Hymy julkaisee Kanervan kohuviestit

Johanna TukiainenHymy julkaisee ensi viikolla ilmestyvässä huhtikuun numerossaan edustavan joukon ulkoministeri Ilkka Kanervan erotiikkatanssija Johanna Tukiaiselle lähettämiä tekstiviestejä. Lehden mielestä julkaiseminen on välttämätöntä, koska vain totuus viestien sisällöstä voi lopettaa niistä nyt liikkuvat huhut ja epätietoisuuden.

Viestien julkaiseminen on myös Kanervan etu, koska se lopettaa kaiken spekuloinnin tapauksen ympärillä. Hymy ei kuitenkaan ota kantaa siihen, pitäisikö Kanervan erota vai pysyä virassaan. Lehti antaa vain perusteet keskustelun loppuun viemiselle.

Hymy ei halua harrastaa tirkistelyä, joten lehti julkaisee vain totuuden esille tulemisen kannalta riittävän määrän viestejä, mutta ei yhtään enempää.

Hymyn huhtikuun numero ilmestyy 2. huhtikuuta, mutta osassa maata se saattaa ehtiä irtonumeromyyntiin jo 1. huhtikuuta. Numero on jo painossa, joten päätös julkaista viestejä on peruuttamaton.

Hymyn päätoimittaja ei – kuten toimituksen muutkaan jäsenet – kommentoi tiedotusvälineille julkaisupäätöstä tämän enempää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen, tekstiviesti

Kommentit

no on se kumma kun ei textiviestejä saa laitella . hymy maksaa
sexi tanssijalle että saa julkaista viestit. voi voi teitä raukkoja.
joka toiselle kuoppaa kaivaa niin siihen voi itsekkin langeta.
eiköhän kaikkien politikkojen ja brysselissä eu istujienkin alapäätä ja
yläpäätä joskus naurata. sehän kuuluu elämään.pysyy nuorekkaana.
kun vaan työnsä hoitaa. toivotaan että tanssija on onnellinen rahojensa kanssa.
jotka hymy maksoi.haisevat varmaan puutarhalle.ihanalle. voi voi raukkamaista.
olen itse 62 v nainen ja huvittaa koko juttu. kaikki saa lähetellä viestejä on
tosi kiva joskus viestitellä alapäänkin juttuja. ne ei vahinkoita ketään.
8.4 2008 klo 18.15 märstä vaatemyyja ellu naimisissa 40 v

Hymy saa julkaista ihan mitä vaan totuuksia, mun mielestä. Ihan niinkun kaikki muutkin lehdet. Mistä se muuten sai ne viestit ? Sitäpaitsi Vanhasen pitäis olla tasa-arvoinen Kanervan kanssa , eli ulos virasta molemmat. Tässäkö esimerkillisiä ihmisiä Suomen kansalle ? Hyi, hävetköön molemmat ministerit!

Hymy tienaa tämän kerran, Tukiainen ei enää koskaan!! Ei ole Kanerva tainnut ennen viestittelyä edes nähdä moista pullukkaa, joka kuvittelee olevansa joku filmitähti. Katsoin pätkän netissä ja melkein kuolin naurusta : surkea esitys, kun löllöprinssessa juoksee naama valkoisena pitkin rantaviivaa uikuttaen.Puutarhanhoitoonko kutsui katsojia?? Yölinnutkin peloittelee moinen ilmestys. YÖK ! Ile, olet pätevä kaveri. Jätä hölmöilyt. Ei 60v ole pöhköilyikä!! Pyydä Elinalta nöyrästi anteeksi!!!!

Naurettava juttu, hävettää Katajan ja muun porukan touhu ! Ei helvetti, kaikkea sitä tehdään vain ja ainoastaan rahan vuoksi. Pyöriikö ihmisten päässä mikään muu ?! Hävettäisi olla nyt Hymyn päätoimittaja. Ei jumalauta voi muuta sanoa !

Hymyn päätoimittajalle potkut!
Onnex en oo kertaakaan ostanu koko lehteä, saatikka lukenu.
Rahan ahneita! Ku muuten ei saa lehteä myydyx!!!

Tuskin se Kanerva viestejä näpytteli jos ei vastausta ole saanut. Joten JOHANNAN viestit kans lehteen ja SASSIIN…eikä se nyt vähintään olis hyvää journalismia antaa ihmislle näkemys molempien ospuolten tekimisistä?

Ihan turhaa tollasesta on vouhottaa. Hei kansa kiinnostaako teitä tekstviestini sisältö

Kanerva sai potkut kun ei puhelin pysynyt muussa käytössä.
Toivon vaimon puolesta että sepalus pysyi kiinni…

Siis ei jumavita mitä touhua tässä maassa joutuu seuraamaan! Mitä merkitystä sillä on mihinkään, muuta kuin kanervan perheasioihin, jos Ike työntää viestiä jollekin petolinnun persiille..! Kyllähän se kuuluu asiaan, että niinkin oksettava kottarinen saa SÄÄLISTÄ viestejä joskus, raukkaparka olisi murheen murtama muuten. Ja tässä näkee että tämä Miss Selluliitti on tod. säälittävä, että pitää julkaista nämä viestit, jos ei muuten ole jo saanut tarpeeksi tuhoa aikaan! Jos Ike erotetaan virastaan, niin siinä tapauksessa karkoittakaa tämä takiainen maasta.. Tai miksei jokainen vastaavassa tilanteessa oleva saisi myös potkuja!? Iken liitollehan tämä ei tee välttämättä aivan parasta mahdollista, mutta hattua saa nostaa että Ike ottaa huomioon Johannan tapaisen vajaamielisenkin, sillä kai sekin ihan ihminen on! Ike on kunnon äijä kun pystyy tuollaiseen, ja tämä tukiainen on sitten sieltä ääripäästä, mitä ei olisi ikinä pitänyt siementää tähän maailmaan, varmaan jokin koeputkilapsi ollut.

Eihän Iken työpanoksesta olekaan kyse vaan REHELLISYYDESTÄ. Olisi vaan heti sanonut mitä on tapahtunut ja sillä selvä, mutta kun kiertelee ja valehtelee niin paljon kun jaksaa. Uskottavuus menee.Mutta toisaalta onkohan olemassakaan REHELLISTÄ poliitikkoa…..????

pellejä molemmat. En tiedä kumpi olisi enemmän. Kanerva tavisnaisiaki jahtaa vaikka oma nainenkin olisi vierellä, tukiainen typerä julkisuuden hamuaja blondi 😀 huoh

Ja loppujenlopuksi.. käykö tästä episodista selville se, kumpi tään viestittelyn on aloittanut? Ja käykö selville, onko tämä ollut aluksi työasiaa, kuten väitettiin, tai ehkäpä synttäriohjelma-asiaa..? Ja sitten vaan neidon olemuksen ja työn myötä ajautunut tiettyyn suuntaan?

Ikävää että tästä tuli nyt tälläinen farssi. Vaikka toisaalta, kyllähän poliitikoillakin saa yksityiselämää olla. Miksei kukaan ihmettele kuinka julkisuudenhakuinen tämä toinen osapuoli on kun ensin antaa puhelimensa ja viestit, saa rahaa niistä ja jonka jälkeen peruu koko homman. Sitten joka päivä luetaan lehdistä syyttelyä, kumpi valehtelee. Kuka meistä tietää, onko neito itse aloittanut koko jutun?

