Hups – ryvettyikö tässä BB-Ason suosio ja maine?

Aso AlansoKohublondi Johanna Tukiainen haki joitakin päiviä sitten julkisesti juontajakumppania vappukeikalleen Ivaloon. Nyt Tuksu paljastaa Seiska-lehden blogissaan sellaisen löytyneen.

Hän on viime vuoden BB-voittaja Aso Alanso!

-Esitän sisareni kanssa Dolls Sisters Show´n sekä kappaleitani. Juonnamme myös karaokea. BB-voittaja Aso tulee myös keikalle juontamaan, Johanna selvittää.

Johanna TukiainenJohanna väittää saaneensa paljon hakemuksia päteviltä ja hyviltä tyypeiltä, mutta hän joutui kieltäytymään yhteistyöstä monen ehdokkaan kanssa, koska ravintoloitsija halusi paikalle todellisen julkkiksen.

Keskustelupalstoilla on jo ehditty kauhistella asiaa. BB-Asolla on ollut julkisuudessa kivan ja harmittoman hepun maine, kun taas Johanna on valittu useasti Suomen ärsyttävimmäksi julkkikseksi.

Alkaako Ason suosion alamäki siitä, että hän hyppää Tuksun kelkkaan?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, BB, Aso Alanso, BB-Aso

Kommentit

Nyt ei kyllä Asolle hyvä seuraa. Nyt aikuisten oikeesti rahanhimossa pistät pääsi pölkylle Tuksun kanssa. Kannattaa harkita tai joudut muutoin ns, ellet jo ole Suomen ”ALAKANSAAAN” eli, ihmisiin, jota kukaan ei arvosta.

Olikos Aso rakennustyömies ammatiltaan, näin ainaskin muistelen, muistaako kukaan?

Minkä ”todellisen julkkiksen”? Ettäkö joku säälittävä BB-talossa pisimpään oleskellut, ihan tavallinen kaveri, jolla ei ole mitään taiteellisia tai muitakaan erityistaitoja (eli noussut julkisuuteen tyhjästä ja täysin turhaan) on ”todellinen julkkis” =? Huh huh tätä Suomen menoa 🙂 Onhan se Aso tietysti isompi ”julkkis” kuin Tukiainen ikinä, eli siinä mielessä kyllä 🙂

Ei… kaikilla BB-mu… julkuilla se alamäki alkaa muutenkin.

vai todellinen julkkis… Tukiaivo ei ainakaan ole mikään todellinen julkkis, Turhis isolla TEELLÄ…

fotogee: Miksi noita vanhoja kuvia käytettäisiin Tuksujuttujen kuvituksessa? Miksi ei käytetä uusia missä on kalliit seksihuulet?

Tuksu on muuten nätti siinä kuvassa joka on seiskassa ton jutun yhteydessä. On hänestä huonojakin kuvia otettu matkan varrella, mutta toi kuva on kyllä aika nami. Sitä kelpais käyttää enemmänkin lehtijuttujen kuvituksena.

Pointsit Asolle kun ei elä anonyymien nettirunkkareiden huudon mukaan, vaan päättää itse kenestä pitää. Oma mielipide on hienoa muodostaa itse eikä koko ajan ajatella että mitähän tyhmä kansa tästä sanoo.

Kyllä tässä nyt pizzanpaistajan maine ja suosio on vaakalaudalla ellei sitten tee oikeata ratkaisua ja lähde mukaan yhteiseen pornoleffaan Tukiaisen kanssa

Pitin sua Aso miehenä. Nyt mä olla tosi petynyt. Mula mene nyt pizza värä kurkku ja salami tule nenästä ulos.
Miksi sä pilata oma maine!

”koska ravintoloitsija halusi paikalle todellisen julkkiksen…”, ei tainnut saada sitten ketään.

Oma kommentti