Hurja sometappelu – osallisina Martina, Stefu, Sofia, ja Esko Eerikäinenkin taisi jo julkaista oman kantansa

Kuukauden kuumin viihdepuheenaihe, Martina Aitolehden, Stefan Thermanin, Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon suhdesoppa on ottanut tänään rajusti kierroksia somessa. Tällä kertaa Niko Ranta-aho ei kuitenkaan liity asiaan mitenkään.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Martina tulistui Stefanille ja Sofialle Martinan ja Stefun yhteiseen tyttäreen liittyen. Martina ei halunnut, että tytär liikuskelee ”uuden äitipuolensa” Sofian kanssa, tahi että Sofia kuvaa tätä ja julkaisee kuvia somessa.

Näin Martina avautui Instassa:

-Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa.
Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset. Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni.

-Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä. Koen äitinä että tämä on lapseni etujen mukaista tällä hetkellä. On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on. Loppukoon siis huoli ja spekulaatio tähän postaukseen.

-Mä suojelen ja taistelen mun lasteni puolesta leijonaemon lailla, sen tiedätte. On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisen median käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia. Rakkautta.

Stefun katkera vastaus

Martinan ex-mies ja parin yhteisen tyttären isä ei jäänyt kuulostelemaan asiaa, vaan löi täysillä takaisin syyttäen Martinaa psykopaattisesta toiminnasta. Hän kertoi kommentoivansa ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen.

-Tällainen julkinen jatkuva solvaaminen on jotain aivan käsittämätöntä ihmiseltä kellä on pahoinpitelysyytteet ja rattijuoppoussyytteet, lisäksi hän tällä hetkellä kiristää lapsen isää rahalla, lapsella ja kaikella muulla mahdollisella. Tätä kerrottavaa riittää tekopyhästä kirjan verran mutta jätetään tämä nyt toistaiseksi tähän. On myös sanomattakin selvää että minun kiinteistöllä saa kuvata puhelimella juuri millon haluaa minun luvalla.

Sofialta kuitti, Eskolta pelottava uhkausviesti

Sofia tyytyi julkaisemaan onnellista hymyään ja viestitti palaavansa Hankoon jälleen viikonloppuna.

-Onneksi rakkaus, usko elämään ja positiivisuus voittaa aina. Kiitos Hanko ja Suomen kesä kun näytitte parastanne, loppuviikosta takas, hän kirjoitti. Hän julkaisi myös mietelauseen, joka oli kaiketi Martinalle suunnattu:

-Katkeruudesta irti pääseminen alkaa oman menneisyyden myötätuntoisesta tarkkailusta.

Esko Eerikäiseltäkin ilmestyi erikoinen päivitys tänään Instagramiin. Ajoitus on sellainen, että tuskin päivitys voi olla liittymättä soppaan. Joku voisi kokea kuvan jopa uhkaavana. Siinä tiikeri toteaa:

-Pelleilet kanssani? Annan karman hoitaa homman. Pelleilet perheeni kanssa? Minusta tulee karmasi.

Esko oli lisännyt päivitykseen sanan familia (perhe).

Eskossa virtaa kolumbialaista kuumaa verta, latinoille perhe menee kaiken edelle.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti, Niko Ranta-aho, Sofia Belórf, Stefan Therman

Kommentit

Ompas ihan hirmu hauskaa juoda aamukaffeensa noitten ns. pikku julkkujen soppaa seuraten. Tuomittu rikollinen syyttää toista ,vetää lapsetkin mukaan ja samaten entiset ukot/akat pörhistelee höyheniään taustalla. Rahan päälle tuntuu ymmärtävän kaikki ja akat onkin kilpasilla siitä ,kuka pääsee paksuimman lompsan viereen koisimaan. Sydämmen kuvia lähetellään ja ah,niin onnellista naamaa ja selfieitä…Voi teitä turhuuksien turhakkeet. Entiseltä morsiolta haetaan merkkiveskat pois ja eikös uusi ole hankkimassa jo uusia veskoja tilalle ja entistä hintavampia , vaikka on vuoden vuokrat maksamatta ja yritystä haetaan konkurssiin… Eihän tässä voi muuta kuin nauraa ihan ääneen. Eikö teillä ole,ihan aikuisten oikeasti,mitään muuta elämässänne???

Oma kommentti