Tämä ei nyt ole kanervan puolustuspuheenvuoro, vaan muistutus että asioilla on kaksi puolta ja tässä tapauksessa ne on mies ja … sensuuri varmaan poistaisi tään jos kirjoittaisin sen sanan mikä mielessä pyörii. Mutta eiköhän kaikki tiedä mitä tarkoitan.

Ja se puhelinasia.. meidän verorahoista maksetaan ulkoministerille palkka ja myös hänen puhelinlaskunsa, olkoonkin puhelinetu tai ei. Sanoin aikaisemmin, että tottakai haluan tietää, jos on jotain viestejä tms. Nyt kun noita lukee niin.. kunpa en tietäisikään mitään koko episodista..

Ilkalle tsemppiä!

Eivät kyllä täällä kirjoittelevat ihmiset taida aina ajatella asioita ihan loppuun asti.

Kyse ei nyt ole edelleenkään yksityiselämästä, vaan siitä, että ministeri on VALEHDELLUT useaan otteeseen. Perustuslain mukaan näin ei saisi olla: ”ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia”.

Ja jos asiat todella ovat noin, kuten Nainen Turusta kirjoittaa, niin kyllä Kanerva joutaisi erota joka ikisestä poliittisesta tehtävästä mikä hänellä on. Ruotsissa, joka on eräissä asioissa paljon Suomea sivistyneempi, riitti ministerin eron syyksi maksamaton tv-lupa. Kansa barrikadeille ja poliitikot vastuuseen tekosistaan!

Mielestäni tehköön kukin meistä vapaa-ajallaan mitä tykkää, kun hoitaa työnsä hyvin työaikana.Olen sitä mieltä,että Kanerva on ollut tunnollinen työssään.Ei moittimista!

Nainen Turusta, jos edes vertaa yksityiselämän tekstiviestIhässäkkää Jäätteenmäen ja Lindenin viranhoidollisiin virheisiin, osoittaa lähinnä oman tyhmyytensä ja poliittisen tietämättömyytensä!

En oo koskaan Hymyä ostanu. Enkä osta. Alkeellista muka-journalismia. Ressukat…

voi hyvänen aika että ihmiset ovat noin nälkäisiä toisten yksityis elämästä ja sen pilaamisesta!!!kyllä se on niin että se nainen on itse antanut ne tiedot ja yrittää rahastaa jollei jo ole saanutkin niin ainakin sai kuuluisuutta,mokomakin!!!ike on hyvä ja rehti mies isolla M kirjaimella. jättäisitten rauhaan toisen,työnsä se on hoitanu eikä muu asia muille kuulu! jos jokaisen asioita noin pengottaisiin niin johan siitä soppa syntyisi. itse olen ja tulen aina olemaan iken suur fani. ihmiset ovat niin ahneita että käyttävät toisia hyväksi keinolla millä hyvänsä.kanervalle voimia ja kyllä sinuun luotetaan ja vahvasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keikku, kyse ei ole rikoksesta, vaan siitä, että ulkoministerimme käytös osoittaa vakavaa harkintakyvyn puutetta, jos sählää näin yksityisessä elämässään, onkohan kaikki ihan kunnossa työasioissakaan? Totuuden muuntelu koko casen ajan on myös syönyt luottamusta.

Hei, kertokaas mulle, minkä rikoksen Ike on tehnyt? Ei tietääkseni ole tämä ”tähti” valittanut puhelinhäirinnästä, vai onko? Miksi Iken pitäisi ottaa mitään kantaa koko asiaan, se on hänen oma juttunsa. Miksi pitäisi erota virastaan, huh hah hei!!! Kyllähän puhelinoperaattorit on mielissään, kun lähetellään viestejä, ei kai se nyt rikos ole? Mitä jos ne viestit olis menny vaikka pressallemme? Saa kai Ikellä olla ystäviä vähän eri alalta kuin itse työskentelee, ei se kellekään kuulu. Rahastuksen makua on!!!

Kertoo paljon maamme median ja ihmisten luonteestä tämä jupakka. Oikeat poliittiset asiat on työnnetty sivuun tällaisen jenkkityylisen tirkistelyviihteen tieltä. Media rahastaa ja ihmiset nauttivat kun häpeä on ulkoistettu oman elämän ulkopuolelle. ”Sen tähden et voi mitenkään puolustautua, ihmisparka, sinä joka tuomitset muita, kuka sitten oletkin. Tuomitessasi toisen julistat tuomion myös itsellesi, koska sinä, toisen tuomitsija, teet itse samoja tekoja.” (Room. 2:1) Hieman pistää tällaisen pakanankin miettimään…

Reiska, kun toinen ensin antoi ne julkisuuteen ja sitten tuli katumapäälle.

Jos kumpakaan ei halua että viestit julistetaan niin mista ne on sitten saanut ne?

Kuinkahan monella ministerismiehellä on ennen menneet niin kirjelappuset kuin puhelinsoitot monenlaisiin osoitteisiin? Ja kuka niistä tiesi? Asiat hoitui silti ja uskottavuus säilyi.Nyt kun kaikki tuli esille , niin ollaan itse niin tekopyhää ja sanomassa kaikenlaista. Vaikka viestit tullaan julkaisemaan, eivät ne minuun uppoa eikä tehoa.
Jokaisella olkoon oma elämänsä, vaikka olis mikä kanisteri!
Järki käteen, ei tämä maata kaada, jos ei sen anneta kaataa.Tämä on näiden ihmisten tunnepuolen asia ja elämä-ei työasia! Ne voivat todellakin olla erinlaisia, ihmisistä riippumatta. Monilla on hyvä työelämä, mutta yksityiselämä ei sujukaan niin hyvin. Ei niitä voi verrata yksoikoisesti keskenään!
Moniko on oikeasti ja rehellisesti niin uskottava tai osannut ainakin lähipiirilleen uskotella olevansa tunnollisen uskottava ?

Suomalaisilla on juuri niin hyvät herrat kuin ne ansaitsevat. Näettehän miten idioottia kansaa me ollaan, puolustetaan tuommoista uskomatonta munallaan ajattelevaa ministeriä. Häpeän meitä suomalaisia.

Hyvä että julkituodaan. Ikeä on suojeltu jo liian kauan. ”Hyvä veli” -verkoston pitää kaatua. Mies on 60-vuotias ja Suomen ulkoministeri ja vonkaa jotain halpaa ”malli”pimua. Olkoonkin tyttö tyrkky, mutta Kanervan harkintakyky on JÄLLEEN pettänyt. Mies on viettiensä viemä. Ajattelee vain alapäällään. Sääli. Mutta totuus julki ja mies vaihtoon.

Hyvä että julkaistaan. Tällaiset pellet, Kanerva ja Vanhanen myös, pilaavat suomalaisten julkisuuskuvaa maailmalla. Ostan lehden, toivottavasti ne eivät lopu kesken kioskeista!

