Ari Heinonen, Otavamedia

Hymy esittelee Instagramin kuumimmat suomalaistähdet: Sara Sieppi ihastuttaa ja vihastuttaa!

Instagram-kuvapalvelusta on tullut suomalaisjulkkiksille Facebookia suositumpi paikka jakaa kuvia ja tarinoita sekä tehdä samalla bisnestä. Yhden kuvan tai videon julkaisemisella julkkis voi tienata jopa tuhansia euroja! Asiasta kertoo painettu Hymy-lehti reportaasissaan.

Hymy rankkeeraa ojoon Suomen kovimmat Instagram-tähdet. Se on varsin helppoa. Lasketaan vain kunkin seuraajien määrä Instagramissa.

Esimerkiksi Maisa Torpalla on 58 000 seuraajaa IG:ssä.  Sara Sieppi pesee hänet kolminkertaisesti: 155 000. Siepin persoona lienee yksi syy seuraajamäärään. Se jakaa mielipiteitä voimakkaasti puolesta ja vastaan.

Sieppi on myös kipakka kommentoimaan saamaansa palautetta. Hän on ajautunut useita kertoja kinasteluihin seuraajiensa kanssa.

Siepin maine on kärsinyt seuraajiensa kanssa riitelystä ja ilmastonmuutosjupakasta. Tämä rajoittaa hänen mahdollisuuksiaan tehdä rahaa kaupallisilla yhteistöillä jatkossa. Sieppi on tullut tunnetuksi huikeasta kaukomatkailustaan. Vuoden, parin aikana hän on lennellyt siellä täällä.

Lue reportaasimme lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Tiina Jokinen
Avainsanat: Instagram, Maisa Torppa, Sara Sieppi

Kommentit

Oma kommentti