Hymy listasi erikoisimmat vaaliehdokkaat: Rikoksesta tuomittuja ja yksi transu!

Hymy teki listan värikkäimmistä kansanedustajaehdokkaista. Joukossa on ilman seksiä elävä Jenna, yksi transvestiitti, rosvoja onnistuneesti jahtaava poliisi ja kansalaisia ihmisroskaksi haukkuva ex-terveyspomo.

Voit lukea koko jutun lehdestä. Tässä muutamia poimintoja jutusta ja sen henkilöistä:

Suomen kuuluisin transvestiitti, Siikajoella asuva romukauppias Markus Kuotesaho on ehdokkaana oman valitsijaryhmänsä kautta.

Ylelle antamassaan haastattelussa Kuotesaho kertoo lähteneensä ehdokkaaksi, koska on niin huolissaan monista asioista. Esimerkiksi terveyspalveluista.

– Terveyspalveluita ei saisi viedä kauemmas meistä. Kunnanlääkäri saisi tulla joka kuntaan.

Eduskunta kaipaa Kuotesahon mielestä uutta verta.

– Ne luutuneet paskiaiset helvettiin sieltä.

Diakoniajärjestö ViaDia ry:n toiminnanjohtaja Pekka Matilaisella on takanaan värikäs elämä. Huumerikollisuus vei miehen aikoinaan vankilaan, sillä törkeästä huumausainerikoksesta tuli kuuden vuoden tuomio.

Vankilassa mies tuli uskoon ja on vapautumisensa jälkeen auttanut köyhiä ja syrjäytyneitä. Etenkin vankilatyö on lähellä miehen sydäntä.

Uudeltamaalta yrittää Piraattipuolueen riveissä Arkadianmäelle Kaakkois-Suomesta Helsinkiin muuttanut mallityttönen Jenna Julia Tossavainen, joka on kertonut avoimesti seksielämästään julkisuudessa (linkki). Hän on aseksuaali.

Kuvassa Markus Kuotesaho.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: eduskuntavaalit

Kommentit

Oma kommentti