Voi APUA näitä kommentteja. Eiks nyt jokainen tajua, että poliitikolta ja varsinkin ministeriltä odotetaan jo lain kirjaimen mukaan NUHTEETTOMUUTTA ja hyvämaineisuutta. Arvostelukykykin olisi paikallaan.
Mutta ei. Meillä on 60v ministeri, joka ehdottelee rumia tissimisseille vuosikaudet ja jatkaa samaa paskaa ulkoministeriksi päästyään. Valehtelee mennen tullen palatessa medialle ja vasta kun saatana ei ole muuta tietä, tunnustaa ja pyytää anteeksi _ ja jatkaa valehtelemistaan. Työviestejä, työviestejä (kuten seiskassa sanoi.) Ja nyt pyhäkoulussa ei niitä lukisi (iltapäivälehdissä sanoi.)
Lopettakaa paskanjauhanta ihmiset. KANERVA, EROA! Minun Suomessani en halua tuollaista arvostelukyvytöntä ministeriä olevan, joka on turvallisuusriski. Ike saunaan tissimissin kanssa, niin lavertelee taatusti kaikki valtionsalaisuudet julki vieraan vallan vakoojille.
Tässä oo mistään johannasta ja tekstiviesteistä enää kyse, vaan MINISTERIN USKOTTAVUUDESTA JA REHELLISYYDESTÄ.

Hankkikaa oma elämä!
Ei se nyt ole ihan tervettä että kiinnostaa kiinnostaa kuuskymppisen miehen yksityiset tekstiviestit!

Lehtikin saisi hävetä!
Jättäkää Kanerva rauhaan. Hän on erittäin hyvä ulkoministeri ja hän on hoitanut Suomen ulkopoliittisia suhteita hyvin.

Kyllä on sairasta touhua julkaista yksityisiä tekstiviestejä koko kansan reposteltavaksi.

Kiinostaako muutama digitaalinen valokuva tästä kohu tukiaisesta jossa hän strippaa about n.500 hengelle helsingissä 2001? Kuvasarja on kaupan eniten tarjoavalle.

Ilehän lupasi pyhästi lopetta tekstailun jo kaksivuotta sitten, kärähdettyään. Tämäkö on ministeriyden uskottavuutta? Ministerin viran tittelillä ”saa” vaikka keltä, koska ”antaja” kehuu saaneensa MINISTERILTÄ!ps. Ile, varmista ettei tartu tauteja!!

Erotkoon rauhassa.. Pekkarisen hankeenheittäjäpoliisi joutui eroamaan virastaan.

Ota nim. ”hei haloo” pikkaisen selvää kännykkäedusta, mitä se tarkoittaa ennen kuin vouhkaat täällä veronmaksajien rahoista. Kännykkäetu EI OLE pelkästään työasioihin rajattu, etu maksaa Kanervalle 20€/kk. Muutenkin voit laskea montako sentin tuhannesosaa sulle lankeaa noista tekstiviesteistä, joiden loppusumma lienee luokkaa 10€.

Tuollaiset pikkusielut, joilla ei ole omaa elämää, ovat juuri tyypillisiä HYMY-lehden talutusnuorassa kulkevia tirkistelijöitä. Ainoatakaan järkiperustetta tekstiviestien julkaisemiseksi ei tälläkään palstalla ole näkynyt. HYMY julkaisee viestit ainoastaan taloudellisista syistä ja kommaritaustaisten ’toimittajiensa’ vuoksi.

Minä boikotoin HYMYä ja kaikkia niistä lehtiä, jotka julkaisevat mainitut viestit ja osoittavat journalistisen tasonsa vajonneen alle alimman riman.

Ketä voi kiinnostaa vanhan häntäheikin epätoivoiset toilailut??

Muakaan ei kiinnosta kenenkään toilailut niinkään, mutta jos paljastuu, että ulkoministerimme on valehdellut koko ajan se on jo eri juttu. Toinen asia on se, miten ihminen voi keskittyä työhönsä, jos lähettää 200 viestiä lyhyen ajan sisällä yhdelle ihmiselle. Siihen kun lisää vielä ns. normaalin yksityiselämän, niin kyllä jäisi duunit vähän vähälle ainakin mielissä. Kolmas kaameus tässä on se, että ulkoministerimme harkintakyky on – niin missä????

Hyvä Hymy, kun julkaisette ne viestit.

Poliitikoillekin tulee ehdottomasti suoda yksityisyyttä vapaa-aikana. Mutta ei verenmaksajien rahoja hyödyntäen! Jos Ike olisi lähettänyt viestejä henkilökohtaisesta, itse maksamastaan liittymästä, olisin 100% hänen puolellaan siinä, ettei tekstiviestejä julkaista, oli niiden sisältö kuinka hurjaa tahansa ja osoitettu vaikka Pamela Andersonille.

Sen sijaan työpuhelin on tarkoitettu käytettäviksi työasioissa, aivan kuten kaikkien yksityisyrittäjien autotkin. Kyllä verottaja vaan syynää esimerkiksi yksityisyrittäjien (yrityksen nimissä) olevien autojen ajopäiväkirjat, ettei vaan vahingossa ole yhtään yksityisiä reissuja tehty, vaikkakin omaan piikkiin, kun yritys on oma, eikä kenenkään muun!

Se sijaan Kanervat ja muut voivat soitella näköjään tyyliin vaikka pornolinjoille muiden laskuun, ajasta ja paikasta riippumatta, eikä heitä pistetä maksamaan näitä yksityisiä ”menoja” takaisin omasta pussistaan, vaikka todellakin pitäisi! Samaan syyllistyy toki varmasti suurin osa poliitikoista,ellei jopa kaikki. Kuinka monella niistä on edes nimissään myös yksityinen, henkilökohtaisesti maksamansa kännykkäliittymä?!

Joten tästä seikasta johtuen, veronmaksajien rahojen tuhlaamisen johdosta hänelle on aivan oikein, että viestit julkaistaan. Pitäähän kansalaisten saada tietää miten kansanedustajat hoitavat töitään, työpuhelimillaan, jotta tiedämme sitten ketä äänestellä seuraavissa vaaleissa.

Törkeää ajojahtia!Jättäkää Kanerva rauhaan.
Loppuviimein kääntyy tämäkin asia jahtaajia vastaan.Se ihan selvä asia.

Keskiajalla mestattiin ihmisiä ja se oli sen aikaiseten ihmisten huvittelua jota me kauhistelemme. Nykyaikana harrastetaan samaa mestausta, se tehdään vain erinlailla ja ne jotka sen tekevät ovat mielestään ”totuuden” asialla ja kansa nauttii….

Hei oikeesti ihmiset eikö teillä ole elämää? Ei voi olla totta, että koko suomen kansa on sekasin jostain yhden miehen tekstailusta. Ok, hän on poliitikko mutta hoitanut työnsä moitteettomasti. Ja tämä ”kansalle valehtelu”.. hmm.. no eipä ole ainakaan ainut poliitikko, joka semmoiseen on syyllistynyt, vai onko jo unohdettu että pääministerimme mainitsi noin vuosi takaperin tavanneensa naisystävänsä Ikeassa (jos joku ei sattunut tietämään totuus oli että he tapasivat netissä, REHELLISTÄ PUHETTA KANSALLE VAI?). Onko tämä vain niin punamultainen maa että ei täällä omien rakkaitten r e h e l l i s t e n (?) puoluelaisten mokia paljon jäädä miettimään…
On tämä Suomi kyllä niin kumma paikka, miettikää maailmaa; jossain ihmiset että mistä saa päivän ruoan ja missä nukkuu yönsä ja täällä tärkeimmät pohdinnan kohdistuu johonki pornotähteen ja hänen uusiin kuviin ja tekstareihin. Ja järkevin tapa varmaan välttyä liialta julkisuudelta (kuten on itse todennut) on soittaa lehteen asiasta, ei ainakaan pääse julkisuuteen.,
Okei, Kanerva mokasi mutta eikö ihmisillä ole sen vertaa suhteellisuuden tajua? Tässä jää kaikki ne asiat unholaan joitten kuuluisi oikeasti täyttää lehtin etusivut (ei, ei k e n e n k ä ä n tekstailut) esim. maailmanpoliittiset asiat, ilmaston lämpeneminen, ihmisoikeuksien rikkominen etc.

Luulisi jokaisella tässä maassa olevan matkapuhelin ja että jokainen on joskus saanut koke tekstareiden ihmeellisen maailman että ei sen pitäis ihan noin iso juttu olla vai?

Aika perseestä tämä lehti. Toivottavasti ihmiset ajattelee aivoillaan ja myynti floppaa oikein kunnolla. Keltainen lehdistö ja juorulehdet voisi kyllä hienosti poistaa toiminnasta kokonaan. Mihin näitä oikeasti edes tarvitaan? Eihän tämä ole journalismia, vaan juoruilua ja ihmisten yksityisasioilla rahastamista. Jos ei ole mitään oikeaa kerrottavaa, niin voi laittaa lapun luukulle.

On se kumma, että kaikkien näiden satojen kommenttien joukossa sinä tunnut olevan ainoa, jota kiinnostaa mitä poliittista suuntausta Hymyn toimittajat mahdollisesti kannattaa! Nythän on kyse pääministerin toilailuista naisten kanssa ja siitä onko kyseessä ollut ministerin arvolle sopivaa käyttäytymistä. Ja mistä päättelet, että kyseessä on poliittinen ajojahti Kanervaa kohtaan? Kyllä näitä poliitikkojen ja virkamiesten toilailuja riittää loputtomiin, niille vois perustaa vaikka oman lehden, juttua kyllä riittäisi. Ja mitä sitten, vaikka Seppänen pakinoikin Hymyssä. Eikös Hymy nyt kuitenkin ole aina ollut ”tavisten” asialla?

Onkohan niin, että Hymy on palannut juurilleen ? Ei kait siitä voida valittaa, mitä julkaistaan. Jos jollekin aiheutuu harmeja, saadaan ainakin lehtituloja. Jos joudutaan maksamaan, saadaan lisää tuloja. Tämän kaiken me kuluttajat kursailematta hyväksymme ostamlla lehtiä. Jooko ?

Tietääkseni Kanerva maksaa veroa puhelinedustaan. Saa tekstitellä ja soitella kenelle haluaa. Vaihdellut tekstiviestejä aikuisen naisen kanssa. Tiettävästi kaikille sallittu, ei lakia, etteikö ministerikin saisi. Ministereillä tuppaa tuo vapaa-aika ja työaika olla 24/7, joten eiköhän sekin ole sallittua. Kateus on kansallinen häpeä ja feministi emakot kalkattaa kuin lehmänkellot mansikkivainaan kaulassa.

Hymy sitten sensuroi ne eiliset kirjoitukseni, jossa muistutin Hymyn päätoimittajan olevan taistolainen (so halusi suomesta sosialistisen valtion ja liitettäväksi neuvostoliitoon) ja tässä Kanerva-tapauksessa selkeästi meneillään olevan polititinen ajojahti. Ihmettelin myös, että miksei Hymy-lehteä kiinnosta Erkki Tuomiojan ulkoministeriaikojen Afrikan tournee, jossa yksityislentokoneen vuokraan ja muihin kuluihin poltti miljoonia euroa, vaikkei reissulle lähtiessä tiennyt kohdemaita eikä valtioiden johtajia, joita tulee tapaamaan. Reissu sitten olikin täysi fiasko. Hymy lehteä siis kiinnostaa poliitikon yksityiselämä enemmän kuin valtion rahojen miljoonien eurojen edestä polttaminen. Epäpoliittiseen Hymy-lehteen myös pakinoi säännöllisesti vasemmiston kärkipoliitikko, Esko Seppänen. Lehden epäpoliittisuus ei ole muuta, kuin suoraan oppikirjojen mukainen savuverho tehdä poliittista propagandaa. Ja sensuuri näyttäisi näissäkin kommenteissa rulettavan.

Katsoin äsken kymppiuutiset ja olen täysin pöyristynyt. Kanerva toteaa, ettei noita viestejä ihan pyhäkoulussa voisi lähetellä. Haloo, näinkö ohitetaan se valhe, että ne ovat työasioita, tarinat muuttuvat koko ajan. Onko kokoomuksella todella varaa tähän mieheen tai hallituksella???

Tuo hommahan ei vaikuta mitenkään Kanervan poliittisin taitoihin, jos se johonkin vaikuttaa on Kanervan ja ehkä myös hieman Suomen imagoon. Muualla maailmassa meille saatetaan nyt nauraa ku joku pelle lähettää viestejä jollekki heitukalle. Mutta ketä oikeasti kiinnostaa se että mitä muu maailma on meistä mieltä? Ja tämä on kans sellainen että minusta taas tuntuu että tämä Johanna haluaa tehdä itsestään uhrin haluamalla nytten ”Ei pliis julkaista viestejä” vitun vittu millasta touhua. Ensin annetaan lupa ja sitten ei. Kyllä minusta oikeus teki oikean päätöksen sen suhteen että tekstiviestit julkaistaan. PISTE. Siihen ei ole itkemistä meillä, eikä kenellä muullakaan. Ike on tehnyt hienoa työtä ministerinä, ja tulee tekemään edelleenkin, ei anneta tämmöisen takaiskun lannistaa.

Täsä oli Ilen virhe kun vonkasi sitä ilmaiseksi tai etuisuuksiin vaihtaen.Olis maksanut rahalla ilman kuittia.Ei olis kellään sanomista jälkeen päin.

Olihan se selvä asia, että jostain ne viestit laitetaan kaiken kansan luettavaksi. Onkohan siel julkaistavien joukossa pelkästään Kanervan viestejä tukiaiselle vai kenties tukiaisenkin viestejä kanervalle? Varmaankin sieltä on seulottu kaikki vähemmän kaksmieliset viestit pois, tuskin he säästä tai päivän politiikasta ovat viestejä vaihtaneet?

Mielenkiinnolla odottelen ja saatanpa ostaa jopa lehden sillä käsittääkseni minä muiden mukana maksan kyseiset tekstiviestit. Kyllähän munkin pomo tahtoo tietää, mitä teen palkkani eteen, niin tottakai minäkin tahtoisin tietää mitä arkaadian herrasväki touhuaa mun palkasta verotetuilla varoilla..?

Ei yhden henkilön kännykässä olevia tekstiviestejä noin vain julkaista, kyllä se henkilö on ne vartavasten antanut lehdelle julkaistavaksi. Vai onko Hymyllä joku huippusalainen imuri jolla se imee yli ilman tekstiviestejä haluamiensa henkilöiden puhelimista ilman että henkilöt itse kertovat niitä? Heh.

Toi spämmääjä kannattaa bannata pois tältä sivulta.

Kysymys ei ole tekstiviesteistä vaan poliittisesta uskottavuudesta ja valehtelusta ulkoministerin toimesta.
Laissakin sanotaan, että myös yksityiselämän piiriin liittyviä asioita voi julkistaa jos ne ovat merkityksellisiä jonkin yhteiskunnallisen asian käsittelemiseksi tai jos niiden perusteella voidaan arvioida henkilön pätevyyttä toimessaan.
Juuri tästä on kysymys. Kanerva on valehdellut, töpännyt jo toistamiseen vaikka kokoomus antoi 2005 kaiken anteeksi. Ei ole yksityisasiaa nähnytkään, johan Julkisen Sanan neuvoston johtajakin näin totesi. Olette te kyllä naiiveja te kirjoittelijat, ei voi muuta sanoa, alakouluun takaisin joutaisitte.

Itsehän Ike soppansa keitti, kyllähän sitä blondit kovasti kiinnostaa, 200 viestiä kertoo että aika paljon kiinnostusta on ollut ilmassa Tukiaista kohtaan.Ihme tyyppi se Elina, miten jaksaa katsella tollasta menoa, mies kun pommittaa muita naisia jatkuvasti.

Kyllä ja niitä pitää verrata kortteihin, kirjeisiin jolloin ovat tekijänoikeus lakien alaisia. Paitsi jos ovat niin sanottuja heittoja eikä persoonallisia viestejä.

Kuule Sippe
Ei syyllisty mihinkään tekijänoikeuslain rikkomiseen. Ei myöskään kirjesalaisuuden rikkomiseen. Olen asiasta kauan sitten ottanut viestintävirastosta selvää.
Kaikki viestit, jotka tulevat omaan kännykkään, voi näyttää kenelle tahansa ja julkaista missä haluaa.

Sippe, entä siinä tapauksessa, jos henkilö myy tekstiviestinsä lehdelle, mikäs niitä silloin suojaa???

Miettikää nyt oikeesta, 60-kymmpinen äijänkäppänä vainoaa nuoria naisia. Ainahan se on ollut naurettavaa !!!!!!!!!!!!!!! Kuvitellaan, että Tarja Halonen aloittaisi samanlaisen tekstiviestivyöryn Hunkseille ja Henry Saarelle. Se olisi kaikkien mielestä naurettavaa, eikä siinä auttaisi selitellä, että hänhän hoitaa pressan työt ihan kunnolla.
Sekä Kanerva, että Vanhanen kertovat kansalle tahtomattaan, kuinka epätoivoisia heidän naisjuttunsa ovat.
Virasta pois molemmat ja pätevät miehet tilalle.

Taitapa olla niin jotta HYMY lehti syyllistyy mahdollisesti tekijänoikeus rikkomukseen ainakin, jos ja kun julkaisee viestien sisältöä. Teksiviestit ovat semmoista kirjoitusta joita suojaa lain mukaan tekijänoikeus!

HYVÄ HYMY! Onneksi olen ollut kestotilaaja jo vuosia. Parasta Hymyssä on se, että siellä on julkkisten lisäksi myös yhteiskunnallisia aiheita ja paljon tavistarinoita. Tämä toimitukselle tiedoksi ja kiitokseksi nyt kun eksyin sivuillenne kerran.

No tutulta tuntuu tämäkin:
– mitään en oo tehnyt
– no ehkä jotain työasioita viestittelin
– ei ainakaan mitään alapään juttuja

jatko luetaan ensi viikolla

Erikoista on nti Tukiaisen käytös, ei voi kun ihmetellä. Tai toisaalta tuntuuko tutulta:
– tuon julkisuuteen
– en haluakaan julkisuutta
– no ihan vähän vielä julkisuutta, jotta puhdistan maineeni
– asianajajat kehiin
jne. jne.

Eiköhän nämä Ilkan tekstiviestit tanssija Johannalle ole mitättömiä
verrattuna Ilkan viesteihin Moskovan suuntaan 70- ja 80 – luvulla.
Mieshän oli vakio vieras Itä – Saksan järjestämillä rauhan festvaaleilla,
joissa hän kävi yhdessä Jaakko Laakson kanssa ” mielenkiitoisia ”
keskusteluja neuvostoliittolaisten ystäviensä kanssa mm. muista politikoista
ja muiden politikoiden suhtautumisesta Neuvostoliittoon.
Taisi Ilkka käydä myös joskus vierailullaTehtaankadulla, tosin tuskin
hän siellä pelkästään kahvia joi.
Yleisurheilun MM – kisojen valintakomitealle Ilkka lupasi kokonaan katetun Stadionin ( oli yhtenä ehtona kisojen saamiselle ). Kiitos Ilkka säästit
tässä asiassa meidän veronmaksajien ( jotka sinunkin palkkasi ja tekstiviestisi maksavat ) rahoja.

Tosi hyvä että julkaistaan, kanervallahan ei ole mitään hätää kun on väittänyt viestien koskevean vain työasioita.
Nähdään miten totta ministeri puhuu………

Nyt Miss Kituvainen tuntuu kovasti katuvan viestien myymistä medialle. Katuukohan ulkoministeri Kanerva yksityisviestien massaviestintää tälle mediahakuiselle namuköntsälle? Ministeri on hoitanut hommansa(taas) hyvällä harkinnalla ja valtiomiesmäisesti mallikkaasti mallilleen. Pitäisiköhän ministereiden kännyköistä poistaa tekstariominaisuus? Säästyttäisi kaikki ehkä tältäkin. Juridisesti, moraalisesti ei mitään estettä jutun julkaisemiselle, joten mustaa valkoiselle, kiitos.

Tsektarin lähetin veronmaksajien piikkiin, ajattelin en jää kiikkiin.
Tukee mua puolue ja Jyrki, enhän mä ketään tyrki.
On puolueen tukiainen tärkeä, Natoltani en kaikkeen kerkeä.
Onneksi mukana on myös Matti, en ole niin yksinäinen katti.
Miehiä me ollaan vaan, seksiä janotaan.
Jos ei kotona saa niin tanssia täytyy harrastaa.

Suomen perustuslaista lainattua.

Valtioneuvosto on pääministerin ja ministerien muodostama toimielin, joka käyttää ylintä toimeenpanovaltaa. Laajemmin ymmärrettynä se on hallitus- ja hallintoasioiden päätöksentekoelin, jonka muodostavat valtioneuvoston yleisistunto ja ministeriöt.

Yleiskielessä hallituksella viitataan pääministeriin ja eri toimialojen ministereihin. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia. Ministerit ovat virkatoimistaan vastuunalaisia eduskunnalle.

Minä olen jo niin vanha ja erakoitunut, että tilasin Hymyn ekaa kertaa jo ennakoiden Kanervan tekstareiden julkaisua. Lapsena katselin myös sukulaisissa Hymy-lehteä ja ihmettelin lehden skandaalinhakuisuutta. Nyt kun oma elämä alkaa olla hyvinkin köyhää, on kiva alkaa lukea säännöllisesti Hymyä, niin saa tässä alkaa elää toisten toilailuja taivastellen. Ei oo sen jälkeen elämä enää tylsää.

Hymy tekee aivan oikein. Ei taida olla tää Tukiainen mikään jären jättiläinen. Ekaks tyyppi päättää vähän myydä viestit ja sit itketään et niitä ei saa julkaista. Luuleeko se et ne viestit jää toimituksen arkistoon? Minun mielestä olis reiluu julkaista myös ne viestit mitä tukiainen on laittanut kanervalle,se antaa sit totuuden esiin kerralla.Et sitten ei alkaisi se kuuluisa selittäminen ja itkeminen et ei ollu tarkoitus et tästä tulee näin iso juttu. Eikö se olis riitäny et meillä on jo toi Ruusunen———Vanhanen episodi. Ja Hymy on paras tämän tyyppinen lehti koska siellä ei totuutta kierrellä ja hienostella vaan asia kerrotaan suoraan…. Ja sinulle ”pöllö”oisko sinunkin aika avata silmät oot varmaan puoli sokee. On ittestään selvää et kaikki ei voi tykätä samoista lehdistä,niin on aivan turhaa tulla itkee…..

Ostan lehden välittömästi kun se ilmestyy!!!

En ole ennen Hymy-lehteä ostanut, mutta nyt ostan lehden aivan varmasti!

Kiitoksia viestien julkaisemisesta. Totuus julki!

Miehet ovat ikuisia lapsia, mutta ulkoministerin asemassa olevan pitäs älytä miten käyttäytyä! Hävettää. Kanerva SUXX

Kyllä voi olla lapsellisia ihmisiä maailmassa.miten voi kadehtia noin paljon toisia ihmisiä, jotka on arvoasemassa ja menestynyt. se ihmiset valintojen maailma,kyllä tämänkin lehden päätoimittaja olis voinu aikoinaan lukea valtiotieteitä, haluaisikohan vastavaassa tilanteessa samanlaiseen ajojahtiin?-tuskin. Nyt puhutaan suomen kokeneimmasta ulkopoliitikosta, jota kanerva on yhdessä Vanhasen kanssa,joka niin ikään joutunut kateellisten panettelemaksi. Ei paljo matti meikäläisen viestejä oo nähny julkaistavan tässä lehdessä.naurettavaa, ehdottomasti on maailman lapsellisinta touhua. tässä tulee esille maailman kuoleman synneistä ainakin kaksi:kateus ja ahneus.Ajatelkaa ihmiset pikkuisen,vaikuttaako tämä jollain tapaa teidän henkilökohtaiseen elämään. vertauskuvana vielä loppuun: -jos kuljen kivi kengässä otan se pois ku se vaivaa, ja tekee kipeää, mutta kivi naapurin kengässä ei ole haitannut millään tavalla omaa elämääni.Koitetaan vaan pitää ne omat kengät puhtaina, ennen ku mennään toisen kenkiä tyhjäämään..

Ja ihan taatusti menen juoksujalkaa ostamaan uuden Hymyn ensi viikolla noitten tekstareitten takia.Kiitos Hymy!

Taitaakin olla suurempi halla Jossulle kuin Ikelle noitten tekstareitten julkaisu,kun Jossu alkoi viime metreillä niin kovasti estelemään niitten julkaisua.Ahneella on usein kakkanen loppu,se pitäisi Jossunkin tietää.

Ihan hyvä on,kun ne julkaistaan niin näemme puhuiko Ike toistamiseen palturia vai ei.

Ulkoministerin pestinsä Ike on hoitanut moitteetta.

Todellakin, jos kerran Hymylle on tärkeintä saada totuus julki ja spekulointi loppumaan, eikä asialla tirkistellä tai tehdä bisnestä niin kuin Tulusto sanoo, niin miksi lehti ei julkaissut viestejä hetikohta ilmaiseksi netissä vaan roikotti Kanervaa kuukauden löysässä hirressä?

Turha siihen huhtikuun Hymyyn on kenekään viittä euroa tuhlata, koska samat viestit voi lukea heti ilmestymispäivänä ilmaiseksi iltapäivälehtien verkkosivuilta ja suomi24.fi:stä.

yhdyn edelliseen kommenttiin täysin.Olette varmaan huomanneetkin ettei Hymy asiakkaitten takia niitä viestejä julkaise ei niillä muuta syytä ole kuin raha.Niin ja Kanerva on mitä mainioin ministeri, eikä hänen yksityis elämänsä teot muuta sitä suuntaan tai toiseen.Kiitos!

Tämä on Ikelle aivan oikein! Hänhän on lähetellyt vain työasioihin kuuluvia normaaliviestejä.
Mitä taas Johannaan tulee…H…Ö…N…Ö!

Olen ostanut irtonumeroina Hymylehden,mutta ostu loppu tähän.Pidättekö tosiaan meitä lukijoita noin tyhminä ja tirkistelyn haluisina että toisten yksityis viestit kiinnostaa.Enemmän kiinnostaa mitä Kanerva saa töissä aikaiseksi,siitä aiheesta on varmasti muitakin kiinnostuneita.En ole kokoomuslainen.

Myyntikikka tuokin, toivottavasti ihmisillä on järkeä päässä jättää ko lehti
ostamatta. Soopa kun ei vaikuta Kanervan poliittiseeen työtaitoon lainkaan.
Taas kerran peitellään jotain suurempaa suurella kohulla. ja valtavilla lööpeillä ja kansa menee halpaan.

Naurettavaa teatteria typerysten ajankuluksi!
Tällaisella ”Kauniit & rohkeat” tasoisella soopalla täytetään viestimet, jotta lampaat eivät vahingossakaan lukisi tai näkisi mitään, millä on oikeasti merkitystä elämiseen ja olemiseen tällä pallolla.
Turha lässyttää kuka möi ja kenet, ainoat todelliset uhrit tässä farssissa ovat tollot, jotka kuluttavat aikaansa näitä kuplia lukiessaan ja keskustellessaan mainosmiesten heille tarjoamasta puurosta.
Koskaan en ole Hymylehteä ostanut, enkä tule koskaan ostamaankaan.

Ike! Julkaise lähettämäsi viestit itse pikapikaa, niin jäävät Hymyt kaupan hyllyille. Tulee Urpo Lahtiselle iso tappio jättipainoksesta.

Ehdottomasti Hymy! Siinähän on lukemista tekstareitten välilläkin! Naputellaan!!!

Empä ihmettele julkaisua eikö esko tulusto ole vasuri,vaiko olenko väärässä

Vinkki: varmaan turha ostaa Hymyä kun tekstiviestit on ilmaiseksi luettavissa netissä juorupalstoilla about tunnin kuluttua lehden julkaisusta.

Hymy tekee oikein julkaistessaan viestit. Piste. Jos Kanerva on valehdellut tulee asia julki. Hyva Tulusto. Mainio juttu.

Jos Hymy julkaisee ne viestit, niin ilman muuta ostan lehden.
Rehellinen ja kunnon ihminen, jolla ei ole mitään pelättävää, voi puhtaalla omallatunnolla todeta oikeuden ja tuomion edessä: oikeutta minä pyydän, enkä armoa.
Meitä tav.kansalaisiahan kun on aina lapsuudestamme saakka kehotettu ja opetettu kertomaan totuus, ja meille on elämämme joka vaiheessa vakuuteltu, että ”rehellisyys maan perii”, kun taas poliitikon totuudenkertomisentaito ei juurikaan kehity vuosien mittaan.
Nyt saamme kuulla totuuden, ainakin Kanervan kohdalta. Kiitos tästä Hymy-lehdelle.

Kyllä minäkin lehden ostan. Johanna Tukiainen on itse luovuttanut kännykkänsä Hymy-lehdelle. Kaikkia lehtiä painetaan myytäväksi jotta kassaan virtaisi rahaa, selvähän se. Hymy-lehti on oikeuden päätöksellä turvannut selustansa, joten estettä julkaisulle ei ole. Tämä on myyvä juttu ja irtonumeromyyntiin voi odottaa hurjaa piikkiä. Hullua olisi olla julkaisematta, mitä täällä jeesustelemaan – Hymy ei ole mikään moraalinvartijasensuuri, eikä ole koskaan ollutkaan. Tämä on uskollista Hymy-linjaa. Kanerva on itse viestit näppäillyt ja lähettänyt toiselle osapuolelle, eikä sen jälkeen enää ole ollut takeita mihin viestit päätyvät. Kanerva on itse keittänyt sopan, tämä on totuus, ei Hymy tarvitse olla äitihahmo joka taputtaa päähän ja painaa villasella.

