa otteleva raskaansarjan EU-mestari Robert Helenius asusteli vielä jokin aika sitten Suomessa, Porvoossa. Nyt mies tahkoaa hyviä rahoja ammattilaiskentillä, mutta Suomeen Robertilta jäi hoitamattomia asioita.

Porvoolaisen vuokra-asunnon ympärillä pyöriviä ongelmia on käsitelty oikeudessa pariinkin otteeseen. Vuokra on päätynyt ulosottoon, eikä sitä saatu perityksi – kaiketi ulkomaille muuton takia. Niinikään asunnon kunto vuokralaisen lähdettyä oli sitä luokkaa, että korjaustoimenpiteiltä ei vältytty. Mitä oli tapahtunut? Lue koko soppa maaliskuun Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Robert Helenius

Kommentit

robbe on saanu palkkaa niin kauan kun on otellut saksassa,saksassa sauerland hoitaa asiat kunnolla se on varma.2 viikon päästä peter ottelun jälkeen ei rahat mahdu 200litran jätesäkkiin!

heti jos suomessa joku yrittää pärjätä urheilussa tai jossain muussa hyvin, kotimaan lehdistö kyllä alkaa penkomaan et sais jonkun huonon jutun aikaseks!Siksi kaikki menneet ulkomaille!

Kyllä perintää hoidetaan varsinkin jollei pidemmälle ole mennyt kuin Saksaan.
Uskoisin pelkkää panettelua ja kateutta.

Täytyy sanoa että olipa yllätyksellinen tieto. Kun vieläpä isukkikin on uskovainen ja poikakin lievästi niin olisi luullut että hoitavat rutiiniasiat huolellisemmin!

Muutama viikko sitten Robertin rouva kertoi radiossa että hän hoitaa perheen asiat, vuokrarästejä pitäisi varmaan periä häneltä. Mies keskittyy vain nyrkkeilyyn.

oli miten oli, ni tosi on että se ei oo tahkonu rahaa ku vast viime aikoin. ja se et jos se mahtuu 30 joukkoon kaikki huomioon ottaen niin on helvetin kova saavutus. mutta tosihan on että on se 20 sakissa jos kaikki huomioi.. taitaa jollain olla hampaankolossa jtn.

Tuleehan niitä rästejä, kun neljännen luokan vastustajien hakkaamisesta saa niin pienet palkkiot, ettei vuokraan riitä. ”Robban” on ylimainostettu kaveri, joka nippa-nappa mahtuu painoluokassaan 30 parhaimman joukkoon, kun kaikki ammattilaisliigat huomioidaan.

Oma kommentti