Huorissa käyvän perheellisen julkkiskansanedustajan nimi paljastumassa!

Alibi-lehti kertoo tuoreimmassa numerossaan perheellisen julkkiskansanedustajan lähes viikottaisista vierailuista prostituoidun luona. 24-vuotias ilotyttö paljastaa lisäksi kansanedustajan ajelevan torstaisin tapaamisiin Kallioon eduskunnan taksikortilla.

Tänään eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen otti kantaa asiaan todeten, ettei eduskunta voi olla edustajansa vapaa-aikojen vartija. Käytännössä yksittäisten taksimatkojen perään ei huudella.

Alibi-lehti on saanut lukuisia kyselyjä kansanedustajan henkilöllisyydestä ja harkitsee paljastavansa tämän nimen.

Asialla on Alibin mukaan myös yhteiskunnallista merkitystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, kansanedustaja, Alibi, Seppo Tiitinen

Kommentit

Mitä jos kaikki ministerien autonkuljettajat saisivat avata suunsa?Heitähän sitoo vaitiolovelvollisuus,mutta entä jos?

No niin Kaikkonen. Jokos oikeasti tullaaan esiin ja paljastetaan koko käsi? vai sanotko taas, että nyt vaan keskityn lepyttelemään Satua=). Vittu teille nauraa kaikki!!!

Ei ole laitonta käydä huorissa. Sen sijaan on hyvien tapojen vastaista huoralta kertoa asiakkaan nimi. Eduskunnan taksikorttia saa käyttää mihin haluaa, sori vaan, mutta niin on laki. Kaikki sympatiat ovat edustajan puolella.

Ennen pystyi tekemään (pitäviä) suullisia sopimuksia ainoastaan, huumediilereiden, huorien ja muiden rikollisten kanssa. Nykyään huoratkin vasikoivat kaikenmaailman juorulehdille.

Toivottavasti huoran pomo vie työntekijänsä itämerelle harrastamaan syväsukellusta. Vai onko tämä vasikka-huora kenties kotimainen freelanseri?

Kaikkihan meistä on huorissa käyneet ja eihän siitä tule mitään jos tilille joutuu.

Eikö huoriinkaan voi enää luottaa?

Muuten ihan sama vaikka käyvätki huorissa, mutta ei siihen tarvis käyttää veronmaksajien rahoja ja vielä kehua sillä! Eli nimi esiin jotta tiedetään ketä ei äänestetä!!!

mitäs hirveetä tässä on kaveri on sanonut aikaisemmin lehti haastattelussa ihan julkisestiettä käy huorissa säännöllisesti ja varmasti noita taksi suhareita jotka on käyttänyt kuskailua oman tilin saldon kasvattamiseen ja liiketoimien hoitoon.

Nimi esiin vain sillä mitä häpeämistä siinä on jos käy tutustumassa kansalaisiin pintaa syvemmältä. Veikkaan kepulaista tai vihreää huorapukkia?

Ehdottomasti nimi esiin!!! Nyt alkaa riittää verorahoilla venkoilu.
Tässä muutamia esimerkkejä: Maria Guzeninalta lähti kortti ja mitä hän teki: Ajoi kaikki matkansa veronmaksajien piikkiin. Kaikkonen ja Katainen ovat työajallaan ja kansalaisten verorahoilla keplotelleet ja sopineet paitsi vaalirahoitukset Maakuntien tuki ry:n kanssa myös Nuorisosäätiön kuvioiden kautta: Luuletteko, että kaikki keskustelut tai yllättäen juuri Keskustan kansanedustajiin liittyvät vallanvaihdos asiat järjestön johdossa on kaikki sovittu työajan ulkopuolella??? Kansanedustajat kusettavat suomalaisia miten tahtovat ja kansa senkun möllöttää ja nyökyttelee. Lampaat.

Niinhän me muutkin käydään.Miksi kansanedustaja ei saisi käydä? Sehän on ihan normaalia.

Ei jumalaut ainakaan minun verorahoillani perk. Nimi esiin!

Tämä on julkistettava koska mies toimii kansan valitsemana luottamusmiehenä!

jotenkin huvittavaa, että työaikana voi käydä ”poistamassa paineita” veronmaksajien piikkiin vossikalla, eikä siihen edes haluta puuttua

Oma kommentti