Mistä vitun poliittisesta uskottavuudesta?? Pitääks joku näitä meidän tarpeettomia poliitikkopellejä uskottavana?? Ja mikäs helvetin nuori tyttö se vanha lehmä on joka ne tekstarit hymylle luovutti. Ja jos siitä on kiinni mitä ne maksaa niin lasku taitaa olla vajaat 15e joten ehkä tämän kansan karttuinen käsi sen verran voi ministerin vapaa-ajan viettoon lahjoittaa. Ja valehteliko Ike?? No totta helvatissa, sitähän nää meidän ”rakkaat” poliitikot tekee päivät pitkät, mitä uutta???

”Oliko työasioita vai pillujuttuja ne viestit!” ”TÄSSÄ ON KYSE ULKOMINISTERIN VALEHTELUSTA”

Valehteli vai ei varmaan riippuu siitä kumman työjutuista oli kyse?

Ostetaan me taunot, vai pitäisikö sanoa ostakaa te taunot myös samalla lehdenostoreissulla rulla vessapaperia ja tummelipurkki.

on ihan oikein että julkaistaan.näkee mitä vanhat ukot viestittelee nuorille tytöille ja vielä valtion laskuun.on ne tosi huupikkaita nää meidän nykyiset poliittiset johtajat kanerva vanhanen ym.

Kyllä minäkin lehden ostan. Johanna Tukiainen on itse luovuttanut kännykkänsä Hymy-lehdelle. Kaikkia lehtiä painetaan myytäväksi jotta kassaan virtaisi rahaa, selvähän se. Hymy-lehti on oikeuden päätöksellä turvannut selustansa, joten estettä julkaisulle ei ole. Tämä on myyvä juttu ja irtonumeromyyntiin voi odottaa hurjaa piikkiä. Hullua olisi olla julkaisematta, mitä täällä jeesustelemaan – Hymy ei ole mikään moraalinvartijasensuuri, eikä ole koskaan ollutkaan. Tämä on uskollista Hymy-linjaa. Kanerva on itse viestit näppäillyt ja lähettänyt toiselle osapuolelle, eikä sen jälkeen enää ole ollut takeita mihin viestit päätyvät. Kanerva on itse keittänyt sopan, tämä on totuus, ei Hymy tarvitse olla äitihahmo joka taputtaa päähän ja painaa villasella.

Voi meitä taunoja, tai pitäiskö puhua teistä taunoista. Ettekö tajua että vittuakaan tässä oo enää kysymys tukiaisen tanssityttelistä tai tekstiviesteistään. TÄSSÄ ON KYSE ULKOMINISTERIN VALEHTELUSTA JA POLIITTISESTA USKOTTAVUUDESTA. Siitä, että nyt selvitetään, kuka puhui totta; Kanerva vai Tukiainen. Oliko työasioita vai pillujuttuja ne viestit!
Hymy on LOISTAVA SANANVAPAUDEN AIRUT! Edellisen kerranhan Lipponen joutui satimeen, kun Hymy vuosi julkisuuteen Irak-muistion, josta selvisi Lipposen tarjonneen Irakin sodan kynnyksellä Suomen aseita Yhdysvaltojen käyttöön.
Lopettakaa natina, kun ette mistään mitään ymmärrä.

Niin tuota….ihmettelen kovasti, miksi J. Tukiainen on antanut tekstiviestit Hymy-lehdelle, jos ei kerran halua niitä julkaistavaksi? Myöhäistä kai rypistää…

Kanervan lausahdus ”ei kai nyt tanssityttöön ihastuta” tai jotakin sinnepäin, on melkoisesti nuoren tytön halventamista. Katsooko Kanerva, että hänellä on varaa katsella jotenkin nenänvarttaan pitkin ”tavallisia” ihmisiä?

Olin aluksi kovasti tekstiviestien julkaisua vastaan silkasta myötähäpeästä Kanervaa kohtaan – mutta miksikäs ei…

Ihmettelin kovasti, kun parin viikon takaisessa Seiska-lehdessä oli sekä Kanervan että Karpelan ja Vanhasen naamat kannessa. Mitä ihmeen tyyppejä nämä poliitikot nykyään ovat?

Ihmetellä täytyy, miten Elina Kiikko jaksaa Ilen rinnalla? Sentään fiksu nainen…

Ketä kiinnostaa mitä Ike tekee vapaa-ajallaan. Sais vaan valita kohteensa paremmin. Joku taso pitäs ministerinki säilyttää. Sehän on ihan paskahuusin seinästä revästyn näkönen lehmänpuolikas. Ja hei kamoon, minkä totuuden puolesta se hymy taistelee, eiköhän se ole liikeyritys jonka tarkoitus on tuottaa voittoa, vai mitä Esko.

Hei haloo, lehti on lehti, netti on vain mainosväline

”Hymy ei halua harrastaa tirkistelyä…” mutta ilmeisesti sitä on kuitenkin jostain syystä pakko harrastaa? Jos tällä julkaisemisella olisi joku oikeasti moraalinen pakko, niin eikös nuo nyt tosiaan voisi laittaa samoin tein Hymyn kotisivuille. Näin katkaistaisiin huhuilta ja epätietoisuudelta siivet, että laatulehti Hymyn aikomus olisi vain alhainen rahastus tälläkin typerällä roskalla.

Juu, toivon minäkin, että myös Johannan viestejä julkaistaan, että saamme ”totuudesta” kokonaiskuvan. Jos vain Iken viestit julkaistaan, se ei kerro vielä koko totuutta ja totuus jää edelleen huhujen ja spekulaatioiden varaan.

Seuraava Hymy-lehtihän on oiva opas jokaiselle poikamiehelle, miten ei naista isketä. Jos 200 viestiä ei tehoa, älä ainakaan yritä näin.

Pisti vain miettimään, että miksihän se Tukiainen ei nyt haluakaan viestejä julki, kun aiemmin on tullut sellainen kuva, että Hymyllä olisi Tukiaisen lupa julkaista ne viestit, mikäli niin haluavat… Ettei vain ole Tukiainen tehnyt itse itsestään uhria ja nyt sitten tulikin pelko, että jos julkaisevat neidin itse lähettämiäkin viestejä =) No tulipahan vain tällainenkin vaihtoehto mieleen…

Ei tarvitse ostaa lehteä.

Jos joku viesteistä on oikeasti merkittävä, se siteertataan kyllä tarkkaan muissakin lehdissä.

Minä ostan lehden heti, kun se myymälään tulee. Kiitos Hymy!

– Tyytyväinen asiakas

Olen irtisanonut lehden tilaamisen tekstiviestien julkaisusta johtuen. Rajansa kaikella.

Ihan oikein! Tekstiviestejähän saa lähetellä, mutta ministerin valehteleminen uudelleen ja uudelleen on hieman toinen juttu. Montakohan Nato-valhetta tältä liihottelijalta`ja lipostelijalta on jo kuultu?

Mainitsin tuon akateemisuuden vain pointtina, koska keskustelun aikaisemmassa viestissä todettiin että lehteä lukee kouluttamaton väki. Kaikkien kommentit yhtä arvokkaita !

