Huuhkajat-tähdellä kuuma suhde bikinimalliin!

Huuhkajien tähtimaalivahti Lukas ”Luke” Hradecky, 32, nousi viimeistään viime kesän historiallisten EM-kisojen myötä koko kansan tietoisuuteen. Häikäisevien torjuntasuoritusten lisäksi liimanäppi sai huomiota osakseen rentoudellaan ja vekkulimaisuudellaan, mutta myös naisihailijoiden keskuudessa tavoitelluimman poikamiehen maineella.

Nyt asiaan on tullut muutos, sillä Luke on löytänyt rinnalleen kaikessa hiljaisuudessa uuden rakkaan. Hymyn tekemän selvityksen mukaan Saksan Bundesliigassa jo useamman vuoden pelanneen suomalaisen uusi rakas on saksalainen mallikaunotar Esther Heesch, 25, jota on Saksassa verrattu oman aikansa huippumalleihin Heidi Klumiin ja Claudia Schifferiin.

Hampurin kupeesta Lübeckistä kotoisin oleva vaaleaverikkö teki läpimurtonsa malliympyröissä Pariisissa Christian Diorin muotinäytöksessä vain 16-vuotiaana. Sittemmin neito on kiertänyt eri muotiviikoilla, poseerannut Elle- ja Vogue -lehtien kansissa sekä ollut mukana useiden luksusvaatemerkkien, kuten Armanin, Karl Lagerfeldin ja Tom Fordin, kampanjoissa. Viime vuonna kaunotar poseerasi vaatejätti Sferan uimapukukampanjan keulakuvana.

Lue aiheesta lisää Juhamatti Niemisen jutusta Hymystä tai näköislehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Esther Heesch, Lukas Hradecky

Kommentit

Oma kommentti