Onko akateemisen naisen mielipide jotenkin merkityksellisempi kuin ei-akateemisen vai miksi se pitää mainita. Tuli vaan mieleen. Olen itsekin akateeminen, mutta en ymmärrä, miksi siitä pitäisi jossain kannanotoissaan mainita…

Akateemisena naisena totean, että tekstiviestien julkaisu on paras vaihtoehto – myös Kanervan itsensä kannalta. Hän on niin korkeassa asemassa ja jo kerran luvannut puolueelle parantaa tapansa. Lisäksi hän on turvallisuusriski Suomelle merkittävässä asemassaan. Eihän Kanervalla ole mitään pelättävää jos pussissa on puhtaat jauhot. Suomi ei kaipaa maailmalla tällaista mainetta ! Miten meille on onnistuttu saamaan tällaiset pääministeri ja ulkoministeri ? Kuka meidät ottaa enää vakavasti.

Ei tule yllätyksenä tämä julkistus. Tämä on sitä Hymy-lehden tutkivaa journalismia. Oho Katso mikä Hymy. Tämän tyyppinen/Set lehti/det elää loalla ja paskajutuilla. Lehteä lukee kouluttamaton väki, jolta puuttuu oma elämä. Paskalehdellä on vahvan korrelaation omaava lukijakunta. Jlukaisua säälittävämpää on nuo luuserit lähiöruusut ym. jotka lehden ostaa.

Ostan ensi viikolla Hymyn myös ensikertaa! Kiitos totuudesta!

Eikö lehden pitäisi julkaista myös Tukiaisen lähettämät viestit? Keskustelua on näet mahdotonta seurata, jos nähtävillä on vain yhden osapuolen lähettämät viestit ja ei niitäkään kaikkia.

Hirvittää minkälaiset häntäheikit ovat Suomen tärkeimmissä posteissa.Ei,tarvinne olla kummoinen Tatjana saadakseen sängyssä valtio salaisuuksia irti.Hyvä hymy,salat esiin ja tekijä vastuuseen.

Huh, minä ainakin aion ostaa myös lehden. Pakostakin kiinnostaa jääkö Kanerva kiinni höpöpuheistaan. Jos jää niin en enää katsokkaan koko Kokoomukseen päin.

Se on ihan sama mitä viestejä kukin toiselle lähettää. Se mikä kiinnostaa, on se, mistä ovat toistensa kännykkänumeroita vaihtaneet ja miksi. Ei kai tuo Kanervan valtion kännykkänumero ihan julkinen ole?

Lehti jää ostamatta tälläkin kertaa, kaipa nuo viestit jostain aikanaan vastaan putkahtavat. Taisi tämä Tukevaisen viime hetken hätähuuto olla yksi julkisuustemppi lisää jolla jatketaan lehtien sivulla paistattelua. Tässähän saatiin taas kertaheitolla mainostettua etukäteen, että koska kyseinen numero tulee ulos. Ei sitä muuten olisi kukaan tiennyt.

Kanervan kannalta yks hailee koko juttu. Osa äänestäjistä menee, uusia tulee tilalle. Hommansa mies on hoitanut, joten tarvetta eroamiseen ei ole. Ja jos siellä jotain eroottisväritteistä juttua on, niin ei se tarkoita että meidän Ike valehteli. Voihan ne ”työasiat” olla myös Johannan työhön, eli strippaamiseen liityviä. Kanervahan oli lupaillut edistää tyttöjen uraa. Ehkä se tarkoitti että hän voi silloin tällöin tilata plikoilta vaikka sylitansseja tms.

Kyllä minäkin Hymyn ekaa kertaa elämässäni tapauksen johdosta ostan! Päätös julkaista viestit oli oikea, johti siihen sitten totuuden esilletuominen tai lehden menekin lisääminen( totuuden, tiedon ja viihteen esille tuominen ja ihmisten uteliaisuuden tyydyttäminen on lehden funktio)! Nytpä nähdään mikä mies Herra ulkoministeri oikeasti on…

Poliitikkojen pitäisi osata käyttäytyä asiallisesti, olla rehellisiä ja esimerkkejä myös nuorisolle. Sitä ei Kavervan ja Vanhasen käyttäytyminen virka-asemassa ja maan johdossa ole. Tällaista käyttäytymistä ei hyväksytä alemmissakaan tehtävissä/ viroissa olevilta, miksi eduskunnassa saa valehdella ja ahdistella. Käyttäytyminen törkeää.

Voi vittu mitä nutipäitä olette!

Siis niin naurettavan paska lehti kun alentuu tällaiseen, ”totuuden puolesta”. Niin varmaan. Toivottavasti pääsette suuren yleisön boikottiin koko lehti tämän takia

Tässä kyse enää mistään kirjesalaisuudesta tai Tukiaisen muijasta ole, vaan ULKOMINISTERI KANERVAN POLIITTISESTA USKOTTAVUUDESTA PÄÄTÖKSENTEKIJÄNÄ.
1. Kiistää.
2. Myöntää.
3. Kiistää kiistäneensä.
4. Myöntää olleen vain työasioita.
5. Nythän se sitten nähdään, spekulaatiot loppuvat.

27.3.2008 klo 12.50, Ulkomainasteri (vierailija)

Mistä alkaen Ilkka Kanerva on todennut, ettei viestejä haluaisi julkistettavan? Onko joku kysynyt sitä häneltä. Älä sä Tommi toilaile. Pysy asiassa, kuten tekee HYMY-lehtikin.

Ostan ensi viikolla ensimmäistä kertaa elämässäni Hymy-lehden ja juuri viestien tähden. Olen ollut koko ajan niiden julkaisun kannalla. Hyvä, Hymy!

Vai totuuden tähden, salli mun Esko nauraa. Teidänkin lehteänne tehdään myytäväksi ja eiköhän Iken tekstarit edistä irtomyyntiä. Ja mitä enempi asiasta vaahdotaan tai yritetään estää julkaisua, sitä enempi Hymyjä myydään. Onnittelut, olette varmastikin ensi viikon myydyimpiä lehtiä.

Miettikääpä Esko ja ihmiset.
Viestien lähettäjä ei halua että viesti julkastaan.
Viestien vastaanottaja ei halua että viestit julkastaan.
Silti ne julkastaan.

Oisitte julkassu netissä ne viestit sitte, jos se kerran oli välttämätöntä. Ois tullu nopeammin niin ois katkennu huhuilta heti siivet.

Peter, onkohan se nyt noin. Jos näytän saamani kirjeen kolmannelle osapuolelle (tai myyn) eikös se ole ihan luvan kanssa luettu kirje.

Hymy-lehti ei kunnioita kirjesalaisuutta vaan RIKKOO KIRJESALAISUUDE !!!

Myytäväksihän kai kaikkia lehtiä tehdään – se ei liene kelleen yllätys.

Hienoa kuitenkin, että viestit julkaistaan, niin loppuu ehkä tämä pitkän hännän veto.

No tietenkin siksi, että irtonumeromyynti kasvaa jättimäisesti seuraavan numeron ilmestyttyä. Suomen kansa haluaa tietää mitä Ilkka on Johannalle kirjoitellut…

eli vastaus kysymykseen ”Miksi?” on: Raha

”Lehden mielestä julkaiseminen on välttämätöntä, koska vain totuus viestien sisällöstä voi lopettaa niistä nyt liikkuvat huhut ja epätietoisuuden.”

Hyvä päätös. Kanervallahan ei ole mitään syytä huoleen, jos viestit käsittelevät vain työasioita, kuten hän on kertonut.

Oma